Discrete, snel geleverde, kwaliteit

Top shop. Alles is makkelijk te vinden, snel geleverd en zeer discreet. Dit is mijn go to shop.

Mijn ervaring met EasyToys is zeer goed

Tot nu toe is mijn ervaring met EasyToys zeer goed. Het bestellen van het product gaat zeer gemakkelijk waarna je volledig op de hoogte wordt gesteld van het bezorgproces. Het was de volgende dag meteen in huis!

Snelle, anonieme levering van een fantastisch product!

Voor mij was het belangrijk dat het pakketje anoniem geleverd zou worden en dat is helemaal perfect gegaan! Ik kreeg het pakje binnen 2 dagen bezorgd en ben erg tevreden met de producten!

Verslavende site!!

Altijd erg tevreden over de producten en de klantenservice! Het is gewoon verslavend om hier te bestellen

Top kwaliteit!

Veel variatie goeie kwaliteit en super degelijk mooi verpakt en goede uitleg!

Super snel geleverd op het tijdstip dat we zelf konden kiezen

Heel v plezier tot nu toe met Lovense Lush

The best!

Een van die beste site, altijd op tijd, discreet en leuke spullen!

De producten worden snel, discreet en betrouwbaar verzonden ēn geleverd. Echt geweldig!

Geweldige ervaringen met deze mooie producten beleefden

Heel plezierig ervaren en het was een puur genot met een hele geile en natte avond als gevolg.

Sinds ik op Easytoys mijn speeltjes haal is mijn seksleven een stuk beter geworden

Zeer goede service

Normaal gesproken zeer goede en snelle leveringen. Als er toch een probleem is ontstaan wordt dit goed, duidelijk en snel afgehandeld. Alleen maar lof voor Easytoys.

Super fijn!

Word altijd optijd geleverd met alles erin. De doos is blanco en de producten zijn altijd fijn!

Een aanrader

Easytoys levert snel en discreet. Een aanrader!

De lekkerste speelgoedwinkel

Goede bezorging, altijd discreet en snel. Prima kwaliteit van de producten en een mooi ruim assortiment.

Easytoys prima bezorging niet

Mijn complimenten voor jullie maar wederom ruzie gehad met de bezorger ik woon op een flat 3 hoog wat blijkbaar teveel is voor de bezorger Nu ook weer dat ik maar naar beneden moet komen,dit zijn niet de regels als ik de deur uit moet ken ik net zo goed naar een fysieke winkel gaan ik maak niet voor niets gebruik van online thuiswinkelen als ik ze daar op wijs dan krijg een grote mond dat ik het de volgende keer bij postnl maar op moet halen mijn geduld raakt gewoon op Ik neem jullie niks kwalijk maar wel de bezorgservice waar ik voor betaal Bvd mvg FHSoeters

Goede en snelle discrete bezorging.

Alles wat ik besteld heb is mooi en goed.

Snelle levering, goeie service toen er wat kapot gegaan was en helpen waar nodig, en met punten sparen werkt ideaal

Great and easy, very discret

Great variety of products and the package was very discret

Super snel geleverd en discreet

Super snel geregeld, goede prijzen en oh wat een plezier ervan :)

Altijd snelle levering.goede service

Verschillende keren bestelling geplaatst Snelle levering en goede producten

Leuk pakket, helaas doet de cockring het niet

Heb het pakket binnen gekregen. Maar de vibrerende cockring werkt helaas niet.

Vurig rood besteld, zo vurig was de avond ook, geweldig!!!

Dit setje besteld en had het voor mijn vriendin in de kerstboom gehangen, terwijl ze altijd sexy lingerie draagt, had ze deze nog nooit aan gehad. Ze was er wat huiverig voor, echter eenmaal aan zag ik aan haar dat ze zich er super goed in voelde, zo was ook het verloop van onze avond en nacht, echt een aanrader!!!

Betaalbaar speelgoed

Easytoys is voor mij de fijnste plek om mijn toys te halen, het is een Nederlands bedrijf, wat inhoud dat mijn bestellingen ruim optijd binnen komen en meestal ook geen verzendkosten hoef te betalen! Toys zijn vaak vrij prijzig, maar ik vind dat ze ze bij Easytoys goed betaalbaar zijn en dat is fijn!

Waardeloze Klanten service

klanten service hangt in je oor op omdat zij te achterlijk zijn om goed te luisteren wat je zecht. Wordt door drie verschillende personen niet goed geholpen. koop nooit wat hier!!!!

Bestelling is zo gedaan en snel geleverd. Levering in één keer en compleet; dat is wel eens anders.. De levering was inderdaad discreet bezorgd. Gewoon top en bovenal de artikelen zelf zorgen weer voor het nodige plezier met elkaar!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam