Fantastisch!

De bestelling verliep heel vlot, pakje netjes op tijd geleverd , tevreden over prijs kwaliteit en heel erg blij met mijn nieuwe speelgoed πŸ˜πŸ˜‹. Ik keer tevreden terug πŸ˜„

Eerste keer dat ik daar bestel en zal zeker de laatste keer niet zijn. Extreem goede service, goeie opvolging en feedback, vriendelijke service en de dag nadien bestelling ontvangen. Top πŸ‘πŸ‘ Doe zo verder

Redelijke prijzen, snelle levering. Niks over te klagen.

Snel en efficiΓ«nt.

Snelle levering, maar het belangrijkste is de uitleg bij de producten. Zo kan je goed kennismaken met dingen die je nog niet eerder hebt gebruikt.

Eerste keer en zeker niet de laatste

Hier bestellen was helemaal nieuw en gebeurde boven verwachting goed voor mij! Ik zou het dus zeker aanraden. Anoniem en ontzettend veel in de aanbieding. Ook vaak korting!

Snelle en discrete bezorging

Ik wilde iets spannends bestellen...bij easytoys uitgekomen...bestelling was er de volgende dag, in een discrete doos. Perfect als je 2 pubers in huis hebt...

Snelle levering, goeie prijs/kwaliteit

Besteld ,volgende dag in huis, goeie prijs /kwaliteit

Uitstekend!

Van wat ik heb ervaren heeft Easytoys een erg snelle levering, de producten op de site zijn van geweldige kwaliteit en het is ook nog eens duidelijk omschreven op de site zelf wat een product nou precies inhoud. Verder is het goed ingepakt in een stevige doos zonder enige poespas waardoor het lijkt op een gewoon normale doos waardoor je geen gekke blikken van achter over je schouder geworpen krijgt. Al met al helemaal tevreden!

zeer goed!

De spullen die ik besteld had kwamen netjes en snel binnen, mooi discreet verpakt. Een product was niet op voorraad maar er werd een goed alternatief voorgesteld. Al met al zeer tevreden over de service, en de producten natuurlijk.

Fijn en discreet

Hey bestellen ging soepen, net als de levering. Pakketje kwam optijd aan en zat ik een doos waaraan je niet kon zien wat erin zat.

Mooie produkten, netjes en snel geleverd.

Mijn bestelling is (i.v.m. corona-drukte) de 2e dag na bestelling geleverd. Zeer begrijpelijk en geen enkel probleem. De produkten netjes neutraal verpakt en op de aangegeven tijd afgeleverd. Prima!

Easytoys is een fijne site waarop zowel mannen als vrouwen kunnen kijken

Easytoys is een fijne site waarop zowel mannen als vrouwen kunnen kijken wat bij hun past. Er staat een fijne instructie bij de producten zodat je goed weet wat het product doet en wat het in houdt

Top site

Dit is de beste toys winkel van Nederland. Ik en mijn vriendin hebben hier al meerder dingen besteld en nog nooit een probleem gehad. Ze hebben ook leuke acties elke week. Zeker de moeite waard om hier te bestellen.

Fijne webshop waarin alles goed te vinden is

ik heb rustig de tijd genomen om te kijken wat ze allemaal hebben in de webshop maar al zou je snel even iets willen bestellen is alles makkelijk te vinden en hebben ze een ruim aanbod van producten.

Geweldige winkel met spannend assortiment

Discrete en goede service.

Uitstekende service van kwaliteits produkten aan een goede prijs

Reeds enkele malen besteld daar en telkens werd het pakket geleverd op de aangegeven datum en met voldoende informatie vooraf ivm track and trace via email. De producten zijn van goede kwaliteit en zoals afgebeeld op de gebruiksvriendelijke website. Het bijhorende prijskaartje staat in evenwicht met de kwaliteit van de artikelen. Alles word ook discreet en zorgvuldig verpakt, gemakkelijke en veilige betaling via de website... Voor mij een 5sterren ervaring

Super snel en discreet

Ook in tijden van corona was mijn pakketje super snel in huis. In een zeer discrete verpakking. Dankjewel easy toys, thuis blijven is nu nog leuker ;-)

Discreet verpakte producten die snel geleverd zijn! Tot nu toe is alles wat we hebben gekocht naar verwachting. We genieten er immens van! Bedankt Easytoys! 😍😍😍

Kwaliteit en betrouwbaar

De prijs kwaliteit verhouding is goed. Snel geleverd en wat volgt zijn fijne uren spelplezier.

Het bezorgen kan langer duren in deze tijd, maar easytoys informeert je hier goed en duidelijk over. Ik kreeg binnen 2 dagen mijn pakket al binnen. Alles is goed en discreet ingepakt, kortom top service!

Website is duidelijk ik kon alles makelijk vinden. Levering was uitstekend ondanks de coronavirus. Producten netjes ontvangen. Goeie kwaliteit spullen. Hele leuke producten. Vrolijke website

Bestelde artikel bleek defect, top service werd gelijk een nieuwe opgestuurd

Goed snel geleverd

Wat een topsite

Alles staat mooi georganiseerd en alles is gemakkelijk te vinden. De producten zijn besteld geweest op zondag en maandag hadden we ons pakket al. Dit is ronduit een top service. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam