Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd, kwaliteit is perfect! Informatie over de levering is altijd snel terug te vinden. Ik bestel hier zeker vaker!

Gevraagd om advies voor cadeau

Helder advies en en snel geholpen, ik raad iedereen aan om hier te bestellen

Wow 😍

K vind de vibrator geweldig dankje jullie wel easytoys voor die laage prijs ook 😘 de zwarte love magic mini wand vibrator is geweldigggg 😍😍

Snel en efficiënt

In orde!

Goede en eerlijke webwinkel

Een duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Producten hebben een goede prijs en waren snel geleverd. Ik probeerde een vraag te stellen via Whatsapp contact, daar werd pas laat op gereageerd maar verder zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.

Makkelijke site, zeer snelle levering en veel aanbod

Very quick and good quality!

i baught a sextoy for my best friend on this website and i am really happy with easytoys! The shipping was extremely fast and the quality is still very high for the nice prices. recommend to everyone!

Leuk product vriendin is er erg blij mee Maakt de avonden samen wat spannender en leuke foto's voor wanneer ik er niet ben

Super service en groot assortiment

Snel en discreet verzonden. Wel erg grote doos voor het kleine pakketje wat ik kreeg. Super fijne producten en goede prijs/kwaliteit verhouding

Super snel!!!

De volgende dag in huis! Als enige van Nederland. Heb meerdere bestellingen gedaan bij o.a Bol.com, Zalando, Gamma en bij easytoys. Easytoys was daadwerkelijk de volgende dag thuis, bij 2 bestellingen! Op de rest wacht ik nog. En de kwaliteit is super! De kleding is van hoge kwaliteit.

Een top bedrijf

Een top bedrijf de artikelen worden altijd zeer discreet geleverd en ook bijna altijd de dag er na de bestelling kan het voor ieder aan bevelen om hier te bestellen

Leuke site met veel informatie en spullen

Gisteren besteld is vandaag in huis. geen poespas en in een mooie discrete doos.

Snelle service en levering, duidelijke voorwaarden

Easytoys doet wat het belooft: producten worden snel (binnen 2 dagen) en discreet geleverd. Daarnaast per email regelmatig op de hoogte gesteld van de bezorging. Al met al erg tevreden over Easytoys & ik zal zeker nog eens wat bij hun bestellen.

Levert prima producten voor redelijk prijzen

Alles wat ik besteld heb werd snel en discreet geleverd. Producten steeds goed bevallen. Verhoogt mijn plezier in deze tijden.

Fijne, duidelijk website

Handige website met ruime keus en goed overzicht. Leuk om jezelf af en toe eens te verwennen ;)

Erg handig

De website werkt erg handig en overzichtelijk door de verschillende categorieën. Ook staan er bij alle producten uitgebreide (professionele) reviews. Hierdoor krijg je nog een beter beeld van het product. Eenmaal besteld worden de producten in een anonieme doos verstuurd. Het geeft toch een prettig gevoel dat de postbezorger niet direct kan zien wat ik bestel. Het enige nadeel vind ik de emails. De discretie die EasyToys hanteert m.b.t. de bezorging zou van mij ook mogen in de e-mails. Hierin is namelijk de naam erg groot vermeld. Wanneer ik een nieuw mailtje binnenkrijg (over een bestelling bijvoorbeeld) is de verzender ‘EasyToys’ groot geschreven. Wanneer dan toevallig iemand op je telefoon mee kijkt kan dit vragen oproepen waar je misschien geen zin in hebt.

Wauwww

Heerlijk genoten, voel zacht aan en de vibratie is aan te passen aan wat je zelf wil!

Alles snel binnen gekregen

Super zaak

EasyToys, easy order, great service, great fun!

Al redelijk wat 'postorder bedrijven' voorbij zien komen en gebruikt. EasyToys blijft de compleetste en duidelijkste. Goede omschrijvingen, product video's en inspiratie te vinden.

Mooie prijzen voor mooie producten

Wat een top website ik heb al in 1 week meerdere producten gekocht en was zo blij met hoe alles zo snel bezorgd werd en hoe de kwaliteit van de producten waren echt waar 5 sterren is het wel waar. Al die goede tips moet je ook maar eens lezen er staan nog heel veel dingen in die ik bijv. Ook nog niet wist.

Een snelle en correcte levering is een godsgeschenk in deze corona-tijden

Wij zijn een jong koppel uit België en zoals zovele zijn wij fervente gebruikers van "Toys". Voor het hele corona-tijdperk gingen wij regelmatig naar een winkel om ons te bevoorraden, maar mede dankzij de strenge maatregelen in België was dit niet haalbaar. Daarom kozen we voor het online bestellen van items. Hiervan hebben we nog geen seconde spijt. De site is overzichtelijk opgebouwd en het arsenaal aan items lijkt eindeloos. Naast deze voordelen is het ook een waar godsgeschenk wanneer de levering uitermate snel en correct verlopen. In deze corona-tijden is een goede (seks)relatie iets wat ons onmisbaar lijkt. Dus ook jullie zijn bedankt voor een goede service voor, tijdens en hopelijk ook na COVID-19.

Zeer snel

Product als omschreven

Alles volgens afspraak helemaal top💋👍

Gewoon een duidelijke overzichtelijke website. Pakket volledig anoniem ontvangen easy toys is een aanrader ga zo door.

producten ok levering ok alles ok

de website is overzichtelijk zeer ruim aanbod en zeker leuk de advies en inspiratie sectie

Probleem binnen 10 minuten opgelost door Romy. Ontzettend snel en vriendelijk. Dankjewel!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam