Zoals de naam zegt: Easy + toys

Snelle discrete levering, rijk assortiment. Goede uitleg doormiddel van product filmpjes. Duidelijke categorieën op de site. Genoeg inspiratie om op te doen voor iedereen op alle interesse gebieden

Als ik iets bestel ligt het de dag erop zoals afgesproken netjes op de mat

Super spullen en snelle service!

Gewoon altijd goed

Het is altijd goed nooit problemen gehad word altijd netjes optijd geleverd

Super leuke, uitdagende producten

De easytoys naughty & nice adventcalender was een erg leuke, uitdagende aankoop. De verschillende producten zijn echt het geld waard. De website werkt fijn en de bestelling kwam heel snel binnen.

Erg goede online winkel

Erg goede online winkel, word ook netjes geleverd in een doos zonder afzender. Ook kun je heel veel bezorgtijden kiezen. Verder is het spel wat ik heb gekocht ook erg leuk en ziet het er mooi en netjes uit.

Wat je ziet op de website ziet en besteld word de volgende dag bezorgt

Ik heb nu een aantal producten besteld, die naar volle tevredenheid afgeleverd zijn en meer spanning in ons seksleven hebben gebracht.

Goddelijk

Help me echt snel klaar komen schoonmaken is makkelijk en klein

PEŁEN PROFESJONALIZM

Zawsze perfekcyjnie pasuje wysyłka już na następny dzień u mnie Bosko

PEŁEN PROFESJONALIZM

Zawsze perfekcyjnie pasuje wysyłka już na następny dzień u mnie Bosko

Snel, discreet en goede kwaliteit

De website is overzichtelijk en ieder product heeft veel informatie beschikbaar. Bij vragen is er snel en duidelijk een reactie. Het proces van bestellen is ook snel en makkelijk. De pakketjes zijn altijd netjes verpakt en discreet, wat erg fijn kan zijn omdat het niet altijd fijn kan zijn dat de postbode weet dat je sekstoys hebt besteld haha. De producten die ik heb mogen ontvangen zijn allemaal van goede kwaliteit en komen overeen met mijn verwachtingen, ook zoals ze zijn aangegeven op de site.

Snelle en discrete levering

Op ieder vlak werd aan discretie gedacht. Zowel bij de tracking, de betaling als het pakketje zelf wijst er niets naar de spannende content binnenin je bestelling. De vlugge afhandeling betekent dat de pret dan ook snel kan beginnen.

Fantastisch bedrijf!

Gewoon top assortiment en topservice!

Snelle levering goede producten

In de laatste jaren regelmatig Bij jullie besteld speeltjes, glijmiddel, libido verhogers Voor meer variatie en spannende dagen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam