Matige aftersales na ontvangst van een onvolledig product

Na (overigens zeer snelle) levering van een toy heb ik via WhatsApp contact gehad met Peggy van de klantenservice want naast het laadkabeltje en de toy zélf, zat er niets in de doos. Via WhatsApp konden er nog net een paar woorden af over hoe ik de toy moet gebruiken en opladen, maar nalevering (desnoods digitaal) van een gebruiksaanwijzing zat er niet in. Achteraf heeft de klantenservice contact opgenomen en dit voor mij voldoende opgelost.

super!

hele snelle levering, ook in de tijden van Corona, mijn bestelling binnen 1 dag binnen. De product voldoen aan mijn verwachtingen en ik zou Easytoys zeker aanbevelen bij anderen.

Fijne producten snelle levering

Heb nu twee keer iets besteld. Bestellen gaat makkelijk. Levering in discretie verpakking met verschillende mogelijkheden voor afleveradressen. En hele fijne producten! Echt n aanrader!

Great site

Best products, discreet and fast delivery. Best pricing. What more do u want?

Fijn bedrijf mer goede snelle service

Groot aanbod, discrete en snelle service

Top webwinkel! Het aanbod is reuzachtig en is overzichtelijk in (sub)categorieën verdeeld. Na het plaatsen van de bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en mijn order lag de volgende dag klaar bij het pick-up point, netjes in een standaard blanco kartonnen doos waaruit niet was af te leiden wat erin zat ;).

Buttplug en tepelklemmen bestelt. Super ervaring en worden regelmatig gebruikt.

Top! Snel, discreet en goed prijs/kwaliteit

Super service. Om 23.00 uur s avonds besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur al de bestelling ontvangen. Product is nog beter dan verwacht.

Snel, discreet en super service

Wij hebben al meermaals besteld bij easytoys. Vanaf onze eerste bestelling tot nu hebben wij nooit problemen gehad Altijd perfect op tijd ontvangen, zeer discreet verpakt en echte top producten. Bovenop dit alles is het nog van de goedkoopste websites. Perfecte klantenservice, goede producten en perfecte prijzen! De beste van allemaal!

Meer dan voldoende informatie over de levering. Levering was op tijd.

Correct en discrete afhandeling

De website ging snel en werkte zeer discreet. We zijn zeer tevreden over de werking.

Steeds zeer gedienstig en snel

Er was een kleine onduidelijkheid ontstaan bij mijn betaling met de mastercard. Hiervoor had ik de klantendienst even gemaild. Ik kreeg zeer snel een bevredigend 😉antwoord. Er wordt ook steeds alles op alles gezet om je pakketje snel bij jou te krijgen. Bedankt hiervoor!

Perfect en helpen goed

Het maakt niet uit wat je probleem is de klantenservice staat je altijd netjes te woord. Heel discreet en dien wat ze beloven.

Altijd wanneer ik een nieuw speeltje heb schakel ik easytoys in en ik ben nog nooit teleurgesteld. De service is goed en snel en door de reviews onder de producten weet je precies of dat het item is dat je zoekt

Tiptop op tijd ondanks de drukte bij postnl

Voor ons geen andere webshop dan Easy Toys!

zeer tevreden en snelle levering

erg fijne communicatie gehad met de medewerkers van easytoys, zodat mijn pakketje goed aankwam! producten zijn erg aan te raden en overal staat een duidelijke uitleg bij!

Goede kwaliteit en super levering

Kwaliteit naar verwachting(super), anonieme levering, snelle levering en goede beschrijving!

De eerste keer, altijd spannend

Het was voor ons de eerste keer (altijd spannend), maar zeker niet de laatste. We gaan lekker genieten.

Naast het assortiment is ook de klantgerichtheid super

De keuze bij EasyToys is gigantisch. De uitleg bij de toys is duidelijk en de levertijd is snel en accuraat. Daarnaast is EasyToys bij vragen goed bereikbaar. Ik heb via WhatsApp contact gehad en hier kreeg ik snel een antwoord op mijn vraag

Uitstekende service

Site is erg duidelijk. Toelichting d.m.v. Filmpjes erg verhelderend. ‘s avonds besteld volgende dag al geleverd.

Veel aanbod, snel in huis en erg goede service.

Bij EasyToys.nl is het aanbod precies zoals je het zou willen.. groot en diverse voor een aantrekkelijke prijs. Iedere bestelling weer, heb ik kunnen vinden wat ik zocht. Productomschrijving en aanbevelingen voor gebruik staan ook altijd bij een product aangegeven. Niet weten waar de toy voor bedoeld is of welke producten je er naast kan/moet gebruiken zal dus niet gebeuren. Nadat je de bestelling compleet hebt en deze plaatst voldoen ze netjes aan de beloofde volgende dag in huis. Tot nu toe geen enkele keer gehad dat er vertraging zat in de bezorging van de toys. Mocht je toch niet tevreden zijn of gaat de toy sneller dan verwachting stuk? Uit ervaring kan ik zeggen dat EasyToys dit netjes oppakt. Ze gaan samen met jou kijken naar een goede oplossing en zorgen ervoor dat jij altijd tevreden blijft. Kortom.. erg goede webshop met veel aanbod voor een aantrekkelijke prijs. Bestellingen (vaak) de volgende dag in huis. Erg goede service voor als er toch iets misgaat.

Snel makkelijk discreet top spul

Eenvoudige website waar je discreet je aangekochte spullen van thuisgestuurd krijgt

Fijne site met snelle en discrete levering

Het is zeer eenvoudig zoeken doordat alles goed onderveerdeeld is in categorieën. Verder bezorgen ze snel en discreet thuis of via een afhaal punt.

Snel en betrouwbaar

Winkelen bij Easy Toys is altijd een groot plezier. Het proces verloopt snel en heb nog nooit problemen gehad met de site. Zeker een aanrader!

Mijn ervaring met easytoys is een ruime keuze en voor ieder wat wils.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam