Prima producten & service

Prima voor elkaar. Netjes snel en discreet. Juiste omschrijving. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar voor zijn geld

Om het genot van speeltjes te ontdekken een ideale site! Een snelle en discrete levering na een heerlijke en leuke zoektocht tussen het grote aanbod. Voor ieders wat wils!

Ik en mijn vriend zijn nog jong en wij vonden het paketje geweldig wat we besteld hebben we hebben er al veel van genoten

Maken beloften waar

Betrouwbaar bedrijf een aanrader

Life changing!

Ik vind Easytoys geweldig! En is mijn preoriteits sekstoys site! Dankzij hun is mijn partner en mijn libido nog nooit zo hoog geweest! Er is altijd wel iets intressants om te kopen! En ook voor de vrijgezellen, hier vind je al wat om je singel life ook spannend te houden! En zeer eerlijk en klantvriendelijke mensen! Wordt ook zeer discreet verzonden! I love it! Enjoy guys!

Het was een enorm lekkere ervaring, helaas is het speeltje na 3x kapot gegaan.

De cockring en ballstretcher werkte erg goed maar helaas is de cockring na drie x gebruiken geknakt.

Snelle en discrete service met een ruim assortiment.

Na lang zoeken een aantal producten gekocht te hebben heb ik binnen 48 uur alle producten in goede staat ontvangen en dat ondanks de Corona crisis! Erg tevreden met de producten zelf, de omschrijving was goed en de prijs redelijk.

Super !

Super service en goede kwaliteit !

Goeie webshop met snelle levering!

Ik heb hier 2weken geleden mijn eerste bestelling gedaan, en de webshop is heel duidelijk.. en mijn pakketje was ook heel snel binnen. Dus zeker een aanrader!

Fijne shop, veel keuze en snelle levering.

Na een aantal keee bij easytoys te hebben besteld nog steeds zeer tevreden over hun producten, service en snelle levering. Ze hebben een breed aanbod in verschillende prijsklassen dus voor elk wat wils.

Snel geleverd Goed product

Discreet en experts.

Ze zijn enorm discreet met verpakken en verzenden van producten. Op de site open en eerlijk en zeer oprecht over de producten/ artikelen. Site is duidelijk, overzichtelijk en zeer plezierig om te shoppen/lezen. Adviezen zijn duidelijk en oprecht. Verkopen zeker geen onzin of rommel.

Geweldige ervaring😉👍

Onze eerste ervaring met de vibratie ei, super geweldig. Voor beide heerlijk lust opwekkend.

Uitstekend!

Al de producten zijn gelijk aan de omschrijving, de maten van de speeltjes komen overeen en prijs qualiteit niets op aan te merken! Wordt heel discreet & snel bezorgd in bruine doos zonder naam van winkel & zonder reclame Echt een aanrader!

Wij hadden een accu nodig

Zeer snelle levering komen hun belofte zelfs in de corona tijd waar kan je over heel veel webshops niet zeggen nu is een kleine meid héél blij papa minder want die kan eerst de wagen uit elkaar halen maar voor een goed doel gisteren besteld vandaag al binnen

Blije klant

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de speeltjes. Mijn vriendin en ik zijn er blij mee

Geweldig!

Snelle levering! Goede prijs! Prima kwaliteit!

perfect en anoniem

perfect en anoniem, snelle levering.

Fijne, discrete en vooral snelle webshop

Ik vind mijn ervaring met Easytoys erg prettig. De klantenservice reageert snel op vragen, begandeld zeer snel orders en daarnaast ook retouren. vooral dat laatste vind ik belangrijk omdat veel webshops alleen maar kijken naar de binnenkomende orders. Het klantenservice personeel is zeer discreet en vriendelijk. Wij bestellen steeds vaker vanwege de prettige service, het uitgebreide assortiment en de discretie.

Goeie webwinkel snelle service en hele fijne klantenservice

Topartikelen

De avond bestelt en de dag erop ontvangen mooi verpakt dus top

Vlotte service

Alles vlot en discreet verlopen

top geregeld, snel en discreet

prima shop. hier gaan we zeker nog vaker winkelen

Goede service, snelle discrete levering

Overzichtelijke website. Levering was ondanks de omstandigheden vrij snel binnen en kon hem in een blanco doos ophalen bij het ophaalpunt. Geen zorgen of er te zien was wie de afzender was, fijne discrete verpakking. Al met al heel tevreden!

Top bedrijf

Ik heb een aantal keer wat besteld via easytoys. Elke keer was het top, de bezorging is altijd discreet. De producten zijn van goede kwaliteit.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam