Toppie

Als je vragen hebt over iets krijg je gelijk via de app een antwoord van een medewerker. Een super service! Toppie .

Spectaculair

Mijn eerste speeltje als man ! En er van genieten is nog maar zacht uit gedrukt! De pocket pussy is een echte aanrader en het verassing packet echt WoW ! Ik zou zeggen laat je zelf verassen een leuk pakket voor u en je vrouw enjoy it , ik deed het al vast wel het eerste maar zeker niet het laatste wat ik koop !

Uitstekend prijs-kwaliteit en snelle service!

Na 2 bestellingen, super tevreden! Ondanks de Corona-periode, werd mijn pakje slechts 1 dag te laat geleverd. Dit werd mij ook verwittigd via mail! Zeer klantvriendelijk en kwaliteitsartikelen :-) Heb de toys onmiddellijk uitgetest... en gewoon heerlijk! Tot de volgende bestelling! Hou het veilig en zorg voor elkaar! xxx Sandra

Super service en snelle levering

De service van easytoys is altijd goed De producten en de beschrijving er van zijn duidelijk en handig dit is fijn om het juiste te bestellen De levering is ook altijd heel snel zodat je je plezier snel in huis hebt

Uitstekende en snelle levering

Komt de afspraken goed na super

Prima product, maar onjuiste informatie over levering

Het product is prima maar de klantenservice is jammer. Ik heb hier besteld omdat ze levering volgende dag garanderen, vervolgens zegt de dame bij de klantenservice de dag erna ‘ja het pakket stond klaar maar er waren teveel pakketten dus deze is blijven staan voor een dag later’. Vervolgens ben ik die dag dus naar een andere winkel geweest om het product te kopen. Als je de levering garandeert zorg dan ook voor een bus waar als je pakketten in passen.

Goede info over artikelen, uitgebreide vraagbaak op website, vlot bestelproces en keurig afgeverd.

Totaalbeeld; betrouwbare, goede leverancier met flink hoog serviceniveau

Fantastische service!!!

Meerdere malen wat besteld en allemaal naar wens!! Goeie service en snelle levering

Snelle service!

Bestelling geplaatst en deze was snel binnen! Ondanks de corona tijden tegenwoordig. Verder is het zeer neutraal verpakt en van je rekening afgeschreven. Tevreden klant hier.

Fantastische

Zeer tevreden met de snelle levering, ik had 1 defect na 1 dag omdat het toch niet waterproof bleek te zijn en ik heb zonder probleem een nieuwe ontvangen. Dus service is top. Mvg

Al meerdere malen en bestelling geplaatst bij easy toys. Bestellen is eenvoudig, er is een ruime keuze, de site heeft duidelijke informatie en de prijzen zijn scherp. Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden en de bestelling wordt snel een discreet verzonden. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Alles mega makkelijk te bestellen

Het aller fijnste vind ik aan easy toys het anoniem bestellen en alle keuze die er is voor ieder is er wel iets wat je kan kopen de prijzen liggen ver uit elkaar dus dan kan je zelf weten tot welk bedrag je wil gaan de paketjes worden helemaal goed bezorgd ja ik zou hier zeker vaker bestellen de beste site om te bestellen : )

Easy toys gaf ons al veel leuke intieme momenten samen

het is altijd wel een verassing wanneer onze bestelling aankomt. nieuwsgierig proberen we dit dan samen uit. Meestal met een uniek hoogtepunt. de levering gebeurt steeds correct. een aanrader voor veel koppels.

Top bedrijf!!!

In een woord top in alles. De kwaliteit van de speeltjes en de ingerie zijn gewoon heel goed! En speciaal woord voor de helpdeks! Je word er super geholpen als en problemen optreden door de mensen aan de andere kant van de lijn! Niets is te veel gevraagd voor hun lossen alles op als het in hun bereikt ligt. Super ga door zo!!

snelle levering, niks negatiefs aan op te merken

's avonds om 11 uur besteld, volgende dag om 12 uur 's middags thuis. Niks negatief aan op te merken!

mijn eenzame quarantaine is plots een stuk leuker!

Ik was al een tijd aan het twijfelen maar met de lockdown dan toch maar mijn eerste sextoy ooit aangeschaft. Beste online koop van de laatste weken :-) Het was ook vrij snel geleverd. Heb er al veel plezier van gehad.

Amazing

I love this website , i can find everything im looking for , easy and fast, good prodoct, easy to order and pay. There is alweis a discount and the prizes are just amazing. Thank you

Snel, makkelijk, discreet!

Ik heb niet meer te zeggen dat dat dit een fantastische webshop is! Alles was naar wens, ik raad ze meer dan aan!

Fijne site...en heel veel keuze duidelijke omschrijvingen erbij

Vind het ook super fijn om de reviews te lezen naar de ervaringen van anderen te kijken. Want dat bepaalt ook mijn keuze in artikelen... Duidelijke site en heel uitnodigend.

Easy and fast website

Really fast delivery

• ¿Nos recomendarías?

Echt een top website

Goeie ervaring en snel bezorgd

Makkelijk te bestellen, snelle levering!

Super makkelijk te bestellen en de levering is altijd op tijd geweest! Top webwinkel!

Komen hun woord na

Levering zoals beloofd, dag erna, discreet verpakt en da in corona tijd! Chapeau

Savonds rond 11 uur besteld en de volgende dag al in huis. Super snelle levering dus

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam