Producten zijn perfect

Top producten doet heel goed hun werk

Uitstekend!

Makkelijk besteld, snel geleverd!!

Professioneel en snel!

Het was meteen de volgende dag al binnen en de verpakking was erg professioneel. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zich comfortabel voelt als er een pakketje van easytoys binnenkomt, maar niemand kan eraan zien wat het is.

Fijne site

Super goeie service snelle levering, goeie producten en omschrijvingen

Snel en discreet geleverd!

Ideale website voor mij en mijn partner, wordt snel en discreet geleverd. Heel veel keus en wat vooral fijn is dat er onder bijna ieder artikel duidelijke reviews staan! Plus dat je spaarpunten ontvangt voor gratis artikelen!

Altijd keurig, correct en discreet en op tijd.

Zeer goede service en prima producten. In alle jaren nog niets te klagen gehad.

Ik kom steeds terug voor meer

Ze hebben producten van alle prijzen. Terwijl de kwaliteit altijd goed blijft. De verzending is discreet en extreem snel. Ook hebben ze een leuk spaarsysteem. Voor vragen kan je altijd bij de klantenservice terecht of bij de grootschalige blog.

Het was mijn eerste keer bestellen op deze of enig vergelijkbare website wat ik toch best spannend vond. Er waren enkele vragen die ik had en die zijn met alle zorg en respect beantwoord wat mij erg op mijn gemak stelde en me heeft weten over te halen ook daadwerkelijk een bestelling te plaatsen.

Doen wat ze beloven!

Duidelijke omschrijving van de producten. Heldere prijsinformatie. Vlot en discreet verzonden. Kortom een aanrader!

Lekker en snel genieten van de beste speeltjes!

Heel overzichtelijke website met alle informatie over elk speeltje. Super snelle bezorging en erg discreet.

Ik zou easytoys zeker aanraden bij vrienden!

Kwaliteitsspullen, duidelijke uitleg en tips overal bij, leuk en netjes verpakt, snelle levering. Wij zijn erg blij en zijn nu alweer aan het kijken wat we de volgende keer willen bestellen!

Top site

Altijd tevreden over mn bestellingen en duidelijke info verder over wat voor soort speeltjes etc aan te raden zijn

Topshop!

Goede website, snel discreet geleverd.

Mijn ervaring met easytoys zijn altijd positief geweest. Nooit heb ik een bestelling binnen gekregen waarbij ik dacht van nou.. dit is niet wat ik verwacht had. De kwaliteit van de producten is altijd top en altijd goede service. Pakketjes altijs snel in huis.

Snel in this, super kwaliteit

Product kwam de volgende dag aan en kon er dus bijna meteen plezier mee hebben ! Discreet packaging dus mn huisgenoten weten er niks van. Perfect voor lockdown ;)

Prima snelle levering

Makkelijke site en heel makkelijk te bestellen vond het ook goed als er een product niet op voorraad was wanneer het er wel zou zijn. Snelle levering

Goede en overzichtelijke site/service

Easytoys heeft een makkelijke website waar producten duidelijk omschreven worden. Ook de service was snel en anoniem. (De reclame samenwerking mer Rumag is ook amazing haha) Hier bestel ik de volgende keer weer! 👍🏽😊

Voldoet niet waar het voor dient

Heb eikeltrainer gekocht maar voldoet helemaal niet de rubber die de eikel moet omsluiten is veel te slap waardoor er telkens lucht ingezogen wordt als je wilt pompen dus o% effect

Altijd goed!

Hele fijne, gebruiksvriendelijke website met een groot assortiment. Bij elk product staat een uitgebreide uitleg met specificaties, zo weet je precies wat je kunt verwachten en het is mij dan ook nog nooit tegen gevallen. Je krijgt na het plaatsen van je bestelling snel een bevestiging met track & trace, en zelfs in tijden van corona werd m'n pakketje super snel verzonden! Pakketjes zien er ook altijd netjes en heel discreet uit.

Erg discreet

Ze zijn erg discreet en heel prettig om je spullen hier te bestellen.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Alles was goed en optijd geleverd

Kwaliteit van de producten was goed ,ik zou weer bestelen. Vrijdag besteld en zaterdag in de ochtend gekregen!

Superservice!

Snelle en discrete levering van bestelling!

Ideaal

Snelle service, Correcte uitleg rond de producten en extra's.

Superrr

Heeft onze sex leven een boost !

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam