Telkens snel en discreet in huis Prima service

Goed en snel bezorgd

Super snel geleverd en goeee kwaliteit

Gemakkelijk en goede service

Gemakkelijk bestellen en bij problemen goede service. Minpuntje is dat sommige producten er op site leuk uitzien maar in praktijk klein zijn en tegenvallen.

lekkere levering, blije ik

Super discreet geleverd, op de dag dat ze hadden beloofd. Plezier van mijn speeltjes en de optie te revieuwen vind ik ook fijn. Zoek je iets leuks dan raad ik deze site zeker aan.

Bijna perfect

Fijne site en goed geholpen. Wel duurde het net wat langer voordat mijn pakje er was, vanwege coronavirus.

Ervaring is goed

Van begin van het opzoeken op wat ik wil kopen, is de website heel makkelijk om op te zoeken met desbetreffende informatie. Vervolgens het versturen en ontvangen van wat ik hebt gekocht goed afgedekt dat het verpakking niet opvallend valt. Sterk blij met het producten.

Goede site met snelle levering sommige producten moet je wel uitkijken goedkoop is niet altijd goed ...

Snelle levering, top producten

Leuke overzichten op de website om te kiezen!

Veel speelgenot en genoeg variatie.

Goede service, ruime keuze. De website is gebruiksvriendelijk. Wat meerwaarde/mooier zou hebben, is als er bijvoorbeeld een mogelijkheid zou zijn om per produkt verschillende leveranciers aan te bieden & daartussen te vergelijken, zoals bij Bol.com.

Snelle levering,goede service

Product besteld op zaterdag en werd op zondag al geleverd, geweldig wat een service.

Wil nooit meer ergens anders heen

Het is snel geleverd en in een doos zonder reclame erop. Ik ben altijd tevreden geweest met mijn aankopen. Ik koop hier al jaren mijn speeltjes en blijf dit nog wel jaren doen.

GEWELDIG

Just 10/10

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering

Prima 1e ervaring

Discreet en goede producten

Fijne ervaring. De dag na bestellen geleverd in een niets zeggende doos. Producten waren van top kwaliteit!

Professioneel, snel, veilig.

Na 2 jaar bestellen bij EasyToys heb ik hier nog nooit een slechte ervaring gehad. De snelle, anonieme levering en de goede productkwaliteit zijn twee van de redenen waarom dit één van mijn favoriete winkels is. Ook hebben ze een puntensysteem dat zeer handig is voor mensen die veel bestellen, zo heb ik nu bovenop de normale kortingen al een goed bedrag weten te besparen door dit systeem. Love EasyToys!

Super voordelig héél veel keus

geeft een heel fijn gevoel zeker voor de eerste keer

fijne webshop

snelle verzending en levering. duidelijke website. redelijke kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering en goede producten

Duidelijke uitleg over de producten. Na bestelling een snelle en discrete levering, gevolgd door heel veel plezier.

Snelle en discrete services

Wij vinden het een superfijne site om te bestellen! Snelle levering en discrete verpakkingen. Komen regeld eens even kijken of ze nog leuke nieuwe dingen hebben of iets wat wij gezien hebben sale heeft. Fijne prijs/kwaliteit verhouding. Klantenservice is top!

Zeer leuke en spannende webwinkel

Easytoys heeft een zeer leuke en spannende webwinkel. Alle bestellingen worden snel en discreet geleverd en op mijn vragen kreeg ik snel een duidelijk antwoord. De recensies vind ik ook een zeer groot pluspunt. Wij zijn zeer tevreden klanten.

waardeloze pillen

Waardeloze pillen die niet werken hoop geld kwijt 32 euro voor wat niet werkt geen aanrader om dit te kopen

Top service!

Een hele prettige en overzichtelijke website. De service is top! Altijd bereikbaar en snel leverbaar. De producten zijn van hoge kwaliteit.

Geen andere sites meer nodig, deze is top!

Klantenservice, bezorging en assortiment krijgen allemaal een dikke 10 van mij! Nooit iets te klagen gehad.

Super goede service !

Reeds enkele malen iets besteld bij easytoys , algemeen super tevreden over product en verzending . Enkele maal is product stukgegaan maar dat werd ook weer super snel en goed opgelost door de klantenservice !! Erg tevreden 9/10

Geweldige webshop!

Ik heb hier nu al een paar keer producten besteld, en elke keer weer super tevreden. Volgende dag heb ik het in huis, alles is netjes verpakt, producten zijn allemaal top! Niks anders dan lof voor EasyToys

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam