Geweldig!

Ik heb al veel vibrators gehad maar deze is de allerbeste óoit... Klein, veel standen en geruisloos. Écht een aanrader!

Duidelijke site, je kan snel iets vinden, snelle levering en goede producten

Zeer snelle en anonieme levering door een betrouwbaar bedrijf!

Gewoon een betrouwbaar bedrijf met een zeer ruime keuze. Ik blijf in ieder geval klant!

Fijne site snelle bezorging

Snelle bezorging in een anonieme doos erg tevreden

Super leuke site

Super aanbiedingen en het is mijn 1ste keer dat ik dir gebruik, ik heb denk ik 4 dingen gekocht in 1 keer. Super snelle levering.

Prijs kwaliteit en altijd op tijd!

Alles wat ik tot nu toe heb besteld was naar mijn verwachtingen. Het is dan ook altijd op tijd geleverd zonder ergens een foutje.

Goede, snelle en discrete service

Discreet verpakt, je word goed op de hoogte gehouden en de service is uitstekend!

Super! Snelle service, top producten!

De bestelling was zeer snel geleverd, top producten, ik bestel hier zeker weer.

Snelle levering en verzonden zonder kenbare merknaam.

Top internetwinkel !!!

Goede levering en snel.

De max

Alles wat ik wil hebben ze hier. Perfect gewoon Vandaag besteld morgen in huis Gewoon toppie

Heel fijne artikelen en prima service!

Ruime keuze van artikelen, mooie selectie. Zeer snelle levering, keurig verpakt, praktische website. Het was mijn eerste bestelling, maar er volgen er zeker nog!

ltop winkel!

Altijd wel iets leuks en spannends te vinden dus top!

Goede service en fijne producten

Super, precies zoals verwacht.

Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Heel erg plezierig.

Beginner

Omdat het de eerste keer was dat ik dit gebruikten was ik niet onder de indruk tot het in de praktijk werd gebruikt oh man wat een toy! Zeker een aanrader

Goed bereikbare klantenservice

De klantenservice is goed bereikbaar en als er iets is word je goed geholpen. Bij een bestelling werkte het apparaatje niet goed. Binnen een dag had ik een nieuwe. Bestellen gaat ook goed. Website is overzichtelijk met veel gebruikers ervaringen. Ook de nadelen worden getoond. Al met al erg goed.

Spectaculaire avonturen met Easytoys

Elke keer weer een avontuur met Easytoys, heerlijk, warm, uitdagend, spannend, intiem. Je krijgt er gewoon geen genoeg van. Easytoys bezoeken is een gewoonte geworden. Kijk er elke keer weer naar uit!

Zeer snel en discreet bezorgd

De site heeft een zeer overzichtelijke structuur waardoor je snel en effectief je product kan vinden en bestellen. Easytoys doet wat ze beloven en behoort qua prijs/kwaliteit verhouding in de top. Ik zal zeker vaker hier een bestelling plaatsen

Hele fijne en betrouwbare webshop

Eerste keer besteld en gelijk super tevreden! Mijn pakketje was er al binnen een dag. Ik zou er zeker een kijkje nemen!

Reis met speeltjes

Alle speeltjes die ik heb en creames is altijd een hoogte punt in onze sexleven mijn man is 69, dus ik als vrouw 59 mag heel jaar standje 69 op 69,wat een heerlijkheid...

Een top service met discretie

Ik heb verschillende speeltjes en kleding gekocht bij Easytoys. De producten worden iedere keer in een discrete doos met een discrete naam als afzender bezorgd. Het retourneren of omruilen van kleding, wanneer dit te klein is, is heel eenvoudig. Ik zou Easytoys zeker aanraden bij ieder ander die het in de slaapkamer spannender wil maken.

Top,, top ,, top

Heerlijke site met goede bezorging €

Zeer makkelijk gevonden wat ik zocht. Overzichtelijke site, eenvoudig opgedeeld waardoor je zeer snel vind wat je zoekt. Een aanrader en zeker als je dan nog eens de supersnelle levering meeteld

Slecht

Zaterdag besteld op voorraad woensdag pas uitgeleverd ondanks jullie belofte van een dag levering

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam