Altijd snel bezorgd en een super klantenservice!
Easytoys is mijn favoriete site waar ik alles kan bestellen.
Easytoys heeft niet alleen een fijne layout van de website, waar je gemakkelijk producten op kan vinden, maar ook petje af voor de klantenservice.
Onlangs twee producten besteld, maar magisch was er maar één product geleverd. Easytoys is tot laat te bereiken, wat voor veel klanten erg fijn is. De klantenservice is altijd netjes, maar ook erg vriendelijk. Ze horen uw verhaal aan, denken met u mee en helpen u graag. Zonder enkel pardon hadden we binnen vijf minuten geregeld dat ik een nieuwe opgestuurd zou krijgen, gratis. Dit gesprek vond overigens rond 20:30 uur plaats. De volgende dag rond 14:00 uur was het pakketje al binnen. Dit noem ik nou top service!
Ik raad Easytoys aan om uw producten te kopen. Zelfs als u niet weet welk product u zoekt of nodig heeft, kunnen de blogs op de site erg helpen. Ze zijn erg meedenkend en omschrijven producten goed zodat u zelf een beeld kan krijgen of het wat is voor u. Ook als u een nieuw product heeft, kan er een filmpje op de site staan met uitleg hoe het werkt en in elkaar zit (voor de mensen onder ons die geen lange gebruiksaanwijzing willen lezen).
Verder is de levering super. Blanco doos met alleen adresgegevens op. En buiten dat: super snelle levering!