Snelle levering en goede klantenservice

Meerdere bestellingen gedaan en alles netjes op tijd geleverd. Zeer compleet assortiment.

Fijne webshop met snelle levering en service!

Mijn ervaring bij Easytoys heb ik als zeer positief ervaren. Doordat de website meer is dan een alleen een webshop, was er veel informatie te verkrijgen waardoor ik meer inzicht kreeg in de producten. Ik was zeer verrast over het gemak van de website en de positieve uitstraling. o.a. door deze website wordt het taboe eindelijk doorbroken. De levering was ook zeer snel! Ik zou hier zeker nog eens weer wat bestellen :)

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Het bestellen via de website gaat gemakkelijk. Producten worden discreet verpakt en snel verzonden. De producten die verkocht worden zijn van prima kwaliteit en goed geprijsd.

Duidelijk, snel, goed

Prima site, goede producten, snelle verzending.

Discreet, kwaliteit en genieten

Goede overzichtelijke site, pakjes worden discreet verstuurd wat altijd fijn is vooral als de buren altijd nieuwsgierig zijn. Producten en service is van hoge kwaliteit en daarnaast kan je extra genieten met de producten.

Great

great site, fast delivery and products as I expected great

Vind je alles op wat je nodig kan hebben en veel keuze

Vriendelijk bedrijf. Goede voorlichting en mocht er iets niet bevallen geen gezeur bij retour. Snelle en discrete verzending. Echt super

Super online winkel

Een super winkel. Online besteld de volgende dag al in huis. Het werd in een onherkenbaar dooajes bezorgd er fijn zo weet niet iedereen waar je iest hebt besteld en zeker niet als het prive is. Easytoys is een super winkel en met vragwn of problemen klantvriendelijk. Echt een aanrader.

Zeer goede service

Altijd super tevreden, zowel levering als producten.

Een super tevreden klantje, pasvorm steeds goed, snelle levering, prachtige kwaliteit voor een klein prijsje. Een korte samenvatting: gewoon schitterend. Ik keer steeds tevreden terug.

netjes en goed

goed en netjes geleverd en op tijd zo als afgesproken

Snelle levering, discreet verpakt. Goede produceten. Als ik nog iets wil ga ik het zeker bij easy rots bestellen

Helemaal tevreden

Zeer snelle verzending, prima dat je ook voor een ophaallocatie kan kiezen. Duidelijk menu van de website

Geweldig!

Goede service, duidelijke site, veel keus, alles op voorraad en snel in huis.

Je vindt alles op de site wat je nodig hebt

Het is echt de perfecte om je seks me je partner te verbetere.

Easy toys heeft top producten.

Mijn ervaringen vooral met potentie en stimulerende producten zijn zeer goed.heb de laatste jaren veel aan de medicijnen gezeten voor mijn gezondheid waardoor de sex gewoon niet meer lukte.na enkele dagen na gebruikt van crème,potentie pillen lukte het me weer om intiem te zijn met míjn vrouw,dank je wel easy toys. Mvg.marco Peters Oosterhoutstraat 3 9001cc Grou.

Voldoet aan alle verwachtingen

Precies wat de titel zegt!

Supersnelle levering

Ons speeltje was de volgende dag al binnen, keurig discreet verpakt, dat is fijn want niet iedereen in het dorp hoeft te weten wat wij zoal lekker vinden :-) Ook de bevestiging direct in de mail..zo hoort t te gaan!! Enehh Speeltje ook top.. :-) Fijne erotiek shop!

Zoals beschreven

Duidelijke webshop, producten zijn precies zoals beschreven op de website. Snelle en discrete levering!

Snelle en zeer goede service.

Snel Geleverd en een duidelijke webshop

Speeltjes heb ik hier nog nooit gekocht, maar wel kleding. Goede kwaliteit en snel geleverd. Retourneren ging ook soepel, even de klantenlijn gebeld voor de zekerheid en deze hielpen mij snel en correct.

eerlijk en betrouwbaar

Levert goede kwaliteit snel en discreet, als je met een vraag of probleem zit word er snel geantwoord en een oplossing gezocht.

Er is veel divers keus, daarbij staat er duidelijke beschrijvingen bij elk product en staan er veel recensies. Het pakket wordt zeer discreet verstuurd wat overigens heel fijn is! Ik zou hier vaker bestellen. En mijn pakketje was binnen 24 uur in huis.

uitgebreid assortiment

Heb via Easytoys zeer gemakkelijk mijn nieuwe speeltjes kunnen vinden. Was versteld van hun uitgebreide assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zoals beloofd werd alles keurig discreet en vlot geleverd aan huis. Kom hier zeker nog vaker terug!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam