Snel, goed en discreet

Pakketje kwam op de beloofde datum aan en was discreet verpakt. Het product was ook van goede kwaliteit en zag er netjes uit. Overal op de website zijn ook veel reviews van producten waardoor je goed kan kiezen voor welk product je gaat.

Goede producten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Alles werd snel geleverd Alles was van tevoren opgeladen Alles was netjes verpakt Alles was heel goed betaalbaar Eigenlijk was het super!

Ondanks de kerstdrukte alles op tijd binnen.

De productie is goed

Alle productie dat ik koop komen netjes optijd en ze zijn goed

Goede spullen,goede prijs

Bestelling snel binnen. Duidelijke website en producten worden goed besproken. Kans op een miskoop is dus klein. Klant wordt goed voorbereid op de aankoop

Ik had in een opwelling spontaan 2 speeltjes gekocht. De volgende dag werden ze bezorgd netjes en discreet zoals op de website ook word aangegeven. Samen genoten met mijn vriend van de speeltjes. Echt een aanrader om je speeltjes te kopen.

Altijd uniek!

Alles klopt bij Easytoys. De service, ervaring, de beoordelingen van andere klanten. Het is een ontzettend fijne ervaring om hier te shoppen.

Top...

Nette winkel, goed snel en discreet afgehandeld verzonden.

Snelle, goede, fijne leveringen van fijne producten

Uitgebreide keuze, en snelle levering

Fijne service en goede producten.

Hele vriendelijke klantenservice en een ruime keuze aan producten. Voor elke wat wils!

Goede en duidelijke webshop, en alles geleverd zoals vermeld

De ervaring met de webshop zijn ons goed bevallen. Het product was goed en naar werkelijkheid omschreven op de website, snel geleverd zoals vermeld en verder verstuurde informatie was duidelijk en accuraat. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top ervaring

Geen gezeur, levering op tijd en goede kwaliteit !

Discreet en snel

Alles wordt zeer discreet en snel geleverd,,en de producten voldoen aan de vraag.

Goede klantenservice, discrete en snelle levering

Helemaal tevreden met de bestelling. Snelle en discrete levering, dubbel ingepakt zodat het ook niet zichtbaar is wat erin zit als er ergens een scheurtje oid in de doos komt. Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Kortom, ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen!

Heerlijke toys, mooi en snel geleverd!

Zeer tevreden met mijn bestelling! Toys hebben een knuffel gehalte door het zacht aanvoelende materiaal.

Snel, discreet en volledig

Mooie producten op de site en in werkelijkheid is het ook zo!! Klasse

Ben zeer tevreden.

Duidelijk internet shop, supersnelle verzending en levering. Afterpay mogelijkheid is perfect.

Het werrrkt top

Ik had dit vibrerende eitje als kerst kado besteld en na de kerst was de afstandsbediening stuk. Maar Easy Toys heeft naast hun slogan better toys, greater joys ook nog eens top service verleend. Ik heb binnen een dag een nieuwe ontvangen. Dank daarvoor! Ik heb vernomen dat het product met veel plezier gebruikt wordt.

Tegenvallend

Ik heb toen drie produkten bestelt, helaas is er een retour en de andere twee produkten niet meer bruikbaar omdat bij de een de rubber ring al kapot is, dit al na vier keer gebruikt te zijn (Penispomp) en de sleeve is van silicone en die begint nu aan de buitenkant al te plakken en is niet echt fijn om nog te gebruiken... Beetje jammer, heeft best veel geld gekost zijn binnen een maand onbruikbaar.....

Netjes, Duidelijk en Vriendelijk

Ik bestel al een tijdje bij EasyToys en heb alleen maar goede ervaringen. Mijn pakketten waren altijd op tijd, alles discreet geleverd en super aardige mensen als je ze om hulp vraagt. Ik heb gisteren een groot pakket aangevraagd en 1 product zou later pas beschikbaar zijn. Dit wisten wij, maar door eerdere ervaring op andere sites zoals BonPrix dachten we dat alleen dat product dan later aan zou komen. Ik kreeg een mail dat het hele pakket later zou zijn door dat artikel en dus heb ik via WhatsApp contact gehad. Ik kreeg meteen bericht terug dat ik het pakket gewoon eerder zou ontvangen INCLUSIEF HET LATERE ARTIKEL. Ik ben echt SUPER blij met deze service en super dat dit nog zo snel voor mij geregeld kon worden. Nu kan ik gelukkig nog morgen mijn pakket mee nemen naar ons hotel voor our en nieuw! ♥ Nogmaals super bedankt ♥

goede service

ik bestel nu al een jaar bij easytoys en kan maar een ding zeggen ontzettend goede service. easytoys heeft een groot assortiment, goed wekende en fijne website en pakketje word vaak al de volgende dag geleverd. bij vragen is er altijd iemand online beschikbaar om je te helpen. met een woord uitstekend!

Zeer snelle levering, zelfs op de dag voor Kerst!!

In de avond besteld, volgende dag al in huis, en dat terwijl het de dag voor Kerst was. Heel fijn (en onze Kerstavond werd ook heel bijzonder..hihi)

Snel en betrouwbaar!

Snelle levering, goede online hulp bij ruilen en hulpvragen. Wij kopen er graag!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam