Erg goed einde van 2019

We hebben de advent kalender besteld en voor December was begonnen was de helft denk ik al open gemaakt, oops. Dat zegt ook wel wat over hoe geweldig de vakjes eruit zagen en de kalender zelf. Echt zo leuk om samen met je partner te ontdekken. De speeltjes en accessoires etc. zijn van goede kwaliteit en werken zeker erg fijn. Het enige waar je wel mee op moet letten is het aanschaffen van een hoop extra batterijen, want ze gaan wel snel leeg.

Goede prijzen en snelle levering

Ik vind de site praktisch en overzichtelijk. Goede prijzen en snelle levering

Goede producten en goede levering

Laatst een lucht druk vibrator gekregen wat een goed cadeau heel fijn en lekker Beste cadeau ooit!!!!

Geweldige service en producten. Zeer fijne webshop.

Een shop met goede producten en een super prijs/kwaliteit verhouding. Alles wordt discreet verzonden. Aanrader!

Zeer goede site

Goede site De producten die je zoek zijn heel makkelijk te vinden en met goed info

Snelle levering, veel keus en niet duur

Snel geleverd en discreet verpakt.

Precies wat ik heb besteld snel en goed geleverd volgens afspraak.

Is gewoon goed

Een fijne site en goede levertijd

Vlot & betrouwbaar

Heel gebruiksvriendelijke site waardoor ik makkelijk mijn bestelling kon plaatsen. Eens bestelt kwas het na 1 dag al toe

Uitgebreide keuze, zeer snelle en nette service! Chappeau!, aanrader

Snelle en discrete levering!

Werd zoals aangegeven snel bezorgd. Verpakking was discreet! Gekocht voor mijn vriendin. Nog niet getest, maar alles ziet er uit zoals beschreven! :)

Er wordt volledig voldaan aan alle verwachtingen.

Voor iedereen wat wils, leuke aanbiedingen, snelle levering en goede producten zoals beschreven op de website. (Ook ben ik ben dol op de suggesties bij de speeltjes, geeft je nieuwe ideeën.)

Een verrassend kadootje

Als cadeau weggegeven en die gene die hem heeft gekregen is er erg blij mee 😉

Product is goed, maar leveringsvoorwaarden niet

Het product was gevraagd om te leveren op maandag, maar het werd wel op zaterdag geleverd waarbij niemand thuis was. De doos werd opengedaan door iemand die dit niet hoefde te doen, waardoor de inhoud nogal ongemakkelijk overkwam bij mij.

Lange levertijd

Geef de eerlijke levertijden weer. Kan je iets niet waarmaken, informeer dan gewoon netjes. Pakket werd bij de buren afgegeven.

Goed!

Duidelijke omschrijving bij de producten, makkelijk bestelproces en snelle bezorging. Over de producten op zich valt ook niks te klagen, prima prijs/kwaliteit verhouding zoals ik tot nu toe heb kunnen beoordelen.

Verrijkend

Véél keuze! De site is duidelijk en oogt goed en betrouwbaar. De levering was ook heel snel! De producten zijn goed beschreven, en de reviews helpen om een keuze te maken.

Geweldig!

De snelheid alsook manier van bestellen en leveren staat garant voor easy! Wij twijfelen alvast niet langer om onze erotische verlangens op een gemakkelijke manier in te vullen.

Ruim overzichtelijk assortiment, nette prijzen, snelle correcte levering. Vriendelijk te woord gestaan door medewerker klantenservice en afhandeling overeenkomstig afspraak. Dit tijdens topdrukte.

Snelle levering, duidelijke communicatie, alle producten ontvangen in goede staat en een eerlijke prijs voor de producten.

Snelle service en goeie prijs/kwaliteit

Producten zien er netjes uit en worden snel geleverd. Prijs kwaliteitsverhouding is goed!

Voor ieder iets wils

Enorm ruim assortiment waarbij verschillende prijsklasses voorbij komen. Dus echt voor ieder wel iets te vinden, al is het een simpele slip of condooms. Altijd fijn om een discreet verpakt pakketje te mogen ontvangen ook als deze bij de buren geleverd mocht worden. Ik moet eerlijk toegeven eerst geen fan van speeltjes e.d. te zijn, maar sinds ik EasyToys heb ontdekt ben ik vrijwel vaste klant!

Overzichtelijke site, snelle en discrete levering. Super tevreden

Prima producten

Snelle discrete levering. Daarnaast is de kwaliteit ook erg hoog in prijs verhouding.

Ik ben heel te Vreden over het product maar ook over de snelle leveren Niets op aan te merken

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam