Top kwaliteit en goede service

Een hele goede service voor een goede prijs. Niks op aan te merken!

veel producten, goede prijzen, snelle en discrete verzending!

De go-to webshop voor deze spullen. Producten duidelijk omschreven.

Aan alle verwachtingen voldaan

Zelfs in de periode van black Friday de volgende dag mijn bestelling ontvangen. Super fijn.

Goede site, goede prijzen

Ik heb deze site tijdens black friday gebruikt voor de aankoop van een paar zaken. De site is zeer gebruiksvriendelijk en het materiaal is van kwaliteit. Leveringen zijn subtiel en snel. Bovendien waren er scherpe kortingen.

Een en al super!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn bestelling, de volgende dag in huis. Secreet en netjes verpakt!

Altijd snel geleverd, duidelijke site.

Voldoet altijd aan verwachtingen, snelle service en levering!

Super goed!!!!

Ik ben zéér tevreden over jullie producten en ga dit zeker aanbevelen bij andere mensen. Jullie service is uitstekend!! Heel erg klantvriendelijk, wordt heel goed geholpen. Klasse!!!

Gebruiksvriendelijke site!

Vlotte bezorging, mooie producten,bestel regelmatig iets, zeer tevreden.

Erg discreet en fijne site

Ik heb lang gewacht om iets bestellen omdat ik het toch wel spannend vond dat bijvoorbeeld mijn huisgenoten het zouden zien. Maar het wordt discreet geleverd en ook super snel!

Kwaliteitspullen

Supersnelle service geleverd, discreet en de kwaliteit van de spullen is zeer goed.

Snelle levering en netjes verpakt.

Tot nu toe hoefde ik nog niets terug te sturen. De producten komen heel huids aan en doen het ook allemaal prima. De lever tijd is goed en het logo en de naam van Easytoys staan niet op de verpakking. Daarbij staat de naam ook niet op mijn afschriften. Ik laat mijn pakketjes altijd bij een PostNL punt afleveren en dat gaat goed.

Snelle levering en leuk assortiment

Ik koop graag bij Easytoys omdat ze steeds verrassende producten in het assortiment hebben. De bestelling wordt zeer snel en discreet geleverd.

Snelle discrete levering, zelfs met Sinterklaas!

Ruim assortiment, duidelijke omschrijving en makkelijk bestellen. Word snel en discreet geleverd in een doos die niet "perongeluk" open te krijgen is.

Goedkoop en snel!

De prijzen en aanbiedingen zijn nergens anders beter! En de levering is sneller dan bol.com!

Heel tevreden

Duidelijke website met eerlijke informatie. Makkelijk bestellen en snel en discreet thuisbezorgd. Zeer tevreden!

Zeer fijn bedrijf met uitstekende klantenservice.

Ik bestel al jaren producten bij deze website vanwege het uitgebreide aanbod en de snelle en goede levering. Onlangs had ik voor de eerste keer het verkeerde pakketje ontvangen, maar zelfs dit was enorm goed opgelost. Klantenservice was enorm aardig en behulpzaam. Ik heb ook heel snel het juiste pakket ontvangen. Ik raad deze webshop zeker aan.

Kwaliteit, goede prijs, snel en topservice!

Easytoys heeft een hele mooie website met recensies en extra informatie waar je echt wat mee kan. Duidelijke product omschrijvingen! Alles wordt meestal de volgende dag al keurig afgeleverd in een discrete doos. Uitstekende klantenservice! Ik had 1 kleine manco waar ze niks aan konden doen (foutje fabrikant) en ik kreeg zonder discussie gewoon een nieuw setje opgestuurd. Heel blij met dit fantastisch mooie bedrijf wat dan de laatste jaren volgens mij ook is uitgegroeid tot marktleider in Nederland

Snelle service, onopvallend verpakt!

Geen problemen ervaren met Easytoys, ik ben fan!

Snel, accuraat en goed in prijs.

Snelle levering, discreet. Prijzen zijn zeer gunstig.

Goed aanbod, tips en snelle bezorging

De website heeft een groot aanbod. Bij ieder product staat een uitleg en de meeste producten hebben gebruikersreviews. Daarnaast worden er interessante artikelen geschreven wat kan dienen als inspiratie. Bezorging is snel en prijzen zijn keurig.

Bestelde artikelen op tijd geleverd en voldoen ook aan de verwachtingen en meer

Snelle levering. Bestelde artikelen op voorraad. Prima kwaliteit, groot assortiment en goede uitleg per artikel en overall!

Keurig netjes en snel

Easy Toys is een vriendelijke en toegankelijke webshop voor de spannendste uurtjes. Duidelijke foto’s van de producten en zelfs filmpjes met extra info! Levering gebeurd snel en goed en discreet verpakt

Makkelijk , duidelijk en snelle afhandeling en bezorging

Prettig om zaken mee te doen , eerlijk en duidelijke beschrijving product

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam