Snelle en discrete levering

De bestelling was snel in huis en was discreet verpakt. Een product paste niet dus teruggestuurd. Jammer dat retour voor eigen rekening is gezien lingerie qua pasvorm niet makkelijk vanaf een site te bepalen is.

Perfekt

Snelle levering goed quality Zaterdag bestellt Zondag ontvangen Goed Service en Produkten

Goeie service

snelle leveringen van goeie producten

Snelle service en goede producten

Goede service. Goed product πŸ™‚

Perfect product werkt goed

snelle discrete levering

meerdere producten aangeschaft. en het gewenste resultaat is meerdere malen snel gekomen 😎

πŸ‘πŸŒΆπŸŒΆπŸŒΆ fantastisch

Een nacht gehad om niet tevergeten

Gisteren besteld en vandaag op zaterdag al in huis en ook nog netjes discreet verpakt .

Mooi en volledig assortiment !!

Mooi en volledig assortiment, via een eenvoudige bestelling geplaatst snel thuis afgeleverd !

Snel

Gis teren 22.00 uur besteld en volgende dag voor 10.00 uur al in huis. Top service

Geweldige betaalbare producten en super service

Ik heb al een aantal producten en wanneer er iets niet goed is word je snel geholpen. Verder worden bestelling heel snel en discreet geleverd. Top dus naar mijn ervaringen!

Geweldig product en zeer snelle levering

Geweldig product en zeer snelle levering

Superbodystokking

Snelle levering en mooi pakje

Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Weinig moeite om het juiste product te vinden

Er zat iets dubbel bij, de retour werd meteen afgehandeld en geld teruggestort. Zo hoort het!

moet nog testen lijkt goed

Erg tevreden!

Erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de levering. Eigenlijk niks op aan te merken!

Fijn product, voor een sensuele ervaring. Top.

De producten waren in super staat. De bondage set was eenvoudig in gebruik van heel fijn materiaal. Huidvriendelijk materiaal om te kunnen genieten zonder dat je achteraf gebruikssporen terug vindt. Een echte aanrader als je aan bed geen hechtingen hebt voor bondagemateriaal de vestiging loopt gewoon onder de matras door. Echte aanrader, fijn product en Snelle levering.

De website is goed De verder helpen via mail gaat vlot. Aleen vind ik spijtig dat ze niet op de verwachte datum kunnen leveren ( eigen gekozen datum)

Easytoys online goed toegankelijk en vlekkeloze levering

Heldere site met uitgebreide catalogus. Voor elk wat wils. Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur volgens bestelling afgeleverd.

Altijd tevreden

Easytoys heeft een groot aanbod, kan er eigenlijk altijd alles vinden. Heeft leuke aanbiedingen en is ook nog is vaak de goedkoopste! Heb al vaak besteld en het is altijd snel en discreet binnen. De sale is ook altijd leuk om even door te scrollen zo komen er soms leuke ideeΓ«n naar boven waar ik anders nooit aan had gedacht.

Heel mooie en interessante website. Zeer vlugge en discrete levering :-)

Gut

Direkt pakiet in huis super schnel en diskret πŸ˜€πŸ‘

Verrassend en spannend kado

Grey box Kado gekregen van mijn man, de "doos"🀣 was zo open... Spannende attributen, fijne materialen..een speciale ervaring

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam