Zeer uitgebreide catalogus.

Snelle levering en discreet verpakt. Ook te vinden op slajeslag. Scheelt ook weer.

Erg snel en discreet

Tot nu toe twee keer besteld en ook twee keer een erg discreet pakket ontvangen. De producten zijn van enorm goede kwaliteit en mooi vormgegeven. Al met al zijn wij alleen maar tevreden!

Lekker

Het produkt is heel goed

Fast delivery and great products

Each time I make an order, the products have been delivered the next day. That’s perfect. The suspender belt and g-string fitted perfectly and I feel so sexy wearing them. A happy and wet customer here....thank you

Wow, wow, wow en nog eens wow!

Vandaag de Easytoys.nl adventkalender ontvangen en wow, wat is hij mooi! De doos ziet er supermooi en stijlvol uit en ik kan niet wachten tot ik 'm 1 december aan mijn schatje kan geven. Heb me voorgenomen om echt elke dag maar 1 vakje te laten openen maar weet niet of ons dat gaat lukken... Gelukkig zat er, onverwacht, al een klein cadeautje voor mijzelf bij waar ik fijn mee kan spelen... Easytoys.nl, weer hartstikke bedankt voor jullie mooie spullen en goede service en hele warme, geile feestdagen alvast. Dikke kus van een tevreden klant X

Goede levering

Op tijd binnen, duidelijke service, fijne producten

Zeer eenvoudig en snel

Ik kon zeer gemakkelijk bestellen en betalen in alle discretie. Het was ook zeer snel geleverd en volledig correct

Mooi, verzorgd product, was zeer snel en discreet geleverd.

Een ontdekking

EasyToys heeft een heel uitnodigende layout en maakt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ik heb voor het eerst een speeltje durven kopen nadat ik eentje aangerade kreeg voor beginners. Daarna was het leuk om meer gewaagde dingen te gaan zoeken op de site.

geweldig gewoon

super snelle levering. netjes optijd reactie als t langer duurt. bij vragen goed bereikbaar snel reactie. goede producten en kwaliteit.

Snelle levering en goede producten

De levering was erg snel. ‘S avonds 20.00 besteld, volgende dag 11.15 in huis. Goede producten bezorgd met een leuke uitstraling.

Snel en betrouwbaar

Bestelproces verliep goed snel en duidelijk. Goed op de hoogte gehouden omtrent verzending Het bestelde is snel geleverd en goed verpakt

Goede producten

Heb een aantal dingen via easytoys besteld en alles kwam netjes verpakt in de doos binnen op de verwachtte tijd Alles was nog heel en intact En de producten zijn echt super heerlijk om te gebruiken Dus easytoys is echt aan te raden als je voor wat spannends niet de deur uit wilt om uit te zoeken. Ze hebben een wijde arrangement aan producten en voor ieder wel wat wils dus ik zou niet twijfelen en bestellen bij easytoys

Fijne overzichtelijke website met ontzettend ruime keus

Alles wat je zoekt hebben ze hier en is ook zo gevonden. Je wordt geholpen in je keus d.m.v. de verschillende opties, reviews en duidelijke omschrijvingen. Bestelproces verloopt zeer soepel, levering zeer snel. Hier kom je graag terug.

Top.!

Ik vind EasyToys een top site en geven een goede service.

De ervaring was super fijn en er staan serieus goede producten op de site! Ik heb 1 keer een product besteld maar ben van plan om binnenkort mijn tweede bestelling te maken!

best first toy ever

ik had nog nooit een sextoy gekocht maar dit was echt men beste koop ooit verpakking was ook super suptiel me mama had niets door

Snel en makkelijk bestellen

Mooie producten en veel keuze ik ben zeer tevreden en zou hier weer bestellen

goede service, mooi ingepakt

ik heb alles al gezegd in de titel: goed!

Een website vol plezier.

Zoveel leuks bijelkaar.

Het brengt mij naar een hoger niveau

Beste

Goed kwaliteit met lekker prijs kopen

Fast

The delivery was fast and everything was delivered as asked for.

• ¿Nos recomendarías?

Supershop!

Duidelijke website, goede reviews welke selectie makkelijker maken. Top communicatie en track n trace. Snelle bezorging, mijn favoriete xxx shop!

Snel en naar waarheid

Snel levering zoals aangegeven product voldoet aan omschrijving

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam