Easytoys is super discreet en ontzettend klantvriendelijk. De toys zijn mooi in design en fijn in gebruik
Kon mijn voorkeur makkelijk vinden op de site van EasyToys.nl tegen een redelijk prijs waarbij de bestelling en afhandeling van betaling eenvoudig te doen is. De info wanneer de bestelling bezorgd zou worden werd via de mail duidelijk aangegeven en het product was binnen twee dagen binnen.
meerdere malen besteld, tot nu nog nooit problemen gehad! scherpe prijzen en snelle en discrete verzending. Punten sparen is natuurlijk altijd leuk zeer tevreden!
De bestelling ging makkelijk, snel en anoniem. Geen problemen mee gehad met de levering. Zeker een aanrader!
Een overzichtelijke site. Veel keus en niet alleen aanraden van duurste producten.
Ik heb de 27ste voor black friday een advent kalender besteld. Hierbij stond met koeien letters op de website 'Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis' En oke. Het is black friday dus het is druk bij PostNL. Geen probleem dan zal die wel de eerste aankomen. Dat was dus niet het geval. De app of track en trace code van PostNL bevat ook geen nuttige of bruikbare informatie over eventuele zendingen, Ongeveer 2 december stond er "Wordt bezorgd donderdag 1 december" Na 3 keer naar het afhaal punt gegaan te zijn om te checken. En nu 6 december. Nog geen pakketje. Uiteraard contact opgenomen met de service desk die zeggen een onderzoek gestart te zijn bij PostNL en zijn verder vrij kort af en denken totaal niet mee (voor een alternatief of een tijdelijke oplossing of vergoeding oid?) Na 2 dagen weer een bericht gestuurd en weer het antwoord dat ik maar moet wachten op een e-mailtje. Het is ondertussen 6 december en nog heel stil. Ik denk dat een advent kalender wel zijn waarde verliest als je deze niet elke dag kan openen. Daarbij krijg ik nu meer stress van dit ding als plezier. Met alles bij elkaar een slechte eerste ervaring.
EasyToys.nl is een zeer goede webshop met een uitgebreid gamma aan producten. Er is zeker voor ieder wat wils in de aanbieding! Naast het mooie aanbod zijn er ook een heleboel extra's zoals de blogs waarop je steeds interessante artikelen kan terugvinden en de expertreviews van praktisch elk product! Verder is de site goed gestructureerd en aangenaam om mee te werken. Communicatie en informatie met betrekking tot de status van bestellingen en leveringen verloopt zeer vlot. Deze website is een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar manieren om het leven in de slaapkamer wat pittiger te maken!
Easytoys heeft voor ieder wat wils in elke prijsklassen. De producten die ik tot nu toe besteld heb zijn van goed kwaliteit en de klantenservice is makkelijk, snel en behulpzaam.