Grandioos

Kwaliteit Discreet Snel Eenvoudig

Mijn pakketje werd de dag na de bestelling geleverd. Heel verzorgd verpakt. Ik bestelde heel wat producten vanwege de stuntprijzen! Kwaliteit is heel goed.

Precies gekregen wat was omschreven.

Snelle en goede levering en precies dat gekregen wat er stond omschreven.

geweldig goede service

zeer goede service en zeer discreet verpakt.

fabriek van fantasieën en orgasmes.

Easytoys vervult onze wensen en met onze fantasieën een gan shop en een onberispelijke service.

• ¿Nos recomendarías?

GEWELDIG

Een prachtige doos en een geweldige inhoud!!!

Laatst voor het eerst wat besteld maar ik ga zeker vaker bestellen. Binnen 1 dag binnen en een hele goede kwaliteit. Aanrader!

Geil

Ik had het gekocht als verassing voor mijn partner. Onze ervaring was heerlijk.. We hebben er zeer van genoten en mijn partner vond het super geil. Goeie kwaliteit en fijn. Het heeft het onze seksspel naar een hoger niveau gebracht. Ik ga zeker meer bestellen bij jullie Groetjes

Super goede service

De service is snel en top

Zindertend

Prettig shoppen

Niks op aan te merken!

Levering precies zoals verwacht, dik in orde!

Lekker goedkoop, en super snelle levering

Goed aanbod met leuke aanbiedingen en snelle discrete levering

Wij hebben al meerdere producten besteld en zijn erg te spreken over de producten. Leuke makkelijke klantvriendelijke site. Bestelling snel en discreet geleverd. Kan niet anders zeggen dat het uitnodigd om vaker een bestelling te doen.

gelukkig en blij

ik had een Mandy Mystery gekocht voor mijn vriendin en we hebben een ongekend plezier eraan beleefd , het is goedkoop en geeft veel meer plezier dan we verwachte , goed materiaal en stevig , ik zou het elke man aan raden om zijn vrouw of vriendin te verwennen op een ongekende manier

snel discreet en makkelijk

Zending opgehaald bij een afhaalpunt. Snel en makkelijk.

supercorrect en snelle discrete levering

al diverse malen besteld op deze site en zal ik nog doen, eerlijke prijzen, correcte en snelle discrete levering.

Perfecto!

Ik heb nu vaker besteld bij EasyToys.. en echt!!! Dit is abnormaal hoe goed de producten zijn en de snelle levering!!! Mijn complimenten!!

Snel geleverd en keurig verpakt en goed beschreven op de site

Alles was goed beschreven op de site, keurig verpakt niet herkenbaar, snel geleverd.

Genieten met easytoys

Altijd een extraatje tijdens de seks is fijn en spannend daarom vaak bestellingen bij easytoys

Voldoet aan verwachtingen maar wel veel te duur!!!!

Ik ben tevreden over het artikel maar de prijs voor zo'n artikel is veel te duur

Goede service, prijs-kwaliteit en informatie.

Door t filmpje duidelijke produktinformatie gekregen. Daardoor bleek het een juiste keuze te zijn. Veel plezier👌

Snel en eenvoudig winkelen met voor ieder wat wils

Ik had een product aangeschaft bij easytoys waar ik heel erg tevreden over ben. Het was gemakkelijk te vinden op de site en de verzending was heel snel (overigens ook discreet verzonden). Ik raad iedereen easytoys aan

geweldig

Zeer tevreden, goede kwaliteit voor een laag prijs het is een beetje aan de kleine kant maar het voelt geweldig aan ben er zeer tevreden mee.

Erg vriendelijke klantenservice

Bestelling bleek helaas niet volledig te zijn, maar de klantenservice was erg vriendelijk en hielp ons meteen. Top service!

Geweldig!!!

Ik heb op deze website besteld en kon niet gelukkiger zijn! Levert echt op tijd, items zijn altijd van de beste kwaliteit en beschrijvingen zijn zeer nauwkeurig. Ze zorgen altijd voor hun klanten!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam