Een hele snelle en goede en discrete levering

Zaterdag avond besteld en zondag middag binnen 👍🏻👍🏻 Super geregeld

Super snelle en discrete levering

Service van hoogste kwaliteit

Een onderdeel van mijn bestelling was niet geleverd. Zonder aarzeling werd deze opgestuurd en had ik deze al snel in huis. Chapeau

Discreet en goede producten

Ik woon niet alleen, dus vond het fijn dat ik het kon bestellen zonder dat het merk/logo groot op de doos stond. Heb voor zowel mijzelf als mijn vriend producten besteld, en we zijn onwijs tevreden. Goeie prijs/kwaliteit verhouding en ook de bijgeleverde batterijen zijn erg fijn!

En alweer lekker kunnen genieten dankzij easytoys ;) Heel fijn dat de levering zo snel is en dat de pakketjes annoniem en niet opvallen zijn. We willen natuurlijk niet dat de buren weten wat voor mensen we echt zijn ;)

Snel en goed geleverd. Goede kwaliteit

Prettig winkelen en goede kwaliteit

De webshop winkelt erg prettig. Snelle verzending en over het algemeen goede kwaliteit! Door de vele aanbiedingen vaak iets leuks te scoren voor weinig geld. Zeker een aanrader! "boost voor je sexleven"

Altijd top service

Is altijd top geregeld en duidelijk producten altijd optijd en van goede materiaal alles werkt altijd uitstekend l!!

Snelle levering product top

Easytoys is betrouwbaarheid en veilig en respecteren de privacy. De afhandeling is snel en correct. Ook telefonisch contact is vertrouwd en begripvol. Easytoys geeft een uitstekende kwaliteits levering , en vandaag bestel , morgen direct in huis. Top

Great quality products, discreet packaging and good customer service.

Like I’ve said in the title. It has a lot of products. For everybody something they’ll like. And a wide range of sizes for the clothing's. Also everything is of great quality. Also when you order something you can choose not only the day but also the time you want the package delivered! And when it is delivered it comes in a box with no details of what’s inside and from where it is. When you open it you don’t directly see the product so it has a very discreet packaging. And when you have a question or a complaint there is a really good costumers service!

het glijd vlot

ik kocht wat glijmiddel ( 1.5 L wil vlot kunnen glijden ) , en dat was dus glijd vlot bij mij , zonder hinder , :-)

Top! Een product wat wel al op de markt was maar niet op deze manier

Geweldig product, elke dag weer een verrassing wat er achter het vakje zit en daardoor keer op keer spannend en leuk!

Goede snelle service

Snelle service. Het fijne vind ik dat bij elk product reviews staan waardoor je goed kan vergelijken. Dit heeft mij heel erg geholpen in de keuze van het product.

Makkelijk en snel

Ik heb al meerdere keren leuke speeltjes besteld bij easytoys.nl. De spullen zijn altijd van goede kwaliteit en worden snel verzonden. Ik kan iedereen die op zoek is naar leuke speeltjes aanraden om ze bij easytoys.nl te bestellen.

Goede kwaliteit en de levering is enorm snel

Goede kwaliteit en de levering is enorm snel, nog nooit geen problemen gehad !

Goede service Snelle levering

Fijne producten, goede service

Deze week voor de eerste keer bij easytoys besteld en dat ga ik absoluut nogmaals doen. De producten waren netjes verpakt en snel en discreet geleverd. Nu alleen nog genieten samen met mijn partner....

Alles kwam perfect binnen op een klein foutje na

Snel bestellen en goed contact over betalingen en bezorging. Alleen had ik een kleine vertraging van een dag waardoor ik het niet meer op tijd kon gebruiken.

Prettige site, waarbij er goede voorlichting gegeven wordt hoe te gebruiken en wat beter niet kan. Bestelde producten zijn er ook snel.

Super webshop!

Zeer tevreden over easytoys! Snelle levering, altijd op de afgesproken tijd/datum. De website is overzichtelijk en je vind makkelijk je weg. De speeltjes zijn heerlijk en komen overeen hoe het word aangeboden/verkocht op de website. Ga zo door!

Zeer snelle levering en product als omschreven

Goede overzichtelijke webshop, product is precies zoals omschreven en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden

Ik heb het net aangekregen en direct gebruikt, de producten zijn geweldig

Geleverd wat ik besteld heb.

Het product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Top

Kwaliteit uitstekend!

Alles is wat er bij de omschrijving staat! Het is makkelijk aan te brengen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam