Goede kwaliteit producten, snelle levering & goede klantenservice

Easytoys heeft voor ieder wat wils in elke prijsklassen. De producten die ik tot nu toe besteld heb zijn van goed kwaliteit en de klantenservice is makkelijk, snel en behulpzaam.

Wij bestellen regelmatig leuke speeltjes bij Easy Toys. Wij letten hierbij altijd op de goede sterke aanbiedingen en zijn zelden teleurgesteld in hetgeen wat we bestellen. Mocht het een keer niet bevallen dan is er de mogelijkheid om het terug te sturen. Dit gaat gemakkelijk en naadloos via het retouretiket. Binnen maximaal 5 werkdagen staat het geld weer terug op onze rekening.

Erg leuke, spannende verrassingen in het pakket!

Allereerst zorgt EasyToys.nl voor een snelle levering van de bestelling. Daarnaast zijn de door ons bestelde producten van hoogwaardige kwaliteit en bezorgen ze je gegarandeerd erg leuke avonden. Kortom: ben ik zeer tevreden over de geleverde producten!

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Snel bezorgd en wat besteld is is zoals beschreven en uitstekende kwaliteit. Website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Leuk ook dat je punten kunt sparen.

Goed.

Precies hun slogan. Snel en discreet. Makkelijke en duidelijke shop.

Een fijne site, overzichtelijk, netjes, goede prijs kwaliteit verhouding, goed aanbod en leuke acties, en misschien het meest belangrijk heel discreet verzonden pakketten. Ik bestel voortaan alleen nog maar hier mn producten. Alles voldeed aan verwachting. Ook de communicatie over je bestelling is heel compleet en prettig. Eventueel contact met de klantenservice verliep ook moeiteloos.

Prima snelle service

Artikel was al snel defect, mailtje gestuurd ( in het weekend notabene) en de volgende dag gelijk een mail terug dat er een vervanger wordt opgestuurd. Geen gezeur en snel geholpen, Top!

Een top ervaring

Ik ben super tevreden met de service en me de producten!

Netjes en duidelijk

Nette en duidelijke site. Wat we besteld hebben was ook helemaal hoe het hoort te zijn. We gaan nu lekkere hete kerst tegemoet

Bestelde artikelen kwamen lekker snel

Iets besteld bij Easytoys Iets voor girls en iets voor boys Het kon nog mooi vóor het feest van Sint Dat voor ons echt mooi begint Het is al klaar voordat we komen Een cadeau uit onze natte dromen. Top gedaan, daar bij Easy toys

Oppepper voor ons sexleven

Ik kreeg het pakketje binnen, gelijk aan mijn vrouw gegeven, en 5 min later kwam ze de lingerie showen, en......daarna gelijk het bed ingedoken....dank jullie wel Easytoys!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam