Snelle levering en goed materiaal

Sávonds besteld en de volgende dag geleverd. Goede kwaliteit en netjes verpakt

Erg fijne winkel

Goede winkel voor seksspeeltjes en lingerie. Veel producten kloppen met de beschrijving

Vlotte snelle service

Zeer tevreden met de vlotte en snelle levering.

Ik ben meer dan tevreden met easytoys, echt discreet geleverd. Super!!!!

Super producten, veel keuzes in de producten. Ik wist zelfs miet goed wat ik moest bestellen, zoveel verschillende keuzes. Echt Super!!!!

Netjes

Fijn dat de producten gesealt zijn voor de hygiëne. Snelle en discrete levering

Het is super

Het is heel prettig om dit te gebruiken. Goeie kwaliteit.

Lekker genieten

Alles netjes en discreet geleverd En daarna genieten

snel , niet duur en goed

mooi discreet verpakt en snel thuisbezorgd naar eigen bezorging wens/datum. goed product en niet te duur.tevreden dus.

Zeker de moeite waard

Voor iemand wat deze site gebruikt doe dat dan ook bewust. Zorg dat je iedere avond met je partner uniek, intens, en onvergetelijk maakt. Ik beveel iedereen aan om hier je fantasie te laten spelen... #Creëer je eigen fifty shades

Betrouwbaar en snel

Ik heb nu wat besteld en je hebt het de volgende dag in huis. Discreet verpakt is ook een voordeel Wij gaan hier zeker vaker wat bestellen

Leveren de producten altijd in een perfecte staat en op tijd😊

Leuk

Meer spel en prikkels en genot

Sympatieke voorwaarden.

Sympatieke voorwaarden voor kopen en garantie. Ik vond een artikel niet naar wens en kon het zo terugsturen op antwoordnummer dus zonder kosten.

Bestelling compleet en snel!

Ten eerste moet ik mededelen dat ik zulke lingerie zoals op deze Website nog niet eerder zo mooi en exclusief heb gezien! Kon niet stoppen met bestellen! Toen ik het bestelde mocht ik zelf een gewenste dag uitkiezen wanneer ze het naar mijn huis toe brengen. Vandaag is de dag dat het binnen zou komen, maar kreeg een mailtje dat mijn pakketje vertraagd was en een dag later zou komen, (wanneer het mij niet uitkomt en eigenlijk de lingerie al nodig had.) Nu belt er onverwachts toch PostNL aan met mijn pakketje! Ik natuurlijk helemaal overweldigend en gelijk kijken of de setjes passen en kwalitatief goed zijn... 5 setjes besteld waarvan ik 1 setje terug heb gestuurd omdat het er niet zo uitzag als op de foto. 1 setje is wat minder goed kwalitatief gezien maar hij past me goed en staat wel heel schattig waardoor ik hem toch niet retour stuur! Zeer tevreden over mijn complete en snelle bestelling!

Makkelijk en discreet

Bestellen en kiezen vanuit uw luie zetel en de dag nadien al in huis.

Aangeboden producten zijn tot nu toe in goede staat ontvangen en voldoen aan de verwachtingen. Hoop plezier eraan...

Als je het gebruikt exact (glijmiddel ) zoals voorgesteld ,subliem

Ik heb het eerst zonder glijmiddel geprobeerd en vond het niet bijzonder ,na de bijsluiter goed te lezen weet je dat voor optimaal gebruik van het product dat het beste is . prachtig product ;)

Mijn god wat een genot!

We hadden een love egg gekocht bij easytoys. Mijn god wat een genot , dat is wat mijn vriendin ervoer. Zacht omhulsel, super krachtig, gegarandeerde plezier. Super vibratie!!

Mijn ervaring met de artikelen en levering

Mijn ervaring met Easy Toys is dat de artikelen van goede kwaliteit zijn en de prins redelijk goed is en ook het op de hoogte houden van de levering. En op tijd geleverd. Easy Toys is de beste

Zeer fijn product

Kan ik aan iedereen aanbevelen Werkt erg lang

De beste vriend ooit

Heerlijke ervaring. Zou er zonder niet meer kunnen

Snelle levering en netjes verpakt!Erg blij mee!

Anoniem en 100% discreet verzonden. Handig wanneer je niet langs de huisarts durft of het bij de huisarts te lang vind duren voor je een uitslag hebt.

Best site for rewarding yourself quick & dirty

Only took a few minutes to find what I need on the site, and got it the delivered the next day in discreet packaging. Product itself, a warternberg wheel, was made of good quality steel and had a nice weight to it.

Geweldige service

Super snelle en goede service waardoor mijn vriend en ik snel kunnen genieten van de spullen die we bij jullie bestellen want eerlijk is eerlijk als je zo kneitergeil bent wil je uiteraard snel alles uit proberen... en easytoys draagt daar aan bij dat dat gewoon kan.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam