Geen gezever alles is goed geregeld

Had n speeltje besteld en die was defect. Geen probleem, gewoon kennen terugsturen zonder enig probleem, geld werd teruggestort

Zeer positief

Na een aantal keer bestellen bij easytoys ben ik nog altijd erg positief over de geleverde producten. Zowel de kwaliteit als de levering is top!!

Een super lekkere en fijne vibrator

Het is een super fijne voor beginners. Wel iets aan de kleine kant, maar dan komen de trillingen en die geven de sensatie. Echt een aanrader voor beginners!

Super goede webshop

Bij een probleem met mijn toestel, onmiddellijk reactie via en mail en vervanging van het toestel. Bedankt voor de goede service👍

Ruim assortiment overzichtelijk eenvoudig bestellen en snel in huis

Perfecte firma voor het bestellen van toys

top

prima service

Uitstekende snelle en discrete service!

We bestellen hier regelmatig wat. Ze komen de bezorgbeloftes absoluut na en wat we kopen is van goede kwaliteit. Ook is de klantenservice goed te bereiken en de mensen daar denken goed mee.

snel en discreet!

het bestelde product doet zijn werk! goede en snelle levering!

Perfecte service en snel

Perfecte servuce snelke levering

geweldige zaak

snelle levering , ook bij vragen een goede en snelle beantwoording

Prima bedrijf

Snelle levring.prima kwaliteit

Satisfied

Bijna dagelijks gebruik zalig

Discreet verpakt en alles in een keer geleverd

Helaas stelde post.nl ons teleur met een te late bezorging. Maar dat mag de pret niet drukken. Kwalitatieve producten en een keurige levering door easytoys.

duidelijke site, goede producten

duidelijk site, producten goed omschreven, snelle levering.

alles was netjes bezorcht en zat netjes verpakt in de doos

Alles was netjes optijd afgeleverd en zat netjes verpakt ik vond het aleen jammer dat er 1tje niet echt werkte

Ruime keuze met voor iedereen wat wils,snelle en correcte levering.

Super, geleverde producten voldoen perfect aan onze wensen.

Geweldig!!!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, Goede service ze hebben mijn artikelen heel netjes ingepakt. Snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Dank jullie wel.

Super service!

Geweldige site met een ruim aanbod! We hebben wel eens producten ontvangen die het niet goed deden, kan gebeuren natuurlijk, maar door de goeie service hadden we de volgende dag al een vervanger in huis!

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webwinkel

Easytoys is makkelijk en overzichtelijk. Werkt zeer snel en is makkelijke voor iedereen. Duidelijk overzicht van producten, goede product beschrijving, makkelijk stappenplan tot bestellen. De producten worden snel en discreet bezorgd. Zeker een aanrader.

Snel geleverd en goed verpakt!

De beste en goedkoopste website die er voor 18+ speeltjes is

Geweldige service richting een spannende ervaring!

Voor het eerst iets besteld met mijn partner. Wat doe je dan? Wat neem je dan? Zo zelf iets gekozen en we vonden het zo spannend dat we customer service nodig hadden om hem aan de praat te krijgen. Hier wordt het niet gebracht als taboe en je voelt je veilig. Goede service en een leuk speeltje;)

mine experiance when you youse Toys from EasyToys you can be dom be slave the hole setting is right

mine experiance with EasyToys is top like one new world opening the things i whas shy off make me with EasyToys more secure and sexual top gear formule 1

Collar black

I love it !!!!

Bestelde spullen op tijd en goed geleverd

De bestelde materialen cq spelletjes en kleding op tijd geleverd, verder is de kwaliteit ook goed.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam