snel en discreet

voor ieder wat wils

ondeugend

het setje is superleuk om aan te doen , en supperlekker om uit te doen

Snelle, goede service en de beste toys!

Ik heb hier een aantal toys besteld en ze kwamen binnen 1/2 dagen binnen. Echt de beste toys die ik ooit heb gebruikt! Goede prijzen dus ik bestel zeker opnieuw.

Goede klantenservice

Er miste een veertje in het battery pack , maar na een mailtje naar easytoys kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd.

Snelle levering en mooi ingepakt

Ik ben zeer te vreden

Snel en discreet 😊

Bestellen gaat makkelijk, vragen worden snel en goed beantwoord en de levering is snel en discreet Top

zeer goed

zeer snelle en goede levering en zeer grote keuze aan als wat je maar kan bedenken ivm sex leven spannender te maken , thanks er voor. fred

Echt ontzettend slecht!!!

Je vraagt hoe mijn bestelling is en of de spullen bevallen. IK HEB NOG STEEDS MIJN PAKKETJE NIET MOGEN ONTVANGEN!!

Top speeltje snel bezorgd

2 dagen na besteld in huis op dr verjaardag, leuke nacht gehad allebei genoten

Zeer snel geleverd, voldoet aan de verwachting die ik had. Fijne site om te bestellen

Héél goed en héél tevreden

Duidelijke omschrijving van het product en het klopt precies!!

Snelle levering en prima service

‘S avonds om 22.00 uur besteld, volgende dag in huis. Erg blij mee.

Hele snelle service en ze hebben vrijwel alles op voorraad, dus de volgende dag in huis, geweldig!

Snelle levering netjes ingepakt

Pakket was snel geleverd en netjes ingepakt . Ook de pakketjes waren in mooi kado papier ingepakt .

Gewoon perfect!

Alles wat je zoekt heeft Easytoys. Het is niet te duur en de service is echt super. Anonieme verzending en snelle levering. Daarnaast kan je met elke bestelling sparen voor korting voor een volgende bestelling

Super discreet

Ze hebben een duidelijke productomschrijving waardoor je precies weet wat je koopt. De bezorging is super discreet! Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Makkelijk, overzichtelijk en snel

De ideale plek om leuke dingen uit te zoeken. Alles staat duidelijk vermeld met een korte uitleg en alles is goed te vinden. Daarnaast is er een korte levertijd waardoor je snel van je nieuwe aankopen kan genieten

Perfecte ervaring!

Zondag het product besteld. Maandag al geleverd. Perfecte service!

Vlot netjes en keurig geleverd

Voor het eerst besteld hier netjes op tijd geleverd en zeer netjes verzonden

top winkel erg goed

heerlijk shoppen bij easytoys

Next level

Top producten die je zin geven in meer

Snel, discreet en gewoon top :)

Het was snel verzonden. Ik kreeg een mailtje als het verzonden was en wanneer het bij het pakketpunt lag. De vibrator die ik met mijn partner heb gekocht werkt super! We zijn erg tevreden.

Subliem service en fantastische producten

Alles wat gekocht is is naar volle tevredenheid

Penis fit

Hello I just buy penis fit and hope is going to be great for me thank you.

Het product was exact zoals ik dacht een aanvulling op wat we nodig hadden

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam