Gemakkelijk, goed geprijsd en discreet thuisbezorgd!

De site is erg overzichtelijk en duidelijk. Er staat alles op wat je moet weten over het product en het gebruik ervan. Daarnaast is er een snelle en discrete verzending waardoor je het thuis kunt laten bezorgen zonder dat iemand weet wat er in de doos zit.

Was ieder bedrijf maar zo

Alles volgens afspraak gegaan. Een plezier om zaken mee te doen. Voegt zeker iets toe😉!!!!

Top prijs-kwaliteit verhouding en bezorging!

De producten laten niks te wensen qua kwaliteit, je krijgt goede kwaliteit voor de goede prijzen. Bezorging in discrete, normale pakketten en altijd op tijd.

Snelle levering product als verwacht

Werk goed alle bij plezier ervan word ook echt warm

Goede service, discrete verpakking

Had wat hulp nodig bij de bestelling en netjes geholpen door Sabine. Tevens zeer snelle bezorging in een discrete verpakking.

Snelle levering. Fijne klanten service. Werd geholpen door een super vriendelijke dame. C. en ben zeer content met de geleverde producten. Ik zal hier vaker bestellen. En mijn vriendinnen ook.

Super service!

Gemakkelijk alle producten kunnen bestellen op de overzichtelijke site. De categorie indelingen zijn logisch. Daarnaast ook nog een onwijs snelle service! Zaterdag avond laat alles besteld, maandag ochtend al in huis! Zeker een aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar.

Uitmuntend

Snelle service en altijd goed

Goede ervaringen

Snelle levering en ook discreet verpakt. Ze hebben een groot assortiment.

Totale hoogte punt

Top! Snelle levering! Product voldoet aan alle verwachtingen!

Supertoffe site metgoede speeltjes

Ik heb enkel speeltjes gekocht op deze site! Prima service, prima kwaliteit van producten en gemakkelijk te bestellen via de site! Correcte levering ook een heel groot pluspunt en kan allemaal heel discreet.

snelle service!

snel en proost precies zoals beschreven ontvangen, keurig netjes

Goeie service en levering, vriendelijke behulpzame klantenservice

Ben zeer tevreden over de prijs levering en klantenservice. Omdat er een product niet voorradig was, was het geld van dat product terug gestort op mij rekening. Echter wou ik daarvoor een ander product. Nadat ik de vriendelijke klantenservice had gebeld die overigens goed bereikbaar is ook op latere tijdstippen en in het weekend. Werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik een kortingscode waardoor ik een anders vergelijkbaar product kon bestellen zonder de verzendkosten. Snelle levering, vriendelijke behulpzame en goeie klantenservice.

De glijmiddel is perfect. Werkt goed. De plugs zijn van zacht materiaal en glijden zo naar binnen.

Snelle service, goede levering en producten van kwaliteit.

Goede service, top product

Had perongelijk het verkeerde adres ingevult, hebben ze na een appje meteen verandert! Super service en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Super fijn en snelle service!

Toen ik na het afronden van mijn eerste bestelling bedacht, dat ik eigenlijk nóg een product wilde, nam ik contact op met de klantenservice en zij voegde dat product erbij en stuurde mij een aparte betaallink zodat ik geen dubbele verzendkosten hoefde af te rekenen. De producten zijn netjes aangekomen en ik ben zeer tevreden!

Super blij

Gewoon in één keer dat wat ik hebben wilde

Goede en lekkere speeltjes

Goede speeltjes en goed uitleg en lekker lang speelplezier voor vrouw en man altijd op tijd het pakje met speeltjes weer binnen en goed in gepakt je krijgt echt waar voor je geld grietje eggie Bouman uit beesterzwaag

Super Fijne speeltjes

Ziet er precis ui zoals verwacht. Soepel materiaal en geen chemische geurtjes. Ben er super blij mee

Prima en discreet

Snel en anoniem prima product. Prima site. Goed en duidelijk.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en product als op de site.

Met de internet betaling waren er eerst kleine problemen ik heb tot 4 keer moeten proberen om mij bestelling te kunnen betalen. Voor de rest was alles ok

Goede prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit altijd top producten

Mijn ervaring is zeer tevreden

Super site en goede service

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam