Mooie en fijne producten

Mooie en fijne producten

Supergeweldige snelle service

Goed bezig

Genot en orgasme gegarandeerd

Ik had een proefmodel gewonnen bij easy toys, en ik was gelijk verkocht Mijn vriend en ik gebruiken hem tijdens het voorspel en de penetratie, wij raden hem zeker aan iedereen aan

Heel fijne spulletjes voor een heerlijke avond samen.

Naast de vele leuke speeltjes hebben mijn partner en ik vooral veel lekker geurende en verassende massage spulletjes gekocht, voor een heerlijke avond en voorspel. Bestelling werd spoedig, netjes en zeer discreet verzonden. Erg blij mee.

Een verrijking voor hete avonden met ongekend voorspel.

Door easy toys zijn onze avonden nooit saai en steeds weer gevuld met nieuwe spannende en super lekkere ervaringen.

Goede producten, snelle levering en genoeg informatie beschreven bij de producten. Er zat een barstje in 1 van mijn producten en kreeg dezelfde dag gelijk een nieuwe per post verstuurd. Super service!

Een fantastische "speelgoed" winkel.

Altijd alles OK en volgens afspraak geleverd

Goede communicatie - snelle levering

Producten perfect en snel geleverd. Ook zeer discreet!

Voldeden volledig aan mijn verwachtingen

Zeer goede producten met een gedetailleerde uitleg en technische omschrijving die ook aan de exacte verwachtingen voldoet. Tevens een ongelooflijk snelle levering van de producten en een toegezegde service verlening die ook echt waargemaakt wordt.

Er was een deel niet bijgeleverd maar na een mail naar de klantenservice is dit direct opgelost.

Prima service!

Snelle en discrete levering! Goedkoper dan elders! Aan te raden!

Super snelle levering en mooi product

Super snelle levering gehad en super mooie goede kwaliteit producten! Ook via de site via een chat goed te woord gestaan, eerlijkheid is er bij jullie zeker.. Super service 👍

Snelle levering en product voldoet

Overzichtelijk

Duidelijke omschrijvingen, kort en bondig. To the point, objectieve uitleg. Overzichtelijke site. Veel verwijzingen naar contactgegevens om vragen te stellen of problemen aan te kaarten=geruststellend

Artikel s'avonds besteld, de volgende dag al binnen. Ruim assortiment. Keuze in betaal- en aflever mogelijkheden

Fijn, discreet, snel!

Ik vond het shoppen op de webshop fijn, de bestelling ging soepel en de verzending was tot op de rekening toe anoniem! Super fijn dus!

altijd super op tijd bezorgd, discreet verpakt, goede voorraad.

niks te klagen, geen commentaar

een verrijking van ons seksleven

Easytoys ontdekt en sindsdien proberen we regelmatig nieuwe speeltjes uit. Het houdt ons seksleven boeiend. soms spannend soms ook om te lachen. Maar nooit meer saai. We kunnen samen de reviews lezen en zo bestellen. Alles is snel in huis, dus we hoeven nooit lang te wachten om weer wat nieuws te proberen. echt fantastisch

Helemaal geweldig

Ik koop regelmatig iets bij easytoys En ben erg tevreden over de producten en ook de snelle service

Kwaliteit en snelle levering. Klasse!

Zoals de titel al aangeeft ben ik zeer tevreden pver deze shop. De prijzen zijn zowat de beste die er zijn. Verzending is snel en discreet; precies wat je nodig hebt/wil

Goede webshop,makkelijk,en hele snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering, goede service en klant vriendelijk

Snelle verzending en goed verpakt

Goed en zeer diskreet verpakt in een gewone bruine doos In de avond besteld en was dezelfde avond al aangemeld bij postnl

Goede en snelle service

oplossing gehad voor niet werkend product. Top service

Artikel werkte niet. Speciale uitleg toegestuurd gekregen, werkte daarna ook niet. Daarna passende oplossing gekregen. Top service !

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam