Supergoed te gek

Super discrete levering alles op tijd geen slechte ervaring

Fijn bedrijf

Mijn ervaring met easy toys is een fijne ervaring. Op de site vind je goede productomschrijvingen en reviews waar je echt wat aan hebt. Daarnaast worden de producten ook nog eens heel snel geleverd. En wat er word geleverd is van goede kwaliteit.

Snel en discreet

Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht. Veel verschillende soorten maar door duidelijke uitleg en reviews kon ik goed vergelijken en snel mijn keuze maken. Ik had het later op de avond besteld en de volgende dag stond de bezorger al op de stoep met mijn pakketje!!

Snel en discteert

Mijn bestelling was snel en dicteert geleverd. Netjes verpakt. De producten waren ook super.

Spannend om te ontdekken

Het is leuk en spannend om elke dag een nieuw doosje te openen en te kijken wat er vandaag in zit.

Kwaliteits speelgoed

Meerdere keren besteld, het komt altijd discreet en snel binnen. Kwalitatief goede producten en een groot assortiment. Veel keuze en veel prijscategorieën waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Geweldig assortiment met veel voordelige aanbiedingen, en top service!

Ik heb inmiddels al aardig vaak wat besteld bij Easytoys - stelt nooit teleur! Altijd goede aanbiedingen, supersnelle (gratis! Boven €50) verzending, 100% discreet, geweldig assortiment en echt een uitstekende klantenservice - ook bij producten die wat haperen, geen enkel probleem, alles wordt netjes opgelost. Puntensysteem (spaarpunten) op de website is zeker ook een fijne bijkomstigheid als je vaker bestelt! Echt niks te klagen.

Toppers

Ik had savonds laat een bestelling geplaatst. Kon mijn bezorg datum kiezen, en vervolgens heeft post nl het verkloot. Heb ze een whatsappje achter te laten en ze hebben zeer snel gereageerd met een excuus en een korting op de volgende bestelling. Toppers

Lekker 'Easy'

Zelf bestel ik altijd bij EasyToys, gewoon omdat het zo easy is ;). Ik heb hier mijn eerste speeltjes besteld en ben vanuit hier gaan uitbouwen. Ze hebben verschillende categorieën met top 10, onze favorieten en kan je kiezen tussen gebruikersniveau (beginner, gevorderd of expert). Dit zorgt ervoor dat je niet elle-lang moet zoeken naar 'Het beste speeltje'. De verpakkingen waarin je bestelling aankomen zijn helemaal blanco en je kan er niks op terugvinden dat leidt naar EasyToys. Al met al, een top webshop om van te bestellen!

Never a dull moment

Easytoys is onze winkel voor alles wat met seks te maken heeft. Een enorm assortiment, de nieuwste speeltjes, redelijke prijzen, goede levering. Genieten maar. Never a dull moment met Easytoys!

Top site

We hebben al heel veel producten samen mogen uit proberen, snelle levering en top service

Pakket morgen in huis klopt niet en dan liegen ze ook nog

Ik heb gisteren een pakket gekocht wat ik vandaag zou ontvangen en wat ik vandaag ook nodig heb als verjaardags cadeau. Ik heb gebeld omdat er bij PostNL staat dat het pakket er nog niet is. De klantenservice zegt dat ze mijn pakket wel hebben afgeven aan PostNL, maar dat PostNL het nog niet verwerkt heeft. Als ik dan vervolgens PostNL bel zeggen ze mij dat ze het pakket nog niet eens ontvangen hebben en dat het pakket sowieso niet meer binnen komt vandaag. Zet dan niet op de website voor 23.30 besteld is morgen in huis, maar maak daar een vroegere tijd van of haal het helemaal van je site...

Easytoys doet wat het belooft: snelle levering, kwaliteitsspullen en een goed prijs/kwaliteitsverhouding. En vriendelijke medewerkers op de klantenservice. Helemaal top!

Goede producten goede prijzen en snelle levering

Ik heb een aantal strap-on’s een double ended dildo en een anaal dildo besteld , alle producten waren steeds binnen 24 uur na bestelling geleverd.. de prijzen zijn keurig en de omschrijving evenals de fotos waarheidsgetrouw. Ik ben heel tevreden!

Spanned

Voor het eerst iets gekocht voor mezelf, ik vond het spannend om te gebruiken maar uiteindelijk vind ik het een leuke fijne maar spannende ervaring! Van jezelf genieten kan op deze manier met een leuk speeltje! Daar ben ik achter gekomen

Gewoon goed, afspraken netjes nagekomen

Bestel af en toe wat bij easy-toys. Gaat altijd goed. Producten zijn zoals omschreven op de website, levering altijd vlot.

Geweldig !

Easytoys heeft mijn seksleven enorm verbeterd!

Goede producten goede service!

De producten die ik bestel zijn zoals beschreven. Bij contact voor een vraag, dezelfde dag nog een correct antwoord. Ik zal deze site zeker bij kennissen adviseren.

Steeds weer anders dan gezegd

Begon bij de advent zelf, eerst 99 euro en stond nog 9 dagen geldig. Vier dagen later is hij op eens 114 euro. Daarna krijg ik korting als ik een account aanmaak. Kreeg ik geen korting. Zou ik 115 punten krijgen omdat ik 115 euro betaald heb. Krijg ik er maar 100. Sorry hoor maar die is gwn 3 keer achter elkaar voorgelogen worden op deze site.

Sterke aanrader!

Alles is fantastisch geregeld via de webshop! Je pakje komt toe in een neutrale doos, je afschrift bij de bank is ook neutraal. Ik kan het alleen maar aanraden! Het product zelf is ook prima!

Super!!

Bestellen betalen en de volgende dag al plezier!

Makkelijk zoeken, discreet

Handige website, je zoekt makkelijk naar datgene wat je wilt hebben, er wordt goed uitgelegd wat wát is en wat het doet. Je kunt ook zoeken op ervaringsniveau. Wordt neutraal geleverd dus je buren zien niet dat je leuke speeltjes hebt gekocht.

Prachtig

Goed, snel en betrouwbaar bedrijf

Super service

Ze leveren discreet het word snel geleverd gewoon alles is goed niks op aan te merken

Duidelijk, netjes verpakt en snel geleverd!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam