Producten van kwaliteit

Op tijd geleverd en vriendelijk

goede discrete verzending en een goed assortiment.

Speeltje gekocht ,vibrator, goed gelezen wat het inhoud en de levering ook supersnel, de volgende dag was het er al. Veel plezier met het speeltje, fantastisch.

Intens genot met de speeltjes.

Ik heb de site als makkelijk en betrouwbazr ervaren. Dankzij de speeltjes hebben we een lekker spannende relatie. We kijken altijd uit om wat nieuwe BDSM hulpjes te gebruiken. Dank u wel easytoys.

super snel en voor ieder wat wil(d)s

Via easytoys zondag om 22:15 een bestelling gedaan en de volgende dag al ontvangen. Ze hebben een ruime keuze in mooie en sexy lingerie zonder over de top te zijn. Ook leuke spelletjes om kado te doen. De site is duidelijk en overzichtelijk en biedt veel extra informatie. Ik had een vraag over een product en via whatsapp krijg je meteen antwoord. Ik kijk nu al uit naar de volgende bestelling. Mijn man ook :-)

De wereld gaat voor je open

Het is zo' n geweldige ervaring dat het gewoon een geweldige ervaring rijker ben geworden toppi

Mooie en goede keus in de artikelen.

Was heel mooi en prima verpakt, zeer snelle levering, een heel tevreden klant

Geweldige webshop met heel veel leuke spulletjes.

Onwijs aangename site om te bestellen Mooi en overzichtelijk en duidelijke categorieën. Ook een goede korte levertijd en mooi discreet verpakt. Goede helpdesk voor als je iets niet kan vinden of als je vragen hebt over bepaalde dingen . Kortom een top site voor al jouw stoute dromen.

Doen echt wat ze beloven.

Easytoys belooft een snelle levering en na meerdere bestellingen nog geen enkele keer teleurgesteld. Bestellingen worden discreet en goed verpakt verzonden. Op de website wordt een duidelijke omschrijving aangegeven van de producten en deze hebben me vaak geholpen de juiste keuze te maken.

Geweldig!

Op zaterdag besteld, op zondag in huis! Keurig discreet geleverd, en geen woord gelogen over de beschrijving van mijn bestelling!

Een hemels genot

Met easytoys beleef je een hemels genot zelfs de beginners genieten er met volle tuigen van.

spellen besteld

zeer makkelijk bestellen en snel geleverd

DikkePrima

Alles even overzichtelijk, en met zorg en discreet thuis bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Levert erg snel, pakketten worden discreet geleverd en de kwaliteit van de producten is constant en erg goed.

Discreet en zeer snelle levering

Mooie website. Bestellen gaat snel en super snelle levering. Had mijn artikel de volgende dag al in huis.

Top toys, enkel leveringstermijn niet correct

De speeltjes waren dik in orde, nu enkel nog oefenen voor vele uren genot.

Duidelijk!

Snelle bestelling, gemakkelijk te bestellen. Geen onduidelijkheden. Je hoeft niet een heel account aan te maken, heel fijn! Wordt snel en discreet geleverd. Mijn bestelling kwam eerder dan ik had aangegeven en daar werd ik van op de hoogte gesteld.

geweldig, mooie site , en top producten

snelle bezorging , zelfs op zondag , niet eens om gevraagd.!

Goede producten alleen niet altijd binnen 24uur geleverd

Dit is mijn 2de bestelling bij Easytoys en helaas net als de eerste bestelling is de levering pas 3 dagen later dan aangevraagde tijdstip (kan uiteraard ook aan de leverancier liggen) Voor de rest producten zijn erg naar zin en zeker niet teleurstellend

Zeer professioneel

Voldoet aan mijn verwachtingen

goede kwaliteit en snelle bezorging

geweldige dingen wat er te koop is en word anoniem aangeboden

Beste aankoop

Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie. Snelle bezorging

Snel, discreet en spannend

Ze zijn erg snel met leveren. De ene dag besteld, de volgende dag in huis, in een blanco doosje zonder naam afzender. Ze hebben veel leuke aanbiedingen en een heel divers aanbod voor een mooi prijsje.

niet helemaal tevreden

bij het openen van mijn bestelling waren de batterijen uitgelopen en moesten wij andere plaatsen om alles te laten functioneren . Voor de rest alles ok .

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam