super

geweldige site met veel keuze, snelle levering

Mooie sexy kleding die goed past!

Mooie sexy kleding die lekker zit, een mooi lederen harnas en lekkere speeltjes aan hele goede prijzen!

Heel professioneel, vriendelijk en snel geholpen!

Zelf maakte ik een fout door iets te bestellen wat niet op voorraad was. Dit was niet mijn bedoeling en ik berichtte Easytoys via Whatsapp. Daar hebben zij mij heel vriendelijk geholpen waardoor ik mijn bestelling alsnog een dag later kon ontvangen! Top!

Fijn bedrijf met een goede service, producten zijn netjes ingepakt en worden op het afgesproken moment geleverd. Dik tevreden!

Voor ieder wat wils!

Onwijs veel verschillende speeltjes en ook andere zaken als kleding enz. Voor ieder wat wils! De specificaties bij de producten zijn uitgebreid en door de zoekopties eenvoudig gewenste categorie producten te vinden. Verpakking en levering uiterst discreet! Dus als je wat zoekt, je vindt het hier zeker en vertrouwd.

Geweldig!

Ik heb op zaterdag besteld, is maandagochtend aangekomen. Supersnelle levering dus. Ook een superdiscreet pakje. Altijd goed, zou geen ongemakkelijke stiltes willen aan tafel.

Relatief goedkope producten voor een zeer goede kwaliteit en snelle bezorging.

Persoonlijk ben ik al blij met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het is makkelijk ingedeeld in categorieën met subcategorieën. Van deze is het dan ook zeer makkelijk dat je een filter op de producten kan toevoegen. De website is ook zeer vriendelijk voor mobiele toestellen. Er zijn diverse manieren van betalen, wat ik ook een pluspunt vindt. Ik zelf gebruik graag Paypal, die dan ook kan gebruikt worden. De zeer snelle levertijd en tracking op het pakket valt ook niet te missen. Daarbovenop zijn de pakketjes zeer goed beschermd. Ook de anonieme pakketten zijn voor mij persoonlijk ideaal. Niet iedereen is zo comfortabel met dergelijke zaken. Verder rest mij enkel te zeggen dat ik blij ben met het grote aanbod en de producten zelf. Ideale website.

Always having fun when easytoys has been to our home

Genot

Onwijs snelle levering

De site is super overzichtelijk!! De reviews zijn snel te vinden. Toch wel 1 van de belangrijke dingen op een site. De levering was onwijs snel!! Super tevreden over de producten en overzichtelijke site!! Ga zeker meer bestellen

Zeer discreed

Zeer snelle en coreccte levering zeer discreed

Top vibrator!

Goed formaat met prima trilling

Uitstekende service

Goed advies en geweldige service

"intens" goede producten

De producten die ik had besteld, zijn in perfecte staat geleverd. Na ze uit te testen en te proberen, sta ik helemaal versteld van deze producten. Dankzij deze producten en dus easytoys is alles toch plots wel wat spannender en leuker.

Top shop!

- Super snelle/nette/anonieme levering! - prijs en productkwaliteit in goede verhouding. - nette, overzichtelijke website. - altijd leuke aanbiedingen. - voor ieder wat wils. Kortom, ik ben happy! “Vaste klant?”, absoluut! :)

Een discrete gebruiksvriendelijke webshop, waar je alles kunt vinden wat je zoekt

De webshop zelf is heel duidelijk en netjes in alles weergeven en informatie verschaffen over de producten. Als ik een verbeter punt mag geven zou het fijn zijn als bij de kleding meer informatie over de maten en de afmetingen worden verschaft. Dat er bijvoorbeeld in centimeters word gezegd hoe groot iets is. Maar alles bij elkaar genomen en met namelijk de ruime keuze aan bezorg momenten en de discrete verpakking is echt perfect!

Snelle discrete levering

Duidelijke site met vlot betaalsysteem en snelle discrete levering.

Satisfying

Voldoet mijn behoeftes goed!

Snelle levering en discreet

Overzichtelijke site. Snelle levering. Discreet en netjes verpakt.

Goed product snel geleverd

Ik heb iets besteld en ben eer nu al blij mee is super goede kwaliteit en is super snel thuis afgeleverd

zeer tevreden

Alles zoals het hoort bij Easytoys.nl Bestellen gaat gemakkelijk en binnen 1 dag in een onopvallende doos bezorgd. Kwaliteit van de gekochte spullen, perfect

Snelle en verzorgde levering

Snelle en anonieme levering, helemaal top dus ! Pakketjes waren netjes ingepakt en nog leuker was het cadeautje wat bij onze bestelling geleverd werd.

Op een nette manier, hele spannende spullen in huis!

Het pakket wordt zeer discreet bezorgd en ook heel vlot. Het is van een goede kwaliteit.

Erg genieten

Wat een goede service van easytoys en wat fijn dat de producten in een onherkenbare doos zitten.

Snelle en keurige levering

Zondag besteld, maandag al in huis

Super goed

De g - spot en buttplug zijn echt super fijn. Het is zeer prettig dus raad het echt iedereen aan om het sowieso een keer te proberen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam