Precies gedaan wat was toegezegd

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Voorheen haalde ik spullen bij een concurrerende organisatie maar die ging failliet waardoor ik op zoek moest naar een andere. De producten waren prima verpakt, kwamen exact volgens afspraak aan en lijken een prima prijs/kwaliteit verhouding te hebben. Ik ben een zéér tevreden klant.

Top producten!

Heb al verschillende producten besteld! Van levering tot kwaliteit van het product zat het telkens goed!

Voor Ieders wat wil..

Mijn vriendin en Ik zijn heel war aan het experimenteren. Door Easytoys kunnen we onze stoutste dromen waar maken. er zijn zo veel dingen die we nog willen uitproberen en uit testen.

Goede producten, goede prijs en snelle levering

Mijn pakketje was meteen de volgende dag geleverd in een simpele doos. Aan de buitenkant kan je niet zien wat er in zit dus dit is erg prettig. Het product zelf zag er goed uit en de batterijen zaten al in het product. Alles werkt naar behoren en al met al dus erg tevreden over deze site!

Heet

Mijn eerste ervaring met de speeltjes van easy toys was lekkerder dan verwacht. Ook komt alles in een doos zonder merk of bedrijfnaam erop zodat je je niet hoeft te schamen als je het pakket aanneemt.

snel en vlug.

gister besteld en was gelijk al weer in huis.

Voelt super!

Snelle levering. Duidelijk beschreven. Goed product! Is zoals het omschreven was! Super blij mee!

To(y)p!!!!

Super service en snelle levering

Womanizer premium

Wauw! Wist niet dat ik het ook in me had. Thx Heleen van Rooijen

Makkelijk, duidelijk en snel

Het was mijn eerste bestelling en het ging echt goed. Leuke website, eenvoudig proces, levering op tijd. Bedankt!

Niets aan te merken

Niets aan te merken. Snelle verzending en het product in goede staat ontvangen.

Ultiem genot

Ik en mijn partner hebben er heel veel plezier van! Bedankt!!

wauw

Door jullie verschillende toys, hebben mijn vriendin en ik al echt zalige avonden beleefd! bedankt daarvoor!

snelle levering en scherpe prijs

op dinsdag even gezocht en meteen besloten ivm de scherpe prijs voor het zelfde product en nog lage verzendkosten ook; de internetbestelling loopt erg handig is heel vriendelijk in het bestelproces

Snelle, discrete en betrouwbare service

Ik heb elke keer een prettige ervaring met de webshop van easytoys. De productinformatie is gedetailleerd en kloppend en de producten van een goede kwaliteit. Verzenden gebeurt snel en discreet, betalingsmogelijkheden zijn ook uitgebreid.

Nog nooit zo snel mijn bestelling gehad

Heb dit artikel vaker besteld bij andere maar nog nooit zo goed en snel geleverd. Echt toppie

Hartstikke tevreden met mooie pakjes en vibrators

Ik werd blij verrast met een pakket van EasyToys, besteld door mijn lieve vriend. Ik kreeg meerdere sexy pakjes en twee nieuwe vibrators. Alles is super mooi ingepakt en ziet er leuk uit. De pakjes zitten mooi. Sommige van de topjes zijn een beetje krap voor me maar dat is op zich niet zo erg.

Perfecte ontspanning en geilheid

Ik wordt enorm opgewonden van alle voorwerpen. Het seksspel gaat samen met mijn vriend supergoed en we maken vooruitgang in onze relatie hiermee

I don't need a man to make it happen

Had de satisfyer gekocht en die heeft echt elke vrouw nodig in haar nachtkastje! I love it! Echt een aanrader. Site is duidelijk, snel en pakketje wordt netjes geleverd.

Fijne service

Makkelijk bestellen alles duidelijk en overzichtelijk, en snel en op tijd bezorgd!

Snelle en correcte levering.

Zondag besteld, dinsdag al in huis. Super service!!

Super sensationeel

Nog nooit met sextoys gespeeld, maar zodra ik doorhad hoe het moest was het sensationeel lekker, heerlijk spelen en plezier gehad. Dus mij 1ste ervaring met sextoys was GE-WEL-DIG

Hele fijne (mobiele) website en duidelijke omschrijvingen producten

Voor de eerste keer besteld bij easytoys. Een enorm vriendelijke website, handige categorieën en top producten! Ik kom zeker terug voor de volgende bestelling (:

Above and beyond expectations

It was my first real toy and couldn´t imagine that the stimulation could be this high. Based from the fact that it is a toy, I would rate it with highest score price-quality.

Super top

Super snelle levering. Had het meteen de dag erna al binnen. Super tevreden over het product

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam