Snelle levering en conform afspraak

Alles optijd en discreet verzonden en conform levertijd aangekomen

Makkelijke site je kunt er alles op vinden. Mijn beleving in de slaapkamer is weer helemaal opgebeurd door jullie ruime aanbod.

Goed starters pakket voor meer uitdaging

Elke keer weer een verrassing wat er in zit, zeker aan te raden. Luxe producten en eigenlijk onwerkelijk voor deze prijs. Mooi verpakt en echt elke dag weer een cadeautje om uit te pakken.

top service

Producten worden snel geleverd. en zijn ook zoals verwacht

Alles naar verwachting

Alles wat ik besteld heb geleverd op tijd van afspraak, daarbij alles werkt ook na behoren en er staan anders goede uitleg van de producten op de site

Zeker doen!

Verzending was topp!, kwam netjes aan in een doos waarvan je denkt dat er boeken in zitten, dus mijn huisgenootjes, hadden (voor dat de avond begon) niks door. en degelijke kwaliteit speeltjes het was zo een ervaring dat mn vriendinnetje alles bij elkaar kreunde, zo hadden we het nog nooit meegemaakt. Al met al Easytoys.nl bedankt. Ik raad het iedereen aan!

Producten altijd zoals omschreven. Goede kwaliteit en gaan lang mee. Snelle en discrete verzending. Tot noch toe klantenservice niet nodig gehad, wat een goed teken is!

Positief, duidelijk en betrouwbaar!

Positieve ervaring. Artikelen duidelijk geadverteerd. Goede prijs en kwaliteit verhouding! Hier gaan we vaker bestellen!

In 1 woord: perfect

Ik bestel altijd op easytoys en ik heb m’n bestelling tot nu altijd de volgende werkdag in huis gehad. Ze hebben een groot assortiment en alles is wel een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer gemakkelijk en discreet.

Met mijn bestelling van Easytoys ervaarde ik totaal geen moeilijkheden, simpelweg kiezen wat je wil bestellen op duidelijke pagina's en discreet thuis laten bezorgen. Top!

Makkelijk bestellen, snel geleverd en super kwaliteit

Heb de adventskalender besteld. Een geweldig product met vele bruikbare speeltjes voor hem en haar. Dat wordt genieten.

Extreem genot voor beide

Ik heb samen met mijn vriendin een easytoys eitje en een mini vibrator gekocht beide werken super goed. En het zorgt voor heel veel genot en geeft ons sexleven een boost. Bezorging was snel en verpakking was discreet. Heel erg tevreden mee!

Beste nederlandse site voor sex toys.

De site is makkelijk te gebruiken, niet intimiderend voor beginners, niet al te duur en heeft een grote collectie toys om uit te kiezen. Alles wat ik binnen heb gekregen was geweldig en de prijs waard.

Je kan makkelijk enkele uren op de website scrollen, werkelijk voor ieder wat wils.

Algemeen heb ik een zeer positieve ervaring achter de rug. Zeer fijne webwinkel met een uitgebreid en goed omschreven assortiment. Verder mooie plaatjes van alle producten en eerlijke reviews en artikels die je begeleiden in je naughty zoektocht. MAAR Enkele keren product aangekocht in aanbieding/speciale actie. Dezelfde producten stonden de dag nadien NOG hoger afgeprijsd. Product dat 60 euro kost aangekocht voor 45 euro, dag nadien stond zelfde product in aanbieding (!onder mom van dezelfde actie!) te koop voor 25 euro. Ik voelde me toch wat bedrogen en mijn aankoop was meteen niet meer zo speciaal... Jammer.

Zeer tevreden over Easytoys!

Mijn ervaring met Easytoys is erg positief! De website is makkelijk ingericht en eenvoudig te navigeren. Het aanbod is erg groot, dus voor ieder wat wils. Daarnaast staan er op de website altijd leuke aanbiedingen! Bestellen wijst voor zich en het pakket wordt snel en discreet geleverd. Dit was niet de eerste keer dat ik iets bij Easytoys heb besteld en ook zeker niet de laatste keer! Mega tevreden over de website, de producten, de service, het bestellen en de levering!

Over het algemeen heb ik een goede ervaring met je gehad

De meeste items zijn goed, behalve een paar, maar de winkel is goed en ik zal blijven komen en het aanbevelen?

Alles is geweldig

Altijd top kwaliteit, top prijzen en top leveringen!

Super producten

Super producten

Alles is duidelijk en gaat naar wens.

De site ziet er goed en duidelijk uit. De bezorging is anoniem en dat is heel fijn

Sterk

Goede kwaliteit en een ruim assortiment. Ik raar het zeker aan

Super webshop!

Handige reviews, groot assortiment. Makkelijk zoeken naar nieuwe aankopen

Zeer goeie service en wat je bestel is ook wat je krijg

De producten die ik heb besteld zijn uitstekend goed goeie service duidelijke informatie op de site

Fijne site

Makkelijk vinden van je items Als er iets kapot is goed contact word gelijk voor je opgelost en mee gedacht

Goede kwaliteit en discreet

Heel blij met mijn aankoop, discrete levering. Luxe speeltjes en satisfiers

Goede en gemakkelijke ervaring

Zending was snel en net verpakt. Blij over alle contactgegevens en -informatie die ik er bij kreeg. Hartstikke tevreden over de ervaring

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam