Super !

Toffe en goede kwaliteit!

Positief

Goede klantenservice En goede producten

Zeer goede service

Mooi aanbod en goede prijs kwaliteit verhouding. Alles staat duidelijk omschreven. De bestelling zelf word snel bezorgt en je kan er voor kiezen om de bezorg data en tijden aan te kunnen passen.

Super en snel

Aantal dingen besteld .. En ondanks iets uit verkocht was werd er snel daarna als nog geleverd.. Netjes aan de deur zonder gemopper of gezeur .. ja woon vier hoog zonder lift dus je snapt het wel.. Netjes was alles verpakt!

Super professioneel en discreet tot in de puntjes.

Ik was heel aangenaam verrast van de klantvriendelijkheid,de kwaliteit en de discretie waarmee ik als nieuwe klant werd behandeld.

Vlug, netjes en makkelijk

Met schroom iets vesteld. Klant, gast vriendelijkheid en vooral netjes en goede info van product dat ik besteld had

Snel geleverd en tevreden met het product

Zeer goede prijzen. ruime assortiment. veel uitleg bij elk product.

Goede kwaliteit en service

De producten werden correct geleverd in een stijlvolle verpakking. Kwaliteit is zeer goed!

Ik ben tot nu toe steeds correct en vlot geholpen, zeker een aanrader

Heel goed, snelle levering en kwalitatief top

Netjes, snel, discreet en kwalitatief zeer goed. Ik ga zeker nog eens bestellen

Bestelling geplaatst en volgens belofte geleverd! Omschrijving van artikel op de site had iets uitgebreider/ beter gedefinieerd gekund. Product voldoet wel aan verwachtingen.

zeer makkelijke en toegankelijke website.

snelle en goede service , goede producten , posietieve prijze3n.

Makkelijk te bestellen en wordt zeer discreet verpakt zodat niemand weet wat er in zit; ook de naam Easytoys.nl staat er niet op. Kwaliteit van de site en producten is super. Service is ook super geregeld; producten mag je terug sturen als ze niet geopend zijn, als je dus wat besteld hebt en het is anders uit gepakt kan het gratis retour.

Perfecte service

kapot product direct vervangen.

Uitstekende service

De orders worden snel verwerkt en ik word over elke stap van de levering op de hoogte gehouden. De klantenservice is uitstekend en reageert binnen korte tijd met een exacte antwoord.

Op internet gevonden

Snelle levering. Goed verpakt. Niet duur. Snel mijn keus gevonden.

Groot assortiment, top service, snelle levering

Zoals de titel al omschrijft, een groot assortiment, top service en zeer snelle levering. De pakketjes worden discreet geleverd en de spullen zijn deugdelijk verpakt. Lekker bestellen vanuit je luie stoel, even voorpret en de volgende dag je partner verwennen met de nieuwe speeltjes.

Uitstekende service & privacy

Enkel positief , mijn man en ik zijn niets dan positief over jullie service & privacy ! Onopvallende verpakking en zeer goede verzending. Ook qua aanbod springen jullie er zeker bovenuit , voor ieder wel iets !

PATRYK

Het product is zeer goed gemaakt, de geweldige kwaliteit van het materiaal, de vormen zijn groter dan ik had verwacht, voor zo'n geweldige prijs

Goede service , snelle levering en de beste producten :)

super winkelen

is een zeer leuke site

Leuke online-winkel met goede service en snelle levering

De winkel-site was redelijk tot erg overzichtelijk ingedeeld en de info bij de producten was ruim voldoende mijn inziens. De levering en service waren ook naar verwachting netjes en snel en alles is veilig en goedverpakt aangekomen. Zal hier zeker in de toekomst nog eens gaan kijken.

Wachtend

Kan momenteel geen mening geven omdat nog niks is toegekomen. Postnl stuurt me email dat ik het kan afhalen in Postnl punt. Kom ik daar toe is er niks geleverd. Zeer frustrerend. Mvg

Ik heb al een aantal keren bij easytoys besteld en ben echt tevreden over hun klantenservice. De producten worden ook snel geleverd zoals beloofd. Ik raad jullie zeker aan om hier jullie aankoopjes te doen! :)

Vriendelijk

Hebben goede producten en vele variaties. Ook al kom je er niet uit je kunt altijd contact opnemen voor en advies

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam