Goede snelle bezorgservice, duidelijke website!

In de avond besteld en de ochtend erna al geleverd met de post. Dat is topservice! In een kale discrete doos die goed is verpakt. Afzonderlijke items netjes verpakt in doosjes of plastic zakjes.

Een echte gever van genot op alle manieren!

De productkeuze is breed, de navigatie op de website is heel duidelijk en de verzending van de gekozen producten is discreet. Ik bestelde in korte tijd meerdere producten en stuk voor stuk zijn ze hun geld waard! Ik heb het ontdekt en zou nu al niet meer zonder EasyToys kunnen.

Beter dan met de hand!

Ik had m wel groter verwacht, maar hij krijgt de klus klaar!

Geweldig !!!!!!

Ik had de petite Piper besteld ( mijn eerste seks toy ). Ik heb die vandaag 30min geleden binnen gekregen en natuurlijk gelijk uitgeprobeerd! Ik ben erg tevreden. Heel fijn in gebruik. Lekker makkelijk. En voelt fantastisch !!!! Ook is het prettig dat je meerdere trillingen heb en zo als beloofd geen geluid ! TOP TOP TOP EN HEERLIJK

Leuk pakket met minpuntje.

Ik kocht de suprise giftbox om cadeau te geven aan mijn vriend (en stiekem ook voor mezelf natuurlijk). Speciaal voor deze gekozen zodat de inhoud ook voor mij nog een verrassing zou zijn. Er zitten leuke dingen in. Minpunt vind ik wel dat bij de speeltjes alleen een soort standaard en algemene beschrijving zit. Niet specifiek voor dat speeltje dus. En zeer sumiere tekst. Wij hadden daar graag gerichte info op gevonden. Wij hebben nog een poging gedaan het product te vinden op de website op basis van de naam en het artikelnummer maar in de meeste gevallen geen hit. Gemiste kans. Naast een gebruiksaanwijzing zijn spannende tips en adviezen een leuke toevoeging. Al met al zal ik zeker nog eens een ander pakketje aanschaffen. Het zorgt voor een spannende en lekkere ervaring.

HEERLIJK

Het was een heerlijke avond

Spanning zo simpel gemaakt!

Het is inmiddels 3 week sinds ik mijn order heb ontvangen en heb de producten getest. Alles zo als beschreven en het verhoogt de spanning in de slaapkamer (niet alleen de slaapkamer) enorm! Het fijne vond ik hoe simpel en discreet alles ging. Echt geweldige service en hele goede prijzen. Ik bestel hier voortaan al mijn spannende spulletjes!

Altijd tevreden

Ik heb nu al een aantal keer iets gekocht bij easy toys, en elke keer ben ik blij verast. En als er iets tussen zit dat niet werkt of niet je maat is kan je het gemakkelijk terug sturen. Ik heb fijne ervaringen met easy toys.

Super snelle levering

Moet de bestelling nog uitpakken..die zit flink stevig verpakt. Levering is iig supersnel..

Alles verliep vlot en snel geleverd. Top

Positieve ervaring. Nog niets negatief te melden.

Goede en vooral

Goede en vooral snelle service

Over de ganse lijn 10/10

Perfecte beschrijving van de goederen op de website, daardoor juiste keuze én (zeer)snelle levering.

Heb un geweldige service ervaren, top !!!

Vandaag besteld, en dag erop al vroeg in huis, super service...top gewoon

Goede, snelle service!

Leuke ervaring als beginners. Pakketje kwam heel snel en discreet. Een echte aanrader!

Ik had in de middag besteld, volgende dag was het al in huis. Snelle service, en alles was precies zoals beschreven. Zeker een aanrader!

Fijne website, duidelijke productomschrijvingen, goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering

Ik zocht een vibrerend eitje met afstandsbediening. Er was veel keuze en duidelijke omschrijvingen bij alle verschillende keuzes. Om 23.00u plaatste ik mijn bestelling, om 15.00u kwam het aan en om 15.30u hadden mijn partner en ik al plezier van het nieuwe speeltje. Super service!

Prima service en even zo goede levering

Goede en simpele website, producten prima te selecteren en deze beschikken over een goede omschrijving. Afrekenen snel en simpel via iDeal. Verder zijn je bestelde artikellen prima te volgen met track en trace.

Tevreden met de producten, jammer van de verzendtijd.

De producten zijn gewoon weg geweldig, maakt ons seks leven weer iets spannender dan het al was. Daarnaast heb ik in het begin moeite gehad met de verzending vanwege een paypal storing, dit hebben ze binnen twee dagen verholpen en toen werd mijn pakketje verzonden met een 10 euro korting op de volgende bestelling ipv 5 euro, erg blij mee! Ook is na het melden dat mijn pakketje niet binnen kwam na een week, direct oplossing gezocht en had mijn producten na het melden de volgende dag binnen! Gewoon weeg zeer te vreden.

zeer goed

prachtige service en prijs vriendelijk

Fijne, snelle en onherkenbare levering

Samen met mijn vriendin wat spulletjes bestelt, en dit was de volgende dag al in gebruik! Super!!

GEWELDIG goed

Vlot bediend en degelijk materiaal geleverd in de kataloog netjes omschreven

Leuke winkel, precies wat je zoek en goede service

Veel keuze uit producten waar je naar zoekt, snelle levering en goed discreet verzonden.

Geweldig bedrijf internet kan ook top zijn

Snelle Service en levertijden en over retourenboek doen ze niet moeilijk

Ik heb voor het eerst iets besteld en ik moet zeggen ok ben er erg blij mee je hebt je producten op tijd binnen, de producten zijn ook goed en heb daarom ook geen spijt van mijn aankoop en als je vragen hebt dan krijg je ook lekker snel een antwoord.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam