Goede producten en service

Reeds verschillende keren iets besteld, ook helaas met een product dat defect was. Echter geen probleem. Defect gemeld en prima opgelost, kreeg meteen een nieuw product opgestuurd. Verder een goede prijs kwaliteit verhouding en deskundig en correct personeel. Zeker aan te bevelen.

Hele goede site met alleen top producten.

Super bedrijf met een geweldig servesteam. De spullen zijn zeer goed (kwaliteit prijs verhouding ligt heel hoog). Heel uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils. Echt onze favorite shop

Goeie service en kwaliteit ,levering is ook top

Zoals aangegeven volgende dag in huis

Prima spullen en luxe verpakt.

topsite met fijne klantenservice

De webshop heeft een ruim aanbod van leuke sextoys. In het begin twijfelde ik een beetje of ik het wel zou bestellen aangezien ik nog thuis woon. Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice om te vragen hoe het geleverd zou worden. Ik kreeg binnen 10 minuten antwoord: het wordt zeer discreet geleverd en dat niemand aan het pakket kon zien dat het van Easytoys kwam. Deze belofte werd waargemaakt, het werd bezorgd in een bruine doos met alleen mijn adres er op. En over de sekstoys hebben mijn vriend en ik ook niets te klagen!

Een super goede service, en zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden, de service was top. Zeker een aanrader!

Veel keus.

Goed en netjes verpakt, snelle levering.

Voor herhaling vatbaar!

Gebruiksvriendelijke website, snel geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde items. What you see is what you get. **aanrader**

"Heerlijk, snel en discreet"

EasyToys voor girls en boys!

Supersnelle levering!

De kwaliteit van de producten zijn heel goed voor de prijs. Ik had het op een woensdag besteld en donderdag was hij er al! Heel fijn. Het wordt geleverd in een bruine neutrale doos. Niemand zou eraan kunnen zien wat erin zit, gelukkig!

Ge wel dig

Ik heb nu al best vaak bij jullie besteld, de levering is lekker vlot en de producten zijn ook super :) ik blijf ook lekker bij jullie bestellen omdat het gewoon vertrouwd en goed is

Ik bestel hier regelmatig dingen en de service is mega top !

Ik heb al heel veel dingen bij jullie besteld, en heb nog nooit een slechte ervaring gehad.. al de producten zijn van top kwaliteit, en de bezorging gaat altijd snel en vlekkeloos! Ik zeg een top top site! En krijgt van mij een dikke 10.

Correct en discreet. Spulletjes waren exact als beschreven.

Mooi en netjes afgwerkte producten, netjes verpakt en geleverd binnen de toegezegde termijn!

Eerste en recente ervaring met Easy Toys.nl is positief. De geleverde artikelen kwamen netjes overeen met hetgeen we besteld hadden. Daar waar de maat toch een beetje afweek van wat we verwacht hadden, was er correcte en duidelijke procedure voor retourneren en ruilen.

Super sensueel snel

Met Pinksteren hebben wij shunga sensueel besteld en ondanks de feestdag de volgende dag in huis! Wat een service!

Vlotte communicatie

Er was onduidelijkheid omtrent het leveringstijdstip van mijn recentste bestelling. Maar dat kwam omdat Post nl naliet om me een mail te zenden met het bericht dat mijn pakket aangekomen was in het afhaalpunt. De levering gebeurde op minder dan 3 dagen dus dat is op zich prima.

een meevaller van 100 percent

Eerste contact met jullie bedrijf en alles verliep naar wens. Service: OK; product: OK; levering: OK; Alles: OK. Voor herhaling vatbaar en als wij nog iets nodig hebben zullen wij zeker en vast nog een beroep doen op jullie producten.

Onvergetelijk

Een nieuwe spannende ervaring!

corecte levering , goeie omschrijving van de goederen

overzichtelijke site , veel keuze ,goeie omschrijving van de goederen , correcte levering

Vlotte site, vlotte bestelling en goed aangekomen. Echt een aanrader !

Perfect betrouwbaar!

Meerdere keren besteld. Altijd goede kwaliteit. Fijne service. Aardige mensen ook aan de telefoon. En onwijs fijn anoniem. Niks of niemand die iets komt te weten.

Prima producten, slechte leveringsbelofte.

Meerdere malen besteld. Slechte levering, dat niet op de dag wordt geleverd zoals aangegeven op de website. Vóór 23:30 besteld is niet de volgende dag in huis! Dit is niet éénmaal maar diverse malen het geval geweest. Levertijd is voor mij belangrijk en maakt het dan ook een zeer slechte ervaring met Easytoys. De producten zijn verder prima.

helemaal perfect

Zonder twijfel een aanrader!makkelijk, Snel besteld en bezorgt.

Goede producten!

Snelle levering en goede producten geleverd! Bij elk product staan vele recensies van andere welke je kunnen helpen bij je keuze.

Duidelijk

Duidelijke site. Snelle levering.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam