Goede service en product prijs verhouding echt super

Mijn betrouwbare webshop als ik zin heb in iets spannends

Bestellingen worden snel geleverd, er zijn altijd realistische reviews te vinden en de klantenservice is perfect geregeld.

Goede kwaliteit

Goede producten en snelle levering.

goede service!

Heel goede service!!

Een supersnelle bezorging die voldoet a.an het beloofde. Kom je niet vaak meer tegen

Een gemakkelijke site met duidelijke uitleg en een keurige bescheiden uiterlijk. Past prima bij het gevoel wat men wil krijgen als je naar intieme produkten shopt.

Anonieme verpakking

Fantastiche winkel Groot assortiment Goede prijzen

Blij

Heel blij met product goed verpakt en zeer krachtig gebruik!

Alles gaat weer beter dan ooit tussen ons , want binnen 24 uur kregen we iets moois ,.....van Easy Toys.

Ruim ASS goed geprijsd een min punt je kunt een dag opgeven dat je geleverd wilt krijgen daar wordt niet altijd naar gekeken

Super assortiment, topklasse service

Uitstekend overzichtelijke en makkelijk navigeerbare site. Zeer compleet assortiment in alle categorieën. Snelle en eenvoudige bestel- en betaalprocedure. Leverbelofte wordt waargemaakt

Snel, discreet en zeer overzichtelijke website

Mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden, tot in de toekomst!

Snel en discreet

Heb zelf niet z'n ervaring met de aangeboden artikelen dus goede informatie was fijn. Snel geleverd dus het verjaarskado was ruim op tijd. Discreet geleverd aan de buitenkant is niet te zien waar het vandaan komt.

Geweldig om het leven aan te gaan na deze product aankopen.

Het bestellen ging zeer gemakkelijk allemaal. Goed op tijd bezorgd en alles wat wij hadden besteld was van degelijke kwaliteit zoals verwacht. Wij komen hier zeker terug om voortaan onze spannende speeltjes en lingerie te kopen. Easy Toys top!

Orgastisch!

Wat suiker, wat zout, en alle speeltjes waarvan je houdt. De juiste ingrediënten voor het creëren van de perfecte geile momentjes. Maar professor Petroleum voegde per ongeluk het verkeerde ingrediënt aan het brouwsel toe: het element 'X' En zo werden de EASY TOYS geboren! Met hun ultra superkrachten werken de speeltjes, lubes en accessoires zich volledig aan de bestrijding van de droogheid en de verdelging van het onlust!

Geweldige ervaring en werkt perfect

Na 1 dag al geleverd zoals beloofd.

Perfecte ervaring.

Snelle levering, goede service en daarbij nog een goede product kwaliteit ook nog!

Erg prettig

De levering was erg snel en het assortiment enorm breed. Echter vond ik de verzending wat aan de prijzige kant.

Vaste bestel site

Ik.ben super tevreden Snelle levering Klant vriendelijk Je word goed te woord gestaan Privé verzending geweldig vooral als je tieners in huis hebt die nieuwsgierig zijn Ik.blijf hier bestellen

Goede ondersteuning bij problemen

Na een misverstand bij een bestelling zijn wij heel erg goed geholpen door de mensen bij easytoys

Prettig winkelen met veel keuze

Ik vind het erg prettig winkelen online bij jullie. Alles is goed verdeeld onder de kopjes en is daardoor goed te vinden. Vaker zijn er leuke acties waardoor het winkelen nog leuker is! Je kreegt goeie hulp als er iets is en zoeken ook dingen voor je uit als ze het even niet weten. Gewoon een top winkel/webshop voor alles op het gebied van seks en genot!!

gewoon super tevreden met alles, hun manier van werken heel goed

ik heb toch al wat besteld hier, en moet zeggen ben heel tevreden over de producten die ik kocht, ben gewoon heel tevreden, heb de producten heel vlug, en ook vlugge en beleefde antwoorden op mijn vragen, kortom super tevreden

Great services

I enjoy the purchase that I have got. I am looking forward to buy other products from you

Zorgt voor puur genot en ontspanning

Easytoys maakt het ontdekken naar nieuwe producten erg makkelijk en bereikbaar. Door het grote aanbod met verschillende producten, aanbevelingen en ervaringen weet je wat je kan verwachten en in huis haalt. Door de overzichtelijkheid van de site kun je ook gemakkelijk zoeken naar het juiste product. Al met al een zeer goede online winkel welke zeer klantvriendelijk is en een goede service bied!

Goed en hoef niet heel erg te zoeken

Ik heb nu een aantal producten besteld en vind levering top de kwalitijd is hoog en ook zeer netjes verpakt

Goede service en snelle levering

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam