makkelijk en snel

het was fijn dat je het ergens kon laten bezorgen en was snel geleverd

Super snel en kwaliteit!

Laatst de Riley Reid Fleshlight gekocht en ik moet zeggen dat die perfect werkt.

Zeer goed!

Snelle verzending, het pakketje was goed verpakt en de producten zien er goed uit.

Besteld product, deed het niet. Klantenservice gebeld, product bleek onderdeel te missen waardoor die het niet deed. Meteen nieuwe gratis opgestuurd gekregen, volgende dag binnen :)

Inderdaad Fantastisch

Ik twijfelde of ik de penisleave zou kopen, Maar toch de knoop doorgehakt. De bestelling keurig op tijd netjes verpakt, en doet buiten gewoon naar wens.

Kwaliteitsproducten voor een lage prijs.

Heel grote verscheidenheid in producten in alle prijsklassen. De kwaliteit is heel goed en de levering snel, ook is het heel veilig voor als je de bestelling anoniem wilt houden. EasyToys.nl is namelijk heel discreet met hun verpakking/bezorging. Perfecte site om wat spanning in de slaapkamer te brengen !

Goede en georganiseerde site

De site is altijd overzichtelijk, en je kan makkelijk dingen vinden. Verder is er een groot veelzijdig aanbod.

Goede en snelle service!

Product is wat ik ervan verwachte.

Snelle service en discreet verpakt.

Prima service snelle verzending en netjes en discreet verpakt. Top.

Ruime keuze, snelle levering

Super leuke toys voor een leuke prijs! De website is erg overzichtelijk en de filters zijn erg handig! 3 speeltjes besteld en enorm blij met de nieuwe aanwinst!! Ze waren goed verpakt en de doos was erg anoniem, top! Ik zou er zeker weer bestellen!

super goede service en super snelle levering!

's middags besteld en volgende dag al in huis. Alles netjes verpakt en alles werkt goed! Heel blij met mijn aankopen

Snel, betaalbaar en kwalitatief.

Prima producten, je krijgt voor wat je betaalt. Erg snelle levering, dus ik ben meer dan tevreden.

Snel en discreet

Snelle afhandeling, duidelijke site en de volgende dag in een discrete verpakking ontvangen.

zeer goede kwaliteit

heel veel in assortiment goede kwaliteit en veel genot, leuk voor mij en men partner. zou het anderen zeker aanraden. en is heel betrouwbaar 😉

Top kwaliteit

Zowel de bestelling als de klantenservice heeft het geweldig gedaan. Ik ben zeer tevreden met de producten en de prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal zeker bij mijn volgende behoeftes als eerst naar EasyToys.nl. Heel veel keuze en mogelijkheden

Handige en overzichtelijke webshop

Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt en krijgt relevante aanbevelingen te zien. Heel handig!

Goede service!

Ik heb voor het eerst een pakketje bij jullie besteld. Het werd snel geleverd. Helaas was ik op dat moment niet thuis maar heb het de volgende dag opgehaald bij een postnl-punt. Ik zal door jullie snelle service zo weer bij jullie bestellen. Ook een makkelijke website en de producten die jullie verkopen zijn ook goedkoper dan andere websites.

De beste en de makkelijkste snelshop is Easytoys al je erotische toys.

Super simpel om het in te vullen pagina zijn makkelijk en de service met post.nl is ook goed trancheren en juiste tijd binnen een dag

Snel, Efficiënte, discrete levering

Levering is snel en discreet. Geen probleem gehad en producten zijnzoals bescchreven.

Geweldig!

Fijn product, snelle verzending. Alles is zonder problemen verlopen. Onlangs dat ik geen negatieve punten heb, een 9 en geen 10, aangezien er altijd ruimte voor verbetering is ;)

Gewoon geweldig!

Snelle service, groot assortiment kleding en speeltjes.

ongelovelijke snelle levering!

Gisteren voor 22:00 besteld en om 12:00 de volgende dag stond Post NL al voor de deur! Super snel! En ik me druk maken of het wel voor het weekend binnen zou zijn! Bedankt EasyToys!

veel producten en discrete levering.

veel keus uit leuke producten, en snelle levering in een discrete doos.

geweldig assortiment en super service! TOP!

Heb nu al een aantal bestellingen gedaan en weet ook al wat ik voor volgende maand wil. Een keer de verkeerde maat gekozen. Viel anders dan verwacht, geen probleem. Retour gezonden en binnen een week de juiste maat in huis.

Voor ieder wat wils, snel en discreet geleverd

Eerste keer dat ik wat heb gekocht via deze site. Ik ga het liefst naar een winkel zodat je de kwaliteit zelf kan beoordelen. Daar had ik geen tijd voor dus dan maar online. Kwaliteit van mijn gekochte items is goed en waar ik zeer tevreden mee ben is de zeer snelle en discrete levering.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam