waar voor je geld

altijd goed ontvangen het pakket en goediscreet goede kwaliteit en toffe kortingen te vinden

Veel keus voor iedereen

Maakt niet uit wat je wensen zijn je vindt hier wat je wilt en nog net wat meer. Goede kwaliteit van producten en uitgebreide keus, top!

Bestelling gedaan, iets was niet voorradig, kreeg keurig een mail dat wanneer het binnen was ik op de hoogte werd gebracht en mijn pakket verstuurd ging worden. Website makkelijk in gebruik, veel keuze !

Makkelijk en snel service

Direct de volgende dag mn producten thuis gekregen , heel discreet, ik kan ze ook bij een Postnl punt ophalen, nooit problemen gehad.

Goed, professioneel, meedenkend, klant gericht.

Ik had een aantal dingen besteld, maar omdat ik niet goed wist of de bestelling/ betaling goed was gegaan heb ik contact opgenomen en werd door een vriendelijke vrouw te woord gestaan en goed behandeld. Ik ga nog meer bestellingen doen omdat wij tevreden zijn met deze . Ga zo door.

Zeer fijn

Goede overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen. Geen gekke prijzen. Verzenden keurig volgens afspraak, heel goed verpakt en lekker discreet. Absolute aanrader!

zeer super goed en zeker discreet

snelle service gisteren besteld en voor de avond al in huis kan niet meer zeggen dan super geweldig

Kwalitatieve producten.

Snelle levering service en producten zijn goed verpakt. The rabbit vibrator dat ik gekocht had is geweldig, is zeker een aanrader.

Uitstekende producten goede kwaliteit.

Genoten van de heerlijke speeltjes tevreden en bevredigd.Kit.

Snel bezorging met geen probleem

Ik heb een paar producten als cadeau gekocht en had geen probleem met mijn bestelling. Ik was ook heel tevreden met het snel bezorging. Top!

Makkelijk en snel

Alles jel makkelijk gevonden, levering was heel snel en discreet, en de product was ook van top kwaliteit!

Prima webshop

Veel aanbod! Mis wel bij sommige speeltjes gebruiksaanwijzing, maar door de review van het testpanel vind je vaak hoe een speeltje werkt.

Correcte service

Betrouwbare site die alles op tijd levert in perfecte staat tegen aantrekkelijke prijs

Zeer goede service

Heb al verschijdene producten besteld op jullie website en ik ben telkes tevreden over jullie service en levertermijn. Alvast bedankt Meirte Axel

Snelle discrete service en bezorging

Na lang zoeken de evoke van u-strap gevonden.. helaas was hij toen niet leverbaar.. ik kreeg meteen een mail dat hij snel weer leverbaar zou zijn... gewacht.. besteld en volgende dag binnen .. super

top service

snelle levering top voor elkaar

goed .

goed verzorg en goeden service ben zeer te vrede

Meer dan goede service en snel.

Ik heb meerdere artikelen via Easytoys besteld en ontvangen. Het is tot nu toe altijd naar tevredenheid geweest en het is van zeer goede kwaliteit en prijs.

snel en fijne levering, dat het niet bij andere afgeleverd mag worden alleen bij jou met duidelijke richtlijnen. heel fijn en netjes aangeleverd.

Variërend aanbod voor ieder zijn behoeften en pleziertjes

Onlangs een bestelling geplaatst, zeer veel variatie en voor ieder wat wils. Goede omschrijvingen van de beschikbare producten en een snelle levering. Kortom zeer tevreden. Producten voldoen aan verwachting, zeker het aanraden waard.

Goede service en snelle levering.

Snelle levering....Je krijgt wat je wordt beloofd....

Fantastische service en producten.

Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen gehad met EasyToys. Ik kan altijd duidelijk vinden wat ik zoek, voor een normale prijs. De producten zelf zijn ook altijd van goede kwaliteit en tot nu toe van lange levensduur. De recensies die bij de producten staan helpen ook altijd bij het uitzoeken van het juiste speeltje. De manier waarop ze de producten versturen en verpakken is elke keer zeer discreet en netjes. Ik weet bijna zeker dat iedereen via deze website iets kan vinden wat bij hem of haar past!

Goede webshop

Levert snel, discreet, goede prijs ten opzichte van concurrenten, goed aanbod, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Wat kan je nog meer verwachten van een webshop? Helemaal prima

Prettig

De website is overzichtelijk. Alles is makkelijk terug te vinden en werkt goed.

snel/betrouwbaar en anoniem

We hebben inmiddels al meerdere keren besteld bij deze winkel. het is een overzichtelijke site en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. ik ben zeer tevreden over het aanbod. ook vind ik het verbazingwekkend hoe snel alles thuisbezorgd is(1 a 2 dagen). zeker een aanrader deze winkel.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam