Pluspunten

Donderdag rond 21.00 besteld, en had het de volgende dag al voor 15.00 in huis. Daarnaast was alles netjes verpakt in een doosje, waardoor schade onmogelijk is.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

snelle levering en goede spullen

de revieuw en win pagina bijwerken!!

Pluspunten

Voelt goed

Pluspunten

Makkelijke website, discreet en snel geleverd. combi packs.

nog meer combi packs, Optie voor 12 uur besteld s'avonds in huis levering.

Pluspunten

Leuke "supermarkt" voor de spannende momenten

Pluspunten

Duidelijke omschrijving bij de producten en ruime keuze in het assortiment

Pluspunten

Klant zijn privacy word gerespecteerd. Dit blijkt uit het bezorgen van het pakketje in een blanco doos.

Pluspunten

Leuk contact snelle levering en super goede prijzen voor heerlijke producten

Pluspunten

EasyToys heeft een uitgebreid assortiment, veel duidelijke en fijne omschrijvingen van artikelen. Verder een snelle service met bestellen. Snelle reactie op vragen. En een prettige service bij defecten.

Op dit moment kan ik niks verzinnen.

Pluspunten

5sterren

Pluspunten

Zeer snelle levering, discreet verpakt. Proper en redelijke prijzen. Altijd tevreden van elke aankoop!

Pluspunten

Anonieme bestellingen Snelle levering Goede producten Betrouwbaar

Meer informatie over verschillende soorten seks standjes op de site zetten.

Pluspunten

Snelle levering Discrete verpakking Goede producten

Pluspunten

correct in levering. Alles volgens afspraak.

geen opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld, redelijk snel in huis. Ruim assortiment.

Zoekfilters werken niet goed. Je krijgt vaak resultaten die niet bij de gekozen filter passen. Sommige producten (zoals veren) lijken qua kleur en kwaliteit op de foto veel beter dan ze daadwerkelijk zijn (en zijn daardoor het geld eigenlijk niet waard).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering is precies zo als dat het op de site staat. ook handig dat als je bijna aan het gratis leveren bedrag zit dat het aangegeven word. koop je er iets bij heb je het bijna gratis

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging.

Pluspunten

Snelle levering, discrete verpakking. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

The shop is really nice, bright and friendly. Despite it being a sex shop, I did not feel like it like on other sites. I liked the discrete packaging. Also, tha option that I could buy an other product just before checl-out was really good. I only payed a slightly more, but also got a buttplug.

Item selection just before check-out could definitely be improved. I could not click on the item, so I did not see the exact size of the buttplug I later purchased. I though it was going to be the smallest, but I got the medium. Later, when I opened a dispute, I think it was not handled correctly and I am not satisfied with that now. Also, when I was looking at the black Secret Pleasure bondage set, there was a red color option as well. But when I clicked on it, not only the color was different but also the content of the box. I found this misleading.

Pluspunten

Veilig verzonden

Pluspunten

Een geweldige service, Met humor en kennis van zaken. Erg prettig om artikelen af te halen./ Ze denken met je mee.

Ik zocht naar een verwijzing op de plaats van bestemming van Easytoys maar zag iets van DTP of zo en dacht dat ik verkeerd was. Misschien kan dit klein onder het grote naambord?

Pluspunten

Uitgebreid assortiment ingedeeld met categorien waaruit je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. De bezorging was snel: de volgende middag arriveerde het pakketje al. Mijn bestelling was discreet verpakt en netjes aangekomen. Ik kreeg een foutmelding waarna ik niet zeker wist of de bestelling voltooid was, maar ik maakte gebruik van de Whatsapp service en er werd vrijwel meteen op gereageerd waardoor ik snel de hulp kreeg die nodig was.

De pagina met de foutmelding was aan de onduidelijke kant: ik wist niet wat de volgende stap was die ik kon nemen en naar welke pagina ik kon gaan om het zelf op te lossen.

Pluspunten

Alles zeer snel en discreet onrvangem

Tot nu toe zeer tevreden niets op aan te merken

Pluspunten

makkelijke site, meeste artikelen vrij snel geleverd en personeel is klantvriendelijk, en heb je een garantie / omruil via mail of tel. contact wordt het snel opgelost.

geen opmerkingen

Pluspunten

- snelle reactie terug - denkt mee met de klant - snelle levering - goede service, erg hulpverlenend

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam