Pluspunten

Hele snelle bezorging (netjes discreet verpakt). Ook een fijne website , duidelijke uitleg over maten en de te bestellen producten. Handige filmpjes die laten zien hoe het product werkt! Zeer tevreden.

Pluspunten

prima producten,goede service,komen beloftes na!

Ik heb geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle zending, ook fijn dat het pakket discreet verpakt arriveert. Dat scheelt oncomfortabele interacties met de buren.

Pluspunten

Super klantenservice. Netjes verpakt en snelle levering

Ga zo door

Pluspunten

De pakketjes zijn de volgende dag al geleverd en discreet verpakt. Alle informatie over de bestelling was duidelijk.

Pluspunten

Makkelijk besteld. Volgende dag binnen. Nette verpakking en top kwaliteit.

Pluspunten

Onwijs tevreden. Altijd spannend om iets te bestellen! Maar wat een opluchting dat ze het zo goed als anoniem versturen. Top site top service! Onze vaste bestep site geworden!

Pluspunten

Zeer snelle service, snelle bezorging, nette aflevering en het product is precies wat ik er van verwacht had volgens de beschriving op de website. Kortom zeer tevreden!

Pluspunten

De site was heel netjes en overzichtelijk. Ik kon makkelijk alles vinden, bestellen en betalen. Het is heel fijn dat het daarna wordt overgedragen aan Post-NL zodat je op het uur af kunt zien wanneer het bezorgt wordt. Daarnaast is het fijn dat het in een gewone bruine doos zit zodat niet iedereen weet wat je besteld hebt.

Ik begrijp alleen niet zo goed waarom de geadresseerde per se thuis moet zijn om het pakket aan te pakken. Van mij had het bij de buren bezorgd mogen worden, maar hier zal vast een reden voor zijn geweest.

Pluspunten

Nice store, lot of different items, reasonable prices.

English site

Pluspunten

Enorm ruim aanbod van artikelen voor ieders budget en interesse. Snelle, discrete en correcte service! Blij dat ik deze site heb leren kennen dankzij de Eroticabeurs in Brussel vorig weekend. Top!

Pluspunten

Zeer snelle en discrete levering. Groot aanbod in diverse producten. Goede kwaliteitsvolle producten en toffe kortingen.

Iets meer fotos voor bepaalde producten. En meer specificaties bij sommige producten. E-mail melding als verlanglijst item korting heeft.

Pluspunten

Everything one needs! Good quality toys for a great price, and almost too many things to make a choice. Highly recommend and shipping is fast and discrete...

Pluspunten

Overzichtelijk site en super snelle levering blij verrast door de service. Ga zo door

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke uitleg, geen kinderachtige reviews onder de producten zoals op bol.com en kwalitatieve producten.

Pluspunten

De levering is zoals beloofd bij bestellin: snel en betrouwbaar.

Geen. Alles was in orde. Ik zal zeker nog eens bestellen bij EasyToys.

Pluspunten

Snelle goede levering. Product voldoet aan beschrijving

Pluspunten

Het is een geweldig bedrijf dat er alles aan doet om u speelgoed discreet en veilig bij u te krijgen. De ontvangen artikelen zijn ook van goede kwaliteit. Altans het ene beter dan het andere. Zelf heb ik nog niet voor zoveel gekocht bij hun omdat ik en mijn vriendin nog aan het uitproberen zijn van wat we leuk vinden. Tot nu toe zijn wij zeer content.

Het bedrijf is goed zoals het nu is.

Pluspunten

Pluspunten

Eindelijk echte profis in deze branche. Werkelijk alles klopt van A tot Z. Een perfecte website die echt door iedereen gebruikt kan worden. Een zeer ruim assortiment met zelfs produktvideo. Onze vragen werden telefonisch direkt en professioneel beantwoord. Ook de verzending is heel goed georganiseerd en zelfs na een heel klein verzend probleem werd ook dit in zeer korte tijd opgelost. Wij kunnen niets anders zeggen dat Easytoys.n een absolute vernieuwing is. Succes voor de toekomst met deze onderneming.

Pluspunten

Snelle levering, goed discreet

Pluspunten

Erg te vreden met de producten en service! Snel geleverd en goede kwaliteit. Plus het is niet al te duur.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- ruime keuze in aanbod -vlotte communicatie bij levering -produkten veilg verpakt voor transport - materiaal van zeer goeie kwaliteit! -dank u voor de vlotte bestelling en levering

Pluspunten

supersnelle levering

geen

Pluspunten

lekker overzichtelijk en leuke spullen

N.V.T.

Phoenixweg 6