Pluspunten

Veel producten in alle soorten categorieën met goeie prijzen en deals, ook de anonieme en snelle verzending vind ik persoonlijk een goed pluspunt.

Meer toys/ideeën voor koppels.

Pluspunten

The product came quickly within 24 hours of order.

My product vibrator was not working. Check packages to see if they are working.

Pluspunten

- hele overzichtelijke site - voor ieder wat wils - super snelle verzending - discrete verzending - altijd outlet / solden

/ Momenteel niets te bedenken

Pluspunten

Mooie, overzichtelijke en duidelijke website. Levering was netjes zoals beloofd de volgende dag in huis. Dikke prima!

Pluspunten

De website is zeer overzichtelijk en prettig. Bestellen bij easytoys gaat eenvoudig en bezorging is snel en doed. Heb de laatste paar weken een keer of 6 a 7 wat besteld en wordt met goede zorgen afgeleverd op aangegeven adres. Ben dan ook zeer tevreden.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie lingerie

Zoeken op titel van product kan veel beter: werkt helemaal niet. Zet in winkelwagen werkte niet op zondag.

Pluspunten

the promised service is provided, delivery in 10 hours at the total. amazing service, good quality of the product.

Pluspunten

correctness. punctuality. anonymity. wide range of goods.

Pluspunten

Voor 23 uur besteld ook echt de dag erna thuis bezorgd top. product goed in gepakt. Ziet er allemaal super uit nu uitproberen maar.

Pluspunten

Snelle levering Kwalitatieve producten Snelle response op mail Ondernemen spoedig actie nadat je iets hebt gemeld.

Tot nu toe geen!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Geen..

Pluspunten

Snelle, discrete levering

Iets meer technische informatie (maten bijvoorbeeld). Pakketje werd gewoon bij de buren bezorgd, ondanks dat was vermeld dat dit niet zou gebeuren.

Pluspunten

Duidelijke website, alles te krijgen en snel geleverd. Prima contact .

Geen verbeterpunten tot dus ver

Pluspunten

prijs kwaliteit is het top

weet nu niet wat ik zou kunnen verbeteren

Pluspunten

Snelle levering, en goede uitleg over de produkten. Ik had gekozen voor het inpakken van mijn bestelde produkten, en dit zag er super strak en feestelijk uit.

Pluspunten

Makkelijke website, goeie producten.

Pluspunten

Snel en informatief

Mischien iets kleinere verpakkingen

Pluspunten

Levering de eerst volgende dag na bestellen. Prijzen zijn precies goed. Goede kwaliteit!

Pluspunten

Perfecte Service, up to date klantenservice die snel en nauwkeurig reageert. Elk product wordt correct geleverd en de nodige uitleg staat op de site

Voorlopig nog geen enkele tip die ik mij kan bedenken

Pluspunten

Snelle levering en een breed aanbod

Pluspunten

Easytoys is een zeer fijn bedrijf, omdat het als eerste recensies stimuleert door middel van het geven van punten/kortingen. Hierdoor kun je veel verschillende meningen lezen en maakt dit het makkelijker om een product te kiezen. Verder vind ik dat zij ontzettend goed en vooral lang te bereiken zijn, geen 9 tot 5 mentaliteit dus. De producten zijn overigens voor zover ik heb besteld van goede kwaliteit en niet te duur. Ook zijn er op de site verschillende blogs te vinden Waar je veel van kunt leren. Al met al zal ik hier zeker blijven bestellen.

Geen verbeter punten, alles was prima niets te klagen.

Pluspunten

SUPER SUPER snelle levering En goed anoniem

Nvt

Pluspunten

De bestelling gaat altijd goed ik heb nog geen negatieve ervaringen gemaakt

Heb ik eigelijk niet

Pluspunten

Duidelijk, snel, goede klantenservice

Pluspunten

Product omschrijving komt overeen met werkelijkheid. Snelle levering en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam