Pluspunten

Artikels keuzes voldoende zijn ze, maar meer innovaties zijn ook welkom he !

Betere een deskundige ( visueel ook ! ) uitleg bij willekeurige artikel (-en ) waar dat ook nodig is !

Pluspunten

Snelle service, de bestelling de volgende dag al in huis echt top ! Bij vragen is er gelijk iemand aanwezig die je kan helpen. Ook bij het terug sturen is alles top geregeld.

Geen verbeterpunten,, ben tevreden met een 10+ . Ik bestel sowieso regelmatig ben super tevreden over dit bedrijf

Pluspunten

Voor 23:30 besteld, is inderdaad de volgende dag in huis. Ik had mijn bestelling op 23:29 uur afgerond en een half uur later had ik al bericht dat mijn pakketje te verzending was aangeboden.

Persoonlijk zou er van mij minder keus op de site mogen zijn, zodat je sneller producten vindt.

Pluspunten

Snel levering Nog nooit defecte artikelen ontvangen Goed kwaliteit Goede aanbiedingen

Pluspunten

Zeer goed product; zeer goede snelheden. Website zeer gebruiksvriendelijk, betaalmethode eveneens.

Levering gebeurde met 2 dagen vertraging. In mijn specifiek geval op zich geen probleem.

Pluspunten

Goede brede voorraad aan spullen. Snelle en goed verpakte verzending en ontvangst. Kortom prima.

Pluspunten

Website is makkelijk en overzichtelijk. Ook de mobiele versie is prima Leuke producten, zeer gevarieerd, zeker voor een fijne prijs de levering is snel.

Pluspunten

Discrete levering

Pluspunten

Goeie service en discreet verpakt

Pluspunten

Snelle levering en precies wat ik besteld had. Duidelijke website en prima bezorg opties.

Geen idee wat hier nog verbeterd zou kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering . Betrouwbaar . Top site

Soms bij dildo beter de dikte plaatsen. Ik heb ene besteld en jammer de dik voor mijn bekken

Pluspunten

positief en snelle service

kan niet beter

Pluspunten

enorm tevreden snelle en discrete levering en afhandeling

Pluspunten

Super goede producten en erg snelle levering, in 1 woord TOP!!

Pluspunten

Maten iets duidelijker aangeven, desnoods een maattabel erbij

Pluspunten

snelle levering en uitgebreid assortiment

Pluspunten

Een top bedrijf en wat is die doxi wandvibrator super goed. snel bezorgt en zekers klant vriendelijk gericht.

ons hoor je niet klagen.

Pluspunten

Anonieme levrring en betaling is een zekere pluspunt!! En een goede service!

Pluspunten

Pakketje word zeer discreet geleverd. De producten zijn hygiënisch verpakt. De beschrijving van de website komt overeen met wat je effectief krijgt.

Geen.

Pluspunten

Overzichtelijke site met veel diversiteit aan producten. Na bestelling en betaling direct een bevestigings-mail gehad. Slecht 1 dag na bestelling geleverd. Discreet en netjes verpakt inclusief bon met eventueel retour mogelijkheid. Zeer tevreden.

Het enige verbeterpunt zou de uitleg kunnen zijn bij de producten. Mag met 1 of 2 puntjes uitgebreid mogen. Verder kan ik,die al vrij kritisch is, totaal niks anders bedenken.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving, snel verstuurd, goed up to date gehouden over progressie van mijn bestelling.

Pakketje werd geleverd bij buren, maar dat ligt meer bij PostNL. Allicht ergens toch vermelden dat "het niet altijd zo loopt als dat we hopen mbt levering"

Pluspunten

* Groot aanbod * Snelle levering (ook op zondag) * Goede overzichtelijke en snelle website * Ik ga hier zeker vaker bestellen en het aanbevelen aan andere mensen * Leuke acties

* Nog geen verbeterpunt ontdekt.

Pluspunten

De aangeschafte product is snel aangekomen. En het feit dat jullie het hebben ingepakt als cadeau. Vind ik superleuk. Zal zeker van jullie blijven kopen. Jullie zijn zeer goed bezig . Doe zo verder. Succes.

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat je kan aangeven welke dag je wilt dat het geleverd wordt.

Bij mijn Satisfyer zat een handleiding maar zonder Nederlandse tekst erin. Dat vind ik wel een klein verbeterpuntje!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam