Pluspunten

Snelle levering & discreet

Iets stiptere levertijden.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, ook geschikt voor mobiel te shoppen/surfen. Telkens veel uitleg en foto's zodat je zeker de voor jou juiste beslissingen maakt. Eén keer kreeg ik een elektrisch product opgestuurd dat niet werkte en ik hoefde zelfs geen retour te doen, binnen de twee dagen had ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Zeer goeie service dus! Ook telkens mensen aan de helpdesk bereikbaar! Zeker tevreden over alles ;)

Misschien een andere Post-Verdelingsdienst kiezen omdat ik van PostNL niet altijd even tevreden ben!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering, goede website

Pluspunten

Snelle service Goede producten

Pluspunten

De producten worden op tijd en goed verpakt geleverd. Mocht er een vertraging zijn opgelopen tijdens de bezorging, dan wordt dit duidelijk met de klant gecommuniceerd. Je ontvangt bij elke bestelling een track en trace code, wat erg handig is voor de klant. Verder is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam en het is super handig dat je de klantenservice gewoon een Whatsappje kunt sturen.

Pluspunten

Snelle en een discrete levering! Daarnaast ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Filters op de mobiele site kunnen verbeteren.

Pluspunten

Snelle en Discrete levering, kwalitatief goede producten

Pluspunten

Dit bedrijf is professioneel, betrouwbaar, overzichtelijk, klantvriendelijk en komt beloftes na. Het gebruik van de website is makkelijk en uitnodigend en adverteert geen valse producten of producten die niet leverbaar zijn. Betaalwijze is veilig en discreet en de supersnelle levering heeft nog nooit teleurgesteld. Dit bedrijf stelt de tevredenheid van de klant als prioriteit en is goed bereikbaar via verschillende soorten communicatie. Ook is dit bedrijf erg uitvoerig in het geven van informatie, tips en is up to date met de laatste ontwikkelingen in de branche.

Pluspunten

Snelle levering. Website overzichtelijk.

Ga zo door.

Pluspunten

Zeer snelle levering alles tot in de puntjes geregeld

Doe zo voort komt helemaal met jullie bedrijf alles paste juist aan mijn schatje

Pluspunten

Altijd super snelle verzending en goede service. Heel tevreden klant

Pluspunten

Fijne site, alles duidelijk aangegeven, leuke dingen en speeltjes, en super snel bezorgt,

Ik geloof niet dat ik ergens problemen mee had, dus ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle en discrete levering. Top service toen het product niet naar behoren werkte. Ik ben zeer tevreden met het product.

Pluspunten

Netjes correct geleverd ,ziet er goed uit netjes afgewerkt, opa en oma gaan zeker uren speelplezier hebben.

Pluspunten

Assortiment mag iets gevarieerder...

Pluspunten

Erg snelle bezorging, goed betaalbare prijzen, wijde variëteit aan producten om uit te kiezen. Producten waren discreet ingepakt, in goede kwaliteit. Ik was zelf niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment, en in plaats van dat het naar de buren werd geleverd kwamen ze de dag erna terug.

Pluspunten

Snelle en discrete levering :-)

Geen verbeterpunten te melden op dit moment.

Pluspunten

Snelle levering, alles zat mooi discreet verpakt.

Eventueel kijken naar onnodige grote dozen/opvulling papier gebruiken desondanks de kleine dingen die ik heb aangeschaft.

Pluspunten

Niet duur. Snelle levering. Groot assortiment. Kwalitatief goede producten

Tja ... weet ik eigenlijk niet.

Pluspunten

Handige site, ook op mobiel. Snel bezorgd, dus we kunnen ook snel genieten van onze nieuwe speeltjes. Goede prijs-kwaliteit verhouding en leuke sales.

Pluspunten

goede kwaliteit van speeltjes en de maten zijn correct en het word anoniem verstuurd super dus.

geen

Pluspunten

Snelle levering, gratis retourneren.

Een nog ruimer assortiment vooral op gebied van BDSM.

Pluspunten

snelle levering, ruime product keuze, discrete levering, gewoon top

Pluspunten

Snel en zeer discreet geleverd, ruim assortiment om uit te kiezen. Geen problemen ervaren tijdens het bestellen en het retourneren van een product

De getoonde afbeeldingen schieten bij sommige producten tekort. De een heeft >5 foto's en een afbeelding met afmetingen maar het net wat goedkopere alternatief slechts enkele afbeeldingen, veelal zonder geillustreerde afbeeldingen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam