Pluspunten

Super overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site met een gigantisch aanbod aan speelgoed. Ook zeer snelle levering en gemakkelijke bestelmethode. Kort samengevat: top site!

Aanbod nog vergroten zodat je alles wat je maar kan bedenken met één muisklik kan bestellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling (uiteindelijk) voldaan met producten van goede kwaliteit.

Teleurstellend dat ik niet goed op de hoogte werd gehouden van de vertraagde levering van mijn bestelling. Ik kreeg ten eerste een automatische melding dat mijn bestelling vertraagd was (product niet op voorraad), maar ik moest zelf contact op zoeken om te vragen waneer de levering wel verwacht werd. Toen werd er verteld dat het voor het einde van de week verstuurd zou worden, maar ontving alsnog geen leveringsmelding of update van EasyToys.nl toen die belofte werd overscheden. Toen weer gemaild om te vragen wat er aan de hand is, maar heb geen antwoord gekregen. Uiteindelijk heb ik wel een verzendbevestiging ontvangen, bijna 2 weken na de bestellingdatum. Ik ben wel blij met mijn bestelling, maar door het gebrek van communicatie over mijn bestelling verloor ik vertrouwen in EasyToys.nl (vooral als nieuwe klant) en wilde bijna mijn geld terugvragen en een slechte online review achterlaten. Graag heel transparant en communicatief zijn waneer een bestelling niet kan geleverd worden zoals beloofd op de website!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. TOP GEWOON!

Geen.. ga zo door!

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Ook retouren en defecten worden snel en zonder discussies opgelost. Gewoon een erg prettig bedrijf om bij te kopen. Aanbiedingen zijn interessant en de blogs leuk om te lezen. Ga zo door!

Geen.

Pluspunten

Zeer snelle en discrete service

Zijn goed bezig

Pluspunten

Erg snelle levering, ruim assortiment en geweldige aanbiedingen.

Pluspunten

Service snelheid, eerlijkheid, redelijke prijzen

Geen tips

Pluspunten

-snelle verzending -product intact -ruim assortiment

Pluspunten

Discreet, snelle levering, site is toegankelijk

Snelheid website

Pluspunten

De levering was erg snel en zoals afgesproken discreet verzonden.

Pluspunten

-Snelle levering zaterdag besteld zondag in huis -Prijs is prima -Het is wat Ik ervan verwacht had

Goed bezig, Ga zo door

Pluspunten

Prima assortiment en supersnelle discrete levering. Werkelijk geen punten om op aan te merken. Een zeer tevreden EasyToys.nl klant

Pluspunten

Snelle service en goede producten die goed en discreet verpakt geleverd worden

Pluspunten

Snelle levering, discreet verpakt. En je kunt ze makkelijk bereiken. En ze zijn altijd vriendelijk. Anyway.... Top dus. Ik bestel graag op deze site.

Heb ik niet...

Pluspunten

Levert echt op tijd, zoals aangegeven.

Nog niet

Pluspunten

Snelle reactie op vraag klantenservice.

Pluspunten

Groot gamma aan zeer goede prijzen. Daarnaast bieden ze zeer goede kwaliteit en vlotte en snelle service en regeling!

Tot nu toe alles gevonden wat we zochten en steeds tevreden geweest dus verbeterpunten kunnen we niet vinden.

Pluspunten

Al paar keer besteld en heel tevreden over de kwaliteit en de levering van de goederen. Er volgen zeker nog aankopen.

Pluspunten

-Snelle levering -Goed verpakt -Mijn eerste bestelling geplaatst en kon gelijk achteraf betalen.

Pluspunten

Snel en discreet.

Pluspunten

Stuff got here quick. Discrete packaging. Ordering was easy too.

Pluspunten

Snelle levering, discreet verpakt

Prijs hoger dan bij concurrentie

Pluspunten

Snelle, discrete levering en leuke aanbiedingen met een zeer groot assortiment.

Geen klachten tot nu toe.

Pluspunten

- Groot assortiment - Duidelijke omschrijvingen - Vlotte service

Pluspunten

very much on time, great unique products that could not be found anywhere else. Vibrators with good battery and whips of great colours

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam