Pluspunten

Snelle, correcte levering. Zeer duidelijke website. Kwalitatieve producten.

Vrij hoge verzendkosten als je niet meteen voor 45 euro koopt.

Pluspunten

Hele snelle verzending. Overal zitten batterijen in en leuke pakketten om mee te nemen als je samen een weekendje weg gaat of gewoon voor thuis!

Voor ons geen verbeterpunt op dit moment. Mischien bij de volgende bestelling :)

Pluspunten

Goed bedrijf ! Snel en goed contact via chat en mail ! Het pakketje al binnen 6dagen thuis stond 8 dagen voor (buitenland) ! Na een probleempje met de betaling 1 telefoontje en opgelost ! Bedankt voor de goede service!

Geen !

Pluspunten

Had een product besteld maar voldeed deed niet aan de verwachting. Mijn klacht is daarna naar tevredenheid opgelost.

N.v.t.

Pluspunten

Ben alleen maar positief. Zal zéker easytoys aanraden. Goede service, goede hulp, snelle levering en tevens discreet geleverd!!!

Pluspunten

Mooie duidelijke site Voldoende uitleg en foto's Discreet geleverd

Levering in België duurt 2 dagen. Dus bestelling voor 23u is niet de volgende dag geleverd.

Pluspunten

duidelijke uitleg over hoe ze het pakket verpakken, zodat je zeker weet dat de postbezorger niet weet waar het pakje vandaan komt.

Ik kon niet goed vinden of het op baterijen of oplader werkte, omdat de verkpakking van het product zei oplader en op de site stond batterijen.

Pluspunten

goede en snelle levering

meer siliconen toy opties

Pluspunten

Goede verzending, discreet, goede klantenservice

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Leuk aanbod, netjes geprijsd en supersnelle levering, discreet verpakt. Helemaal top!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Duidelijke website , snelle en complete levering . Dus zorgeloos bestellen , prima voor elkaar !

Geen , geen negatieve ervaring

Pluspunten

Snelle levering in een doos waar niks op te zien is van easytoys.

Heb niet echt tips maar blijf uitbreiden in speeltjes

Pluspunten

Levert supersnel, artikelen zoals omschreven.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit is top. Layout website is gemakkelijk en duidelijk.

Samenwerking Postnl, ze leveren niet als afgesproken en altijd problemen. Bpost is beter!

Pluspunten

Ik heb mijn aankoop bij EasyToys.nl erg positief ervaren. Het was alleen bij deze website mogelijk om het product dat ik zocht bij een PostNL-locatie te bezorgen, dus natuurlijk heb ik hier besteld. Ik vind de website overzichtelijk en het pakket werd zoals beloofd de volgende dag afgeleverd bij de juiste locatie. Daarnaast was het pakket ook anoniem verpakt wat dus geen ongemakkelijke situaties opleverde! Ik raad de website aan :)

Aangezien de bestelling van begin tot eind goed is gegaan heb ik geen tips/verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer vriendelijk mensen die daar werken helpen meteen tof mensen

Gewoon verder doen zoals nu

Pluspunten

Product is netjes en discreet verpakt, en volgende dag tussen je juist aangegeven tijd bezorgd.

Helemaal niks. 100% tevreden.

Pluspunten

Correcte levering, goede reviews bij producten, kwaliteitsproducten in alle prijsklasses, goeie deals

nog geen minpunten gevonden

Pluspunten

Goede en snelle levering, goede producten. Veel revieuws bij producten, prettig bij het bestellen van een product.

Via foto lastig in te schatten hoe een product er daadwerkelijk uitziet (grootte materiaal etc)

Pluspunten

Snelle levering,artikelen zijn mooi ingepakt.

zou de bestelling verbeteren als de klant meer dan 50 euro bestelt. Ik zou een kleine steekproef van het product toevoegen aan de bestelling zodat de klant het kon testen. Je zou zo'n advertentie voor meer bestellingen kunnen krijgen.

Pluspunten

Snelle levering veel assortiment

Pluspunten

Supersnelle service en levering. Producten staan duidelijk omschreven op de duidelijke website. Prijs/kwaliteit is gewoonweg perfect.

Geen verbeterpunt, wel een tip; service en levering zijn goed en snel, in deze maatschappij en dynamische omgeving kan dit bedrijf overwegen om zelfde dag levering mogelijk te gaan maken voor de toekomst. Dit zal het bedrijf nog meer onderscheiden van andere aanbieders van de producten.

Pluspunten

Ruime keuze en mooie producten. Ook het veganistische aanbod is ruim en goed!

Soms mogen er scherpere aanbiedingen zijn.

Pluspunten

Discrete levering, goede afwikkeling.

Persoonlijke account, de punten klopte niet in het begin, systeem fout denk ik.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam