Pluspunten

Alles is discreet en heel snel in huis en betalingsgemak op zo veel manieren!!!!

Iets meer realistische foto's om niet te missen van kleur. Voor ons vrouw is dat heel belangrijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service bestelling word snel geleverd en ze houden je op de hoogte per email ik sho0 snel weer hier .

Een livechat is echt een aanrader niet iedereen heeft bel minuten of onbeperkt

Pluspunten

Zeer goede producten en service.

Pluspunten

Goede service. Snelle levering en niet geheel onbelangrijk een discrete verzending. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Voor alsnog heb ik geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede website, goede info en snelle levering

Pluspunten

Site was duidelijk, levering was perfect op tijd en alles gebeurde zeer snel. De kwaliteit van de producten lijkt ook top te zijn op dit moment dus geen enkel minpuntje.

Pluspunten

Snelle en discrete levering van kwalitatief goede producten.

Pluspunten

snelle levering, prima en heldere communicatie over de nota en levering...goede kwaliteit producten, discrete verpakking en levering alleen aan het (opgegeven ) afleveradres van de klant

geen, doorgaan op deze manier...toppie

Pluspunten

Zeer discreet en een super snelle levering. Echter was ik niet thuis, tot 2 maal toe. Normaliter wordt het pakketje dan bij de buren geleverd, dat was nu niet het geval. Zeer discreet dus, erg fijn! Je wilt niet dat je buurman naar je toe komt met de vraag of je buttplugg bevalt.

Bij ons werd er op het afhaal punt gevraagd waar het pakketje vandaan zou komen. Ik zei dat ik het niet wist, maar stond wel even met een mond vol tanden, ze moest eens weten. Misschien dat jullie hier iets mee kunnen doen.

Pluspunten

Snelle en discrete levering

Doe zo verder

Pluspunten

- overzichtelijke website - vriendelijke klantenservice (m.n. de chat functie is fijn) - anonieme verzending en op tijd - breed assortiment in basis producten

- ik zou meer producten in de categorie bdsm willen zien maar dat is persoonlijke voorkeur

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Geen tips

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijzen en een goede kwaliteit

Verzendkosten wat lager

Pluspunten

zeer snelle levering en goed product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering

Verschilt verpakking per keer en niet werkend voorwerp ontvangen

Pluspunten

Discreet en punctueel. Het aanbod is groot waardoor je nooit tevergeefs zoekt naar leuke speeltjes en/of lingerie

heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Meer info over het product zelf inclusie videotutorials zouden handig zijn

Pluspunten

Snelle levering & anoniem verpakt. Producten ook prima!

Pluspunten

Duidelijke webshop met veel goede producten. Veel gebruikers reviews. Snelle levering in een discrete manier wat voor deze producten erg fijn is. Heeft vaak goede kortingsacties en mooie eigen merk producten die ik graag zelf gebruik.

Op dit moment maar weinig aan te merken. Heb meerdere keren besteld bij dit bedrijf en nog nooit problemen gehad

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website met een correcte indeling. Anticipeert op de wensen en behoeften van de klant, en is extreem flexibel bij oponthoud of 'problemen'. De retourpolicy is goed, de behulpzaamheid en service gerichtheid is uitmuntend. Extra plus voor het bescheiden handelen

Misschien bij sommige artikelen toch wel de afmetingen erbij zetten. Alleen een maat als L, XL of XXL zegt soms toch niet genoeg.

Pluspunten

Goede producten snelle levering! Goede en stevige verpakking en contact met de medewerkers van klantenservice liep top

Bij pakket verzending beter opletten of de juiste maten en producten in het pakket zitten. Bij mij was dat niet het geval ik had iets in maat s besteld en kreeg het in m geleverd.

Pluspunten

Duidelijke Site met goeie beschrijving en omschrijving van het produkt. Snelle en discrete levering.

Pluspunten

Duidelijk website, met duidelijke informatie over het artikel en reviews eronder waar je wat aan hebt. Nog dezelfde dag een track & trace en de mededeling dat het artikel op de post ging.

Niet voor/ over het bedrijf. Zij kunnen er niets aan doen dat PostNL er een week over deed om het pakketje op een afhaallocatie te krijgen...

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam