2 sterren: slechter dan verwacht

bestelling na 11 dagen nog niet gekregen. Blijft op 'in transit' staan ook al heb ik bij de bestelling al na 1 dag bericht gekregen dat het verstuurd was. Dan na een week opnieuw een bericht dat het pakket verzonden was (?) en blijft ook op transit.

Pluspunten

Duidelijke website, uitgebreid assortiment met goede voorraad en prima levering. Overdreven snel misschien.

Ik zou het prettig vinden, wanneer meer gestimuleerd worft om je pakket zelf op te halen bij een post pickup punt.

Pluspunten

Makkelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Er was iets mis gegaan met onze bestelling, maar dat heeft EesyToys keurig opgelost! Onze complimenten. We zijn blij met onze bestelling en zullen er zeker vaker wat bestellen.

Pluspunten

probleempje met de levering, volledig buiten de schuld van easytoys. Het geleden ongemak werd zonder probleem met een waardebon vergoed

een andere leverdienst kiezen dan postNL

Pluspunten

Supersnelle levering , kwaliteitsproducten en zeker ook superservice na verkoop !

Nada

Pluspunten

Het pakje was volgens de afgesproken tijd discreet geleverd. Ik dacht dat ik moest tekenen maar dat werd niet gedaan. Er werd gebeld en enkel het pakje werd voor de deur gelegd. Zeker aan te raden voor een snelle en discrete levering. Ik ben zeer blij mijn mijn aankoop.

Pluspunten

Leuke webwinkel, goede service en veel keuze tegen scherpe prijzen.

Verzendprocedure kan wat duidelijker. I.v..m. vertraging levertijd.

Pluspunten

Zeer groot gamma, goede prijzen en zeer vlugge verzending. Zendingen zijn verzorgd en degelijk. Dank u.

Geen negatieve punten. Beter nog, doe zo verder.

Pluspunten

Supersnelle levering en de beste, vanaf 40 euro, de verzending is gratis, zelfs buiten Nederland. De prijs is goed en de kwaliteit van de producten ook

Afhankelijk van wat je hebt besteld, moet je de kleine lettertjes goed lezen, om er zeker van te zijn dat je de gewenste kwaliteit krijgt

Pluspunten

Heel tevreden over alle producten dat mijn partner en ik al hebben gekocht. We zijn regelmatige klanten en vinden altijd iets op de site dat onze nieuwsgierigheid prikkelt. Snelle levering en altijd goed verpakt. Zeker aan te raden!

Pluspunten

Fijne klantenservice, geen gedoe bij retouren, groot assortiment.

Geen, gewoon doorgaan

Pluspunten

goede discrete verpakking en hulpvaardige service desk

Pluspunten

Snelle en correcte levering in bescheiden, neutrale verpakking. Oor klachten goed bereikbaar, wel zelf bellen en oplossingsgericht. Een ver abgend artikel werd orobleemloos verstuurd, zobder extra kosten en een dag later thuis

Pluspunten

Zeer toegankelijke en overzichtelijke website, goede communicatie over de levering en die was uiteindelijk ook prima op tijd! Zo zou het altijd moeten zijn, dus niets dan lof!

Pluspunten

EasyToys is een heel correct bedrijf. Ze hebben een zeer breed gamma aan producten en staan altijd klaar om je te helpen. Je kunt ze bereiken via telefoon, mail en zelfs whatsapp. Hierdoor krijg je snel een antwoord op je vraag. Bij een defect krijg je zo snel als mogelijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Wanneer je een review geeft over het product of er een gepaste vraag over stelt krijg je een leuke korting voor een volgende aankoop. Ik ben heel erg enthousiast over deze site en de minpunten wegen dan ook niet op tegen de vele voordelen. Ik kocht al heel wat en zal dit in de toekomst zeker blijven doen.

De verzendkosten vind ik nogal aan de hoge kant, zeker als je iets klein wil bestellen. Ook het retourneren is vrij duur. Het zou leuk zijn moest één van deze twee gratis kunnen gebeuren.

Pluspunten

Wanneer de eerste bestelling die ik plaatste niet functioneerde, werd ik meteen geholpen. Ik kreeg een mail met toepasselijke informatie en instructies hoe ik het moest activeren. Helaas werkte dit apparaat nog steeds niet, de dag erna kon ik gewoon om het vervangende product in het postkantoor ophalen. Een doos zoals een ander, geen tekens of symbolen te zien die i.v.m. het bedrijf te maken hadden.

Geen toe te voegen! Alles super duidelijk, straight to the point, snelle en correcte levering. Hierboven op nog eens een goede klantenservice! Beter kan het niet.

Pluspunten

Snel en discreet geleverd. Goede kwaliteit producten. Mooie, duidelijke website waar makkelijk te navigeren is.

Pluspunten

Quick and anonymous. A lot of options to chose from..

Pluspunten

Fijne webwinkel Veel betaalmogelijkheden Fijne klantenservice, whatsapp binnen 5 minuten afgehandeld. Snel en goed bezorgd. Veel aanbod voor een relatief goede prijs!

Productinformatie is soms een beetje lastig te vinden.

Pluspunten

Super mooie site alles overzichtelijk en snel bezorgd.. ofterwijl helemaal top!

Pluspunten

prijs levering

geen

Pluspunten

Snelle bezorging Overzichtelijke website Goede reviews Scherpe prijzen

Betaalsysteem kan efficiënter om dubbele bestellingen te voorkomen. Dit gaat nog wel eens verkeerd waardoor het lijkt alsof je niet hebt betaald en je nogmaals door het systeem gaat en per ongeluk een dubbele bestelling plaatst.

Pluspunten

het is een overzichtelijke site met veel keuze opties. ook de blog is leuk om te lezen en bevat veel tips en leuke weetjes over zowel de speeltjes als over alle opties er rondom. Het is ook fantasties om te zien hoe ze het laag drempelig maken om leuke en spannende dingen te kopen. het was ook fantastisch om erotische advent kalenders op de site te vinden. daar hebben we enorm van genoten.

Soms komen er wel heel snel heel veel mails met verschillende of zelfs dezelfde acties langs. dat mag soms iets minder.

Pluspunten

Goeden kwaliteit en nette prijs.

N.v.t

Phoenixweg 6