Pluspunten

Levering top Prijs kwaliteit top Kortingen top Mooie producten

Doe zo verder

Pluspunten

Geweldige site, snelle levering, goede service

Geen in gedacht...

Pluspunten

Goede produkten. En leveren snel.

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering. Veilig aangekomen goederen zonder beschadigingen. Fijne webshop met veel keus. Discreet.

Pluspunten

Snelle levering - prima kwaliteit

Pluspunten

Mooie spullen, snel bezorgd en duidelijke website met ruime keuze

Geen, al meerdere keren besteld elke keer tevreden

Pluspunten

Snelle bezorging, hoge kwaliteit eigen producten

Pluspunten

Gemakkelijke site Vriendelijke en behulpzame telefonisten

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Website komt bij meeste zoekopdrachten als eerste bovenaan, is overzichtelijke, prettige navigatie, goede informatie met afbeeldingen en reviews. Ook de diverse betaalmogelijkheden, bevestiging en berichtgeving over de levering heb ik als zeer prettig ervaren. En inderdaad, ondanks drukke feestdagen tussen Kerst en Oud en Nieuw, de volgende ochtend geleverd. Helemaal TOP!

Geen!

Pluspunten

Fijne artikelen, snelle levering en ook fijn via pakketafhaalpunt te laten bezorgen. Altijd goed voor de verassing. Artikelen van goede kwaliteit.

Iets minder e-mail rond acties als Black Friday mag zeker.

Pluspunten

Prima product en snel geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ben al 6 dagen aan het wachten en er staat nog steeds "Je pakje wordt momenteel klaargemaakt door de afzender". Terwel er duidelijk op stond dat ik me pakje maandag zou ontvangen nu is het vrijdag en nog steeds niets van gehoord.

Pluspunten

Snel goede kwaliteit en annoniem bezorgt

Pluspunten

Snelle en discrete levering van topproducten

Pluspunten

Fijne toegankelijke site. Snelle levering, ook op zondag in ons geval. Een gekocht apparaat bleek niet te werken. Na een superaardige dame gesproken te hebben, kregen we meteen voor het defecte apparaat alsnog een ander toegestuurd. We zijn natuurlijk Nederlanders en dus is de prijs belangrijk. De prijzen zijn zeer schappelijk en er is ook nog eens een sale en een outlet, wat wil je nog meer. Nou ja in ons geval als we nog meer willen, dan weten we waar te bestellen.

Sorry, geen. Blijf vooral op alle fronten bieden wat jullie nu bieden a.u.b. . Geen 10, want dan blijft er altijd nog een beetje ruimte voor de verbetering die we nu niet nodig achten.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Sommige voorwerpen meer op voorraad hebben

Pluspunten

Zeer duidelijke website met alles op erotisch gebied wat je maar kan verzinnen en snelle levering. Wij zijn zeer enthousiast.

Blijf innovatief want stilstaan is achter uitgang.

Pluspunten

Snel geleverd zonder problemen. Al vaker besteld en zeer tevreden en blije klant :)

Ondanks dat ik zeer tevreden ben, heb ik een verbeterpunt (voor nog meer omzet) voor easytoys.nl Wat er ontbreekt zijn goedkopere alternatieven voor bepaalde producten. Ik denk dat ik niet de enige ben die bepaalde artikelen niet aanschaft vanwege een budget. Als dat er zou zijn had ik wel al meer uitgegeven bij easytoys.nl Maar ik weet al bijna niet meer weet waar ik het allemaal moet laten, dus ergens is het ook maar beter zo misschien met af en toe een goeie kortingsactie ;)

Pluspunten

Erg goedkoop, super snel in huis en heel discreet verzonden.

Ik kan zo geen verbeterpunt/tip bedenken.

Pluspunten

Mijn aankoop werd op tijd geleverd, het was goed inpakt en anoniem! Super!

Ik kreeg veel mail daarna! Dat hoeft niet perse. Twee soorten bevestiging mails, is niet nodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs en kwaliteit met een groot assortiment

weet ik eigenlijk niet vind het al super

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam