Pluspunten

Discreet Snelle levering Prima website

Pluspunten

Wat een ongelooflijke snelle afwerking ( zondagmiddag besteld en maandagmiddag al in huis) en dat helemaal correct en zeer discreet Ook wordt je keurig gewezen op mogelijkheden mbt evt klachten en als je daar dan gebruik van maakt ervaar je een uitstekende aftersales. Duidelijke site met een zeer goed aanbod

Vooralsnog heb ik geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, je krijgt wat je verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en discrete levering

Pluspunten

Super snelle levering, lage prijs en goed product!

Pluspunten

Snelle en Goede levering. Geleverde producten voldoen ruimschoots aan de verwachtingen!!!

De geleverde doos was een “ Oude “ hergebruikte volledig met bruine plakband beplakte doos. Dit gaf een zeer goedkope uitstraling. Ook was het aannemen van het pakket van de bezorger, enigszins ongemakkelijk was. Tip: gebruik een nieuwe doos met een egale kleur.

Pluspunten

-ruime keuze over producten. -keuze over aankomst van de bestelling -op tijd mails ontvangen wanneer er iets mis is over de aanvangsdatum -veel keuze over betaal mogelijkheden -tevreden over de producten

Pluspunten

- Snelle (her)levering. - Snel reactie via de e-mail.

- Zorgvuldig lezen van e-mails.

Pluspunten

Duidelijke, werkzame website. Uitgebreide keuze. Snelle levering (ondanks black friday) Men kan de verzending opvolgen.

Pluspunten

discrete service

Aflevering tijd kan verbeteren

Pluspunten

Super snelle service!! En leuke toys!

Pluspunten

mooie website en zeer toegankelijk

op dit moment niet, volledig tevreden

Pluspunten

Alles is positief aan dit bedrijf! Geweldige klantgerichtheid en kwalitatieve producten. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd. Ga zo door!

Niets

Pluspunten

Geweldig bedrijf! Site is overzichtelijk en vol met tips! Ze hebben alles wat je maar zoekt. Je besteld het en het is volgende dag thuis met een discreet pakketje

Nee, service en alles is gewoon top!

Pluspunten

Easytoys heeft een uitgebreid assortment waar iedereen het perfecte speeltje voor hem/haar/koppels kan vinden. Er is geen lange levertijd van producten en regelmatig acties. Daarnaast vind ik de prijzen voor de producten erg meevallen en slaag ik er steeds in iets leuks te kopen wanneer ik de website bezoek.

Het zou leuk zijn als er bij bepaalde speeltjes tips&trics staan, zodat je weet hoe je iets kan gebruiken en zo inspiratie op doet.

Pluspunten

Groot assortiment, prima kwaliteit en duidelijke site met uitleg. Goede ervaring bij bestellen en discrete levering.

Levering op tijd, maar kan ook aan drukte black fryday hebben gelegen.

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle en discrete levering en verkoopt waar ik naar opzoek was! Uitgebreid assortiment en verkoopt wat ze ook daadwerkelijk in de omschrijving beweren.

Ik heb geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf.

Pluspunten

Alles is compleet en heel aangekomen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn pakketje die ik heb besteld. Ik & mijn vriend hebben er enorm veel genot van. We gaan de volgende spulletjes die we nodig hebben ook bij jullie bestellen. Ik ben zeer zeer blij dat ik mijn spullen bij jullie heb gekocht! Ik zou me geen betere shop kunnen voorstellen!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en snelle service. Prima communicatie over de verzending, prima verpakking.

Pluspunten

Mijn product was na 1x gebruik kapot gegaan, maar gelukkig is de klantenservice tot laat open en kon ik gelijk een oplossing vinden met het bedrijf. Na het retour sturen, duurde het maar 2 dagen voordat ik mijn vervangende product in huis had! Goede, snelle klantenservice en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging.zal het zeker aanbevelen.ik kom zeker nog eens shoppen.

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk besteld, discreet bezorgd

Door blackfriday werkte het trek en tracé niet goed meer dus ik had geen idee wanneer mijn pakketje zou komen

Pluspunten

Snelle levering Track and trace van je pakketje Super anonieme verpakking Duidelijke specificaties van de producten

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam