Gemakkelijk, snel en discreet

Overzichtelijke site met een gemakkelijke bestelprocedure. Levering vervolgens snel en discreet verpakt de volgende dag binnen.

Easytoys heeft is mij nog nooit tegengevallen

Wat mij het eerst aantrok om bij Easytoys te bestellen was de discrete verzenging. Als je pakketje binnenkomt krijg je een witte op bruine doos zonder ergens ook maar een spoor van Easytoys te vinden. Daarnaast staat op de afschriften van je bankrekening ook geen Easytoys, alles is dus net zo discreet als ze beloven! De levering is erg snel en je kan aangeven welk tijdstip, want ze leveren niet bij de buren. Easytoys heeft een ruim assortiment, voor iedereen wel iets te vinden dus. Zelf heb ik ook al een mooie collectie kunnen opbouwen van toys van Easytoys. En tot nu toe heeft geen een mij teleurgesteld. Als je sextoys koopt is het belangrijk dat je veilige en van goede kwaliteit koopt, daarnaast is het bij sommige dingen er belangrijk dat je weet hoe het werkt. Easytoys heeft (naar mijn ervaring) goede en veilige producten, ook wordt overal het materiaal van aangegeven, handig dus als je bijvoorbeeld allergisch bent voor siliconen. Ook zijn er heel veel instructie video’s, geen expliciete beelden hoor, die erg duidelijk uitleggen hoe je het product gebruikt (en bij sommige dingen waar je op moet letten). Daarnaast heeft Easytoys ook veel variatie qua prijs. Je hebt van elk product wel goedkopere en duurdere versies, de duurdere dan met meer functies en dergelijke, waardoor er voor iedereen betaalbare producten tussen zitten. De site zelf is ook erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Snel makkelijk en heel overzichtelijk

Voor ons de go-to site voor onze speeltjes!

Goede uitleg op de site en snelle, anonieme levering

EasyToys heeft een ruim assortiment. Staat duidelijke uitleg bij. Snelle levering. Netjes (anoniem) verpakt

Goed kwaliteit, ,toegankelijke shop en fast & safe verzending

De site is toegankelijk voor informatie, beelden en vergelijkingen. De verzending is discreet (zoals gezegd) en snel. De producten vind ik van goede kwaliteit en voor mij fijn in gebruik. Daarbij een divers aanbod aan interessante producten.

Makkelijk, snel en discreet

De website is overzichtelijk en je vind gemakkelijk wat je zoekt. Het bestelproces gaat erg snel en er zijn veel betaalmogelijkheden. Mijn pakketje werd na bestelling snel verzonden en lag al snel bij mij in huis. De doos is discreet en je kan van buitenaf niet zien waar het vandaan komt.

Al een aantal jaren bestel ik spullen bij easytoys. Het heeft een snelle en discrete levering. De website is lekker overzichtelijk. Prijs kwaliteits verhoudingen zijn ook prima. Maten van lingerie en kleding kloppen 9 van de 10 de en dat heb ik vaak genoeg wel anders meegemaakt. Kortom ik blijf mijn sexleven opfleuren met spullen van easytoys zoals de Toys, glijmiddel, lingerie

Shop voor Erotisch producten Met uitmuntende Service

EasyToys is een online winkel waar men Erotisch producten kan bestellen Hierdoor word het discreet verzenden van een bestelling een belangrijk punt ik heb inmiddels 3 Bestellingen gedaan en deze werden netjes in een blanco doos geleverd Het assortiment bij EasyToys is zeer uitgebreid echter kan het zijn dat als je iets specifieks zoekt dit mogelijk niet in hun assortiment zit maar er wel genoeg alternatieven voor te krijgen zijn die ze wel hebben Zoals ik al aan geef heb ik tot heden 3 Bestellingen bij EasyToys gedaan Bij de 3de bestelling bleek een product een fabricage fout te hebben Hier kwam ik echter pas achter tijdens het artikel uit te proberen dit was volgens mij een beetje een moeilijkere kwestie aangezien het een hygiëne product betreft Na contact te hebben gehad met de klantenservice van EasyToys lieten ze mij weten dat ik het artikel kon Retourneren Wel werd duidelijk vermeld dit indien mogelijk in de originele verpakking en dat het artikel schoon moest zijn dit was iets dat me toch wel een beetje verbaasde aangezien mij dit meer dan Normaal lijkt Ik neem dus aan dat er in het verleden nogal wat producten zijn terug gegaan wegens een defect die simpelweg gebruikt en over duidelijk niet schoon gemaakt waren (of dat iemand hiervoor niet eens de moeite voor heeft genomen) Echter heb ik het product goed schoon gemaakt en in originele verpakking gedetoneerd en een paar dagen later ontving ik een vervangend artikel Ik vind persoonlijk dat EasyToys hun klanten service zeer netjes heeft gehandeld en de eisen die ze stellen met betrekking tot Retouren van een Defect Product niet meer dan normaal zijn

Redelijk tevreden

Ik ben redelijk tevreden. 2 dingen besteld waarvan een het niet doet 50% dus. vibrator goed product, Tril ei met draadloze afstandsbediening, goedkope Chinese rommel wat niet werkt. Mij aanbeveling is wel positief betreft afhandeling.

De webpagina is makkelijk in gebruik. Goed op categorie. Je kan revieuws lezen en er zijn ook filmpjes met uitleg. Alles is heel discreet voor de klant als je iets besteld

Geweldig!

Ik heb mijn product op ZONDAG avond besteld en had het maandag al in mijn brievenbus!

Discreet, heldere uitleg van verschillende toys en grootte diversiteit in BDSM toys, vibrators etc.

Altijd fijn om bij easy toys te bestellen. Snel in huis en discreet. Speeltjes zijn altijd goed.

Prima shop, discreet en goed assortiment

Genoeg keuze, snel geleverd en de slogan op de vrachtwagen is heel grappig! Het enige nadeel vindt ik dat er weinig productinfo bij staat. Om een voorbeeld te noemen: Ik zocht een vibrerende buttplug die oplaadbaar is. Na wat zoeken gevonden maar er stond geen extra info bij. Heb ik wel gevonden door de afbeelding van de verpakking te vergroten maar had graag de maat, materiaal en 10 vibratie standen etc. bij de productinfo gelezen.

Ik had een speeltje besteld. Volgende dag kwam die binnen mooie uitstraling. Helaas was het artikel defect. Ik heb toen contact gehad en kreeg een nieuwe opgestuurd en die deed het wel. Enorm regeren

Overzichtelijke, betrouwbare webshop met heel veel keuze!

Zeer ruime keuze aan producten die duidelijk zijn omschreven en afgebeeld, zodat het bijna niet kan dat je een miskoop doet.

De bestelling werd zoals gezegd de dag erna geleverd. Het pakketje wordt zeer discreet ingepakt en je kan dus niet zien dat het van easytoys is. Daarnaast zijn de producten ook goed!

Heel snel, overzichtelijk en hulpvol

Te eerste was de bezorging belachelijk snel. Na de lunch besteld de volgende ochtend om 10uur bezorgd. Zelf heb ik niet veel ervaring met speeltjes, maar easytoys maakt het zoals de naam al verklapt veel te makkelijk. Naast dat ze een simpele vragenlijst hebben, hebben ze voor ieder niveau en portemenee produkten in overvloed. Dit hielp veel met uitzoeken. Het is ook erg fijn dat ze mensnen de producten laten testen en je echte diepgaande reviews kan lezen om via ervaringen van andere te kijken of een product bij je past. Eerlijk gezegd had ik voor mijn gevoel te veel geld uitgegeven, maar prijs kwaliteit verhouding is heel eerlijk en ben blij met mijn aankopen. Na mijn bestelling was ik positief verrast over alle gratis artikelen die ze hebben geschreven over intimiteit, seksualiteit en meer. Zeker een aanrader, zelfs als je (nog) niet van plan bent een aankoop te doen.

Altijd netjes snel en discreet zoals beloofd

Prettig shoppen

Alles is makkelijk te vonden en eenvoudig te bestellen. Wordt ook snel, netjes en discreet afgeleverd.

Snel en discreet

Kale doos, goed verpakt en snelle verzending

Goede kwalitatieve site

Hele goede dingen in het asortiment

Gewoon top

Duidelijke omschrijvingen, snelle levering, veel reviews. Top site!

Altijd netjes geregeld

Heb nu een aantal keer bij easytoys besteld, de bestellingen vielen nooit tegen en kwamen altijd netjes optijd aan. De site is duidelijk en makelijk door heen te gaan. Vooral als je nog aan het experimenteren bent ben je hier op het juiste adres.

Leuke ontdekkingen aan aantrekkelijke prijzen

Je mag gerust zijn... dat nieuwe speeltje dat je wil uitproberen bij je partner vind je meestal aan goedkopere prijs! En je weet, je wil het zo snel mogelijk... wel, elke keer, de volgende dag!

Supertevreden met Easytoys!

Ik ben erg tevreden met m’n bestelling bij Easytoys. Het was eenvoudig om het ‘juiste’ product te vinden, aangezien alles eenvoudig in categorieën is verdeeld. Ik wist niet zeker welke maat ik moest hebben, maar de site helpt daar goed bij. Bestelling was er de volgende dag al!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam