Pluspunten

Snelle levering ondanks black friday! Artikel zorgvuldig verpakt en DISCREET. Aanrader!!

Pluspunten

Breed assortiment, goede prijzen en snelle bezorging

De dozen mogen iets kleiner

Pluspunten

Geweldige Produkten ! Geweldige Service ! EasyToys ..... Een Echte Aanrader !!!

Pluspunten

Altijd netjes verpakt & je kan aan het pakketje niet zien dat het van easytoys is. Zo zijn je geheimpjes veilig. Zelfs op je bankafschrift is t niet te zien! Heel prettig !

2x besteld en heb geen min punten! Misschien acties voor gratis verzendkosten ?

Pluspunten

Het bedrijf verstuurd de pakketjes altijd zeer discreet waardoor ik ze gewoon op mijn thuisadres kan laten bezorgen zonder gedoe. De beschrijving van producten is altijd uitgebreid, gedetailleerd en bevat alle informatie die je nodig hebt. Bij eventuele vragen kun je via de chat een bericht sturen! Super makkelijk. De mails van het bedrijf zijn altijd leuk en bevatten goede deals.

Eigenlijk heb ik geen verbeter punten voor het bedrijf! Ga zo door

Pluspunten

Super bedrijf, Beste service, beste prijzen, heel discreet verpakt en een ruim assortiment voor mij een dikke 10.

Als ik toch een verbeterpunt moet aangeven dan vind ik dat misschien nog wat meer foto's van de producten op mogen

Pluspunten

- goede en snelle levering. - een doos waar niet uit blijkt wat je hebt gekocht. - goede kwaliteit producten. - veel keus in producten

- een doos aangepast aan hoeveelheid spullen. De doos was veel te groot en er zat allemaal papier in om de rest op te vullen. Dit kan minder.

Pluspunten

snelle en goede levering en kwaliteit

meer actie's

Pluspunten

Anonieme leverling en erg snel geleverd!

Misschien een gebruiksaanwijzing bij het product? Ik had me al goed ingelezen via de recensies, maar ik zou het begrijpen als een ander niet weer hoe de massage me wand vibrator aan gaat..

Pluspunten

Goede kwaliteitsgarantie Informatie is up to date Interessante informatie op de website en leuke blogs

Misschien iets meer achtergrond info per toy voor de beginnelingen, omdat sommige dingen nog onduidelijk zijn

Pluspunten

Anoniem verstuurd, mooi verpakt, snel verstuurd, prima prijzen, groot aanbod.

Bij sommige producten is een precieze beschrijving echt hoog nodig. zo weet je bij sommige dildo's niet hoe groot ze daadwerkelijk zijn en geven de plaatjes een ander beeld. Bij condooms de nominale breedte, etc. De weergave van specificaties kan dus iets beter.

Pluspunten

Makkelijke bestelling en duidelijke omschrijving van producten. Ook een goede shop navigatie en leuke acties/spaar mogelijkheden. Ook vaak de goedkoopste! prijs/kwaliteit.

Eventuele privacy opties duidelijker zichtbaar maken voor de beschamende shopper.

Pluspunten

Discrete verzending, snelle reactie van klantenservice via Whats App, goede kwaliteit producten

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Veel informatie, goede acties, prima website

Aflevering ging niet super

Pluspunten

De website is overzichtelijk en duidelijk, de lay-out is speels en uitnodigend. Goed gecategoriseerd en voldoende informatie die je moet weten over de producten, recensies zijn ook voldoende om je keuze te maken. Snelle levering en aantrekkelijke producten.

Pluspunten

Prima uitleg over alle producten, met tekst en video's, Supersnelle verzending in blanco verpakking, Goede kwaliteit van de producten!

ga zo door:-)

Pluspunten

Ruim assortiment en goede prijzen. Snelle levering en goede afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Vet relaxed, snel en discreet.

Pluspunten

Snelle levering, prosuctomschrijving komt overeen met de ervaring van het product.

Pluspunten

Vlotte levering en ruim assortiment.

N/A

Pluspunten

Snelle en goede service en levering Hoogwaardige kwaliteit van de producten. Uitleg over de product specificaties is meer dan prima. Uitgebreid en duidelijk.

Pluspunten

Overzichtelijke site voor ieder wat wils. De keuze is reuze. Zeer snelle levering. En discreet.

Geen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Bij een defecte lader super service met een persoonlijke touch.

Pluspunten

Alles verloopt prima,nog nooit problemen gehad.Snelle levering.Bedankt voor de goede service.

Pluspunten

Bezorgen gaat echt heel snel. Je bestelt en de volgende dag in huis. Super leuke dingen voor ieder wat wils. Ook fijn dat er al batterijen bij zitten. Kan je meteen beginnen

Ik zou het niet weten. Alles is top.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam